-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Pár sborů má u nás Avii, ale jenom pro děti a novější už Tranzity. Co se týká 1. výjezdových vozidel, tak na Praze (u dobráků) jsou snad 2 Trambusy, pak samý Liazky a Scanie s MANama. A cisterny povětšinou T815, pár T148
-> David29: u nás maj dobráci nejčastějc Avie DA12ky... my můžem bejt rádi že máme Matese, pak tu maj 148ku, 815ku, takovou tu malou Pragu a jeden sbor města má dokonce akorát štábní V3Sku
Docela zajímavý.. tady v Praze u profíku jezdí nejstarší auta tak 8 let.. anglický Dennisy a Iveca. Leckterý dobrovolní, maj novější techniku než profíci-) Třeba Scanie.
-> Mr_Kubas: Super Mel sem nejakej mod, kde si zmacknul cudlik a auto vyrazilo dopredu rychlosti nekolik set kilometru za hodinu Takovej hyperprostorovej skok To bylo husty.
já dneska vyzvednul po měsíci ráfek na motorku nově prepleteny za nekrestanskych 700 a odpoledne zajel s tatou s psem o němž byla reč v co jste dnes podelali na prohlidku už je zas pln života dědek 16 letej a doktor sam rikal že takle vitalniho psa v takovejch letech neviděl
-> Syny: před asi rokem jedna paní zpráce taky málem vyhořela. Byla po noční, šla do supermárketu vybalit zboží do regálu a v devět přišla dom a protož měla přijet snacha, tak zadělal těsto, udělala buchtu a dala jí péct v kuchyni do trouby. V obyváku si sedla do křesla a začla si číst knížku. Samozřejmě usla když byla po noční, začlo to kouřit jak prase a tak sousedi zavolali hasiče, ti vyrazilli dveře a začli hasit kuchyn. další vtrhli do obejváku kde ji našli a začli ji budit ta se probudila a jak viděla borce v maskách tak si myslela že ju chcou přepadnout a začla je vyhánět a útočila na ně, ti ju rychle zpacifikovali, je jí kolem 60ti let. Až pak ji došlo že tam je docela dosti dýmu. Na kuchyni škoda za 100 000,- sousedy naštěstí vytopili.
-> David29: Zebrik a dva nakladaky (cisterna a ten s vybavou nejspis)... Nastesti to neblyo potreba, pac se to odchytlo v cas... A k Synacum to nastesti neblylo, spis pro pana nad nama (mimochodem toho, od kteryho sem koupil svetlusku) :)
Už sem najel na vlečce 120km.. Zároveň sem nasadil serii vejfuk jelikož ulter bouchal o příčku...
BTW: Ulter Sport můžu co se zvuku týče doporučit ale jinak ani náhodou.. Už mám druhej.. První vydržel 2000km a druhej 500.. Pak to vždycky někde prasklo :)
Pak jsem taky stříkal na rapidoj spodek základemlen to poriadne si urob :) ja by som to este so stetcom presiel lebo sa mi zda ze so stetcom je to kvalitnejsie koli tomu ze to do toho materialu vtieras tu farbu ... :) len moj nazor :) inak ide ti to cacano !!!