skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124261 příspěvků (zobrazeno 101051 až 101100) od 06.12.2007 do 30.05.2025, založil/a iDawe
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: pavel ti dá na hrocháči pusu:))
-> havlik: dyt si řek že uděláš kvíz ,já se přihlásil ,porazil pavla p. a tímpádem vyhrál, tak se dotazuju čo že jsem to vyhrál

-> Tuner#2: jj pasuje to tam závit M14x1.5 o nic větší strach než když sem tam jel sám
-> havlik 17.06.09 11:16:19: Zajímavý, ta matice z trosky má stejný závit jako je tom čidle?
Jinak auto na baba se nepůjčuje, to jsi neměl strach, že mu to ustřelí a někam to narve :-)
Jinak auto na baba se nepůjčuje, to jsi neměl strach, že mu to ustřelí a někam to narve :-)
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: co bys měl vyhrávat:D
-> havlik: co sem vyhrál?

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: jj tlakové čidlo:) řešení zadarmo:D matice z trosky zátka z bloku
-> havlik: tak tlakové čidlo, bo tak něco, to je jak v AZ kvízu

-> Pavel P..: to ne
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: redukce to je a s olejem to má taky co dočinění ale ne s hadici a chladičem
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: redukce to je a s olejem to má taky co dočinění ale ne s hadici a chladičem
-> havlik: redokce na tlakovou hadici k oil chladiči?
tak ted sem zjistil ze sem dal spatnej sroubek na zajisteni cepu satelitu
takze rozkladam prevodovku :D

-> havlik: to na druhý straně vypadá jak zátka vany na litra

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: ne ne závit je dobrej:))
-> Pavel P..: kdyby to bylo k hovnu tak to sem nedávam:))
-> Pavel P..: kdyby to bylo k hovnu tak to sem nedávam:))
-> havlik: už k hovnu

-> havlik: tak to jje nějaký udělátor na pochystátor.......... stržená matka to asi nejni čož
-> Pavel P..: ta to byla ale k čemu to bude ted:D
-> havlik: matka kola?
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: k nečemu jo:) 

-> havlik: k ničemu

-> doly120-ten třetí:o): nic moc je to líný:))
-> havlik: Jede to pěkně:)
tak vcera sem dokoncil generalku petikvaltu :)
m8rinek 16.06.09 22:42:56 napsal:
→ Tampajs: jestli vypada lip ti moc nereknu, protoze
nefandim meganamachrovanejm koncovkam, ne erko chci treba dvoutrubickovej
abarth…
taky bych nepohrdnul..
→ Tampajs: jestli vypada lip ti moc nereknu, protoze
nefandim meganamachrovanejm koncovkam, ne erko chci treba dvoutrubickovej
abarth…
taky bych nepohrdnul..
-> havlik: mno neříkaj ti prdlavka

-> Tampajs: 

-> Kubina AVTOBA3 CCCP: Foto bude.. Uvidime..
-> Kubina AVTOBA3 CCCP: já litinový na rapidu rozpálil jednou v noci do ruda trasa kolín čáslav, takže bude mít asi i víc stupnů
-> Turda: Nasrávat se nebudu ale to bych sem nemusel chodit když všechno řekneš za mě :)
-> Tampajs: tak ja si myslim,ze svody u hlavy budou mit tak tak cca 500C.hod pak schvalne foto po par kilometrech,rad se poucim
-> Tampajs:
naser se

-> Turda: Teď když už tu sem tak zvládnu odpovídat 

-> Kubina AVTOBA3 CCCP: Jen asi do 350°C

-> Kubina AVTOBA3 CCCP: to je "na brzdy" jakože sprej
-> Tampajs: co to je za barvu?nejakej link?tepelna barva co ja vim jsou jen cerne a stribrne,jestli je tohle akryl,nitro,syntetika tak ti to shoří jak fagule
-> Tampajs: jestli vypada lip ti moc nereknu, protoze nefandim meganamachrovanejm koncovkam, ne erko chci treba dvoutrubickovej abarth....
-> m8rinek: Můžou bejt rádi že už když mi ho poslali že sem je neposlal někam.. já si objednal tenhle.. aspon vypadal líp

-> Tampajs -> Kubina AVTOBA3 CCCP: věřim
ikdyž, jsem asi před dvouma rokama stříknul novej vejfuk, takovou tou "naprosto nezničitelnou barvou" co maj v kazdym Tescu a je fakt, že přes rok vydžela každodenní provoz
ale tý červený... no děj pak vědět, za jak dlouho zmizela

-> Turda: ono to vždycky nějak funguje, ono to funguje i když to tam neni, tak vlastně proč to tam dávat? Tyhle názory jsou docela zcestny...
-> Kubina AVTOBA3 CCCP: Divil by ses ale černá mi vydržela 6000km a teď je jen lehce světlejší... Ta červená má sice taky nějakou tepelnou výdrž ale těch 500m dávám tomu že ztmavne a zmatní. to že se oloupe nevim

-> TC: spis odhori :D
-> Tampajs: tak to chapu, to bych ho jezdil jak vzteklej, pripadne na nej zavesoval oloveny zavazi
-> Tampajs: tak to chapu, to bych ho jezdil jak vzteklej, pripadne na nej zavesoval oloveny zavazi
-> m8rinek: teorie, k čemu?? jede, funguje, jede?? jede!!! co řešit !!! kdyby se to dusilo tak neřeknu, nebo snižovalo výkon...já nevim turbulence, to sou termíny i na mě moc..ale tak dobře no, budu se učit 

-> TC: na to bude stacit tak 500m
Dneska jsem se hrabal v LEKRu. Byla to sranda rozebírat karbec, kterej jsem naživo držel prvně v životě
, proto lidi dávaj ty SEDRy

-> TC: Brzo tomu věř
-> m8rinek: První mi vydržel asi 5000km pak prasknul ve sváru koncovky a uvnitř.. no a tenhle se zas uklepal ve spoji trubky svodů s tělem tlumiče.. sice bych svařil během chvilinky ale proč když mužu mít novej :) A doufám že až se posere i ten třetí tak že mi vratěji peníze :)

-> m8rinek: První mi vydržel asi 5000km pak prasknul ve sváru koncovky a uvnitř.. no a tenhle se zas uklepal ve spoji trubky svodů s tělem tlumiče.. sice bych svařil během chvilinky ale proč když mužu mít novej :) A doufám že až se posere i ten třetí tak že mi vratěji peníze :)
-> Tampajs: jsem zvědavej, za jak dloho se ti ta červená barva oloupe