skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124270 příspěvků (zobrazeno 101001 až 101050) od 06.12.2007 do 03.06.2025, založil/a iDawe
-> Nwkt: to nevím, u nás na ČVUT ho nechtějí a navíc většinou jsou v ceně vazby 3 řádky textu, další se platí...
-> jerrom: A proč ho tam všichni z KIVu měli? 

-> Nwkt: vevnitř, na titulní stranu se nedává
Nwkt 18.06.09 16:26:20 napsal:
→ Syny: A kde máš název práce?

→ Syny: A kde máš název práce?

-> Syny: A kde máš název práce?
-> Syny: a ja porad odkud mas ten nick syny 

tos to odevzdaval nejak pozde ne? Mlada odevzdavala bakulu snad 14 dni pred statnicama.

tos to odevzdaval nejak pozde ne? Mlada odevzdavala bakulu snad 14 dni pred statnicama.
-> Syny: tak nech ti to vyjde .
-> petr s: Jeste ne, v pondeli me to ceka... Ucit se zacnu az v sobotu, takze mam 2 dni na to se naucit na statnice...
-> Syny: Už jseš vědec?
-> zidlik: Ac nejsem zastancem mraceni a tohohle, tak tohle se mi moc libi... Vypada zepredu fakt moc hezky... Dokonce i to mraceni ji slusi... A hlavne to navazuje na blatniky.
-> zidlik: ta kapota je uplne suprr takhle presne to chci
-> zidlik: dobre :D

a pak ještě tuning plečky-vlevo oranžová základní co sem měl na garde a pravá púlka červená ferari z rapida

já dneska s bětuškou povopravil přední čelo a stříknul a ten tuklej zadek
-> tunerlada: pod vodou brus až plnič, jinak co sem koukal na foto tak tedy to bude jakési kostrbaté, doporučuju hodně plniče at to aspon trochu srovnáš, a hlavně nebrousit jen rukou
-> tunerlada: cim to budes lakovat?
-> m8rinek: no ty moe ''poslední'' dodělávky se snažim dělat pod vodou ale ono stejně to bude lak naprd
není lakoš co by mě za ten muj finální výsledek na lak lisk přez hubu a znova
a budu to lakovat sám tak to je spíš takej pokus omyl.Uvidíme co se z toho vyklube ve finále.Kdyžtak až by byli prachy navíc tak bych to hodil třeba za rok normalně do lakovny
jinak sem se neska dostal k našemu rodinýmu rodokmenu a dozvěděl sem se že nase rodina je datována od roku 1840
končí to mnou,bráchou a sestřenkou z bratrancem..teď je to na nás 

-> David29: tato fotka nema chybu !!!

-> petr s: to je náhubek s rajskym plynem se podívej jak tam vypadá sfetovaně
-> Mr_Kubas: Nebo naopak nepoustej vubec nic 

-> David29: Hážeš ksichty, jakoby ti do tý masky něco pouštěli 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: 300/hodina....míň ani ťuk 

Tak to TT servis zdrazi hodinovou cenu co kdyz tam bude kvalifikovana sila 

Dnes sem se úspěšně vyučil automekánikem 

-> David29: Co to máš za náhubek?
-> Fén: Svítící..
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Copak jsem nějakej opravář?
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Copak jsem nějakej opravář?

-> Tomo - DK: Mám ještě jednu fotku, kde sem už poznat, ale ta vypadá fakt blbě...
-> David29: A ty seš ten svítící tydýt nebo nebo s tím rendlíkem na hlavě? :o)
-> David29: nešlo by přehodit vypínač od druhý strany a nebo to přepojit? u řidiče máš přeci ovladač na obě strany, tak by třeba stačilo jen přehidit kabely? že nepůjde druhá strana by ti asi tolik nevadilo... 

David29 18.06.09 01:47:36 napsal:
Tak dneska další čárka za evakuaci školy
Leč nejsem poznat, ale
sluší mi to
to si stahol niekde z netu
a potom povies ,ze si to ty
dojdi aj ku nam dakedy :D je to tu o hubu v tejto skole

sluší mi to

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Kdepak, u toho okýnka je v prdeli vypínač... stáhnout de, ale nahoru nee.. musel jsem to rozebrat a stisknout propiskou..
-> David29: nejsou náhodou okýnka na stejnou pojistku jako ten klakson? 

Jinak dneska, jsem si v práci užil...
Když jsem vyjel z první pakárny, tak mi pdrla pojistka na levou stranu obrysovek. Napřed jsem hledal pojistky, leč nenašel... pak jsem rozmontoval půlku palubky a našel
Náhradní pojisty byly pochopitelně v pr*eli, tak jsem použil z klaksonu, kterej stejně nefunguje..
A aby toho nebylo málo, tak jsem celou cestu z Teplic do Prahy musel mít otevřený řidičovo okýnko, pač el. zavírání nefachalo.. a pekárně jsem to pak "zavřel" a šmitec...
Když jsem vyjel z první pakárny, tak mi pdrla pojistka na levou stranu obrysovek. Napřed jsem hledal pojistky, leč nenašel... pak jsem rozmontoval půlku palubky a našel

Náhradní pojisty byly pochopitelně v pr*eli, tak jsem použil z klaksonu, kterej stejně nefunguje..
A aby toho nebylo málo, tak jsem celou cestu z Teplic do Prahy musel mít otevřený řidičovo okýnko, pač el. zavírání nefachalo.. a pekárně jsem to pak "zavřel" a šmitec...
Leč nejsem poznat, ale sluší mi to 

-> doly120-ten třetí:o): ale houby garaž uklizim každej měsíc a veci prevažim do dalšich tri skladnich.) ale montažku sem čistil poprvy... 4 kolečka bordelu dva motory z žigula atd 

-> havlik: Jo to znám
Nejhorší je jak už nemůžeš najít ani 13klíč
To mě pak donutí uklízet
Jen nikdy nevím čím mám začít.. Jestli uklidit stůl,nebo poličky nebo štělář
-> Kaprof-Los Koramos: Uklízíš jednou za osm let jo
Já tak 2x do roka

-> Kaprof-Los Koramos: Uklízíš jednou za osm let jo

-> doly120-ten třetí:o): já taky ne ale aspon už sem tam dá zase existovat:) a vypadá to jako garáž a ne skladiště po výbuchu
-> havlik: taky sem uklizel garaž celej den nechapu kolik veci sem tam za osm let co je barák postavenej naskladal

-> havlik: Uklizení garáže nemám rád

-> Plisek: blíží se Hrocháč tak budeš dávat auto do kupy
to jest do červený

já sem dneska uklidil v garáži vyházel přebytečný věci natáhnul koberec nahodil na zed nějaký poličky, dal do auta čidlo na tlak oleje a to je asi vše:) práce na celý odpoledne hlavně to uklizení v garáži
Dneska bylo pěkně tak jediný co jsem dělal byl se projet s Litříkem po Rokycansku a kochal se krajinou 

tak sem dnes skoro dokončil přední nápravu na rapida,jen to pitomý řízení ještě není a kotouče,destičky
-> tunerlada: kdyz uz si rikas, ze mas hotovo a uvidi to lakyra tak ho trefi, to znam :))). Cim brousis ve finale?
pokračoval v přípravě na lak už jen tahle strana a asik hotovoo
chtělo by to aby si to projel zkušenej lakoš ..holt nemám ten grif v ruce

Já jsem dneska vyměnil kliky za nový, pak jsem se byl projet kolem dálnice a nakonec než jsem schoval auto do garáže tak jsem znovu natřel přední vlečné oko červeným alkytonem 

jo a uklidil sem trochu dvur :D sem bordelar :D