skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124267 příspěvků (zobrazeno 100551 až 100600) od 06.12.2007 do 01.06.2025, založil/a iDawe
-> Kaprof-Los Koramos: co je pastouška ??? prepac ale neviem ... (paseka) ???

-> doly120-ten třetí:o): rovno cele auto by som vimenil ...

-> Tomo:
taková pastouška před opravou

-> Tomo: Tak to bych si vyhodil pedály a vyměnil skoro celý kus:)
-> doly120-ten třetí:o): no caka ma este cast pod pedalmi, rohy ( predne podbehy ) kufor,zadne podbehy ,a prava strana ...
este toto ....
-> Borin - Král tuzerů: nemam to ako zdvyhnut ... za co ...
este toto ....
-> Borin - Král tuzerů: nemam to ako zdvyhnut ... za co ...

ja vcera dokoncil brusenie a tmelenie blatnikou a prednej kapototy a dnes odniesol do lakovne 

Tak tátové auto už jezdí konečně a jede to dobře s mým motorem .
sem vymenil spojkovy lanko na spotrebaku (p205)
prírastok do rodiny- na darovanom cinkulári z roku pána 3 máme namontovaný elektromotor značky škoda
asi mu založím kartu

-> Syny: Mrtě borky ty myšky
, to jen tak nikdo doma nema myšky kterejm chutná special 

-> Tomo: Já vyvařoval schnilý lundry a nikdy sem kolíbku nepotřeboval, jen sem si to pořádně zvednul...

-> Tomo: Máš 24hodin,a co ještě budeš měnit?

-> Syny: že by se tam ty myši dostaly až ted po roce ježdění

-> doly120-ten třetí:o): hroza !!!
ale tak keby bola koliska a viac casu tak je to v pohode ...

mam na to este tri dni na vyvarenie celeho auta ... :-/ takze casu malo a uz len 24 hodin ... :(

mam na to este tri dni na vyvarenie celeho auta ... :-/ takze casu malo a uz len 24 hodin ... :(
-> Tomo: Karosařina je zábava co?

nie je sa cim chvalit ... strasna robota !!! ked nemate kolisku ...
-> Syny:
ropáci

-> doly120-ten třetí:o): Nabumbali se specialu no :)
-> Syny: To měli hnusnou smrt

-> HavajskejBubeník: Se nesmej :) To sem jednou takovouhle story slysel :) Ze si nekdo dal na shade novou nadrz koupenou jeste tenkrat v mototechne a porad mu to nejelo pac mel sitka zasrany chlupama... No a kdyz odendal plovak, tak tam byly 3 utopeny mysi i s hnizdeckem 

-> Gemini: ja som sa zobudil az teraz

prave som sa zobudil......hezkyyyyy

-> HavajskejBubeník: asi jo

Že by myši v nádrži ???a pelichaj
tak sem dneska vzal benzín a pak jedu do školy zistit známky a najednou chci jet ze školy domu a začlo to škubat jako svině a vubec to nejelo akorát se sytičem tak sem se vtom hrabal a vindám sejtko na karburátoru a to bylo totál zasviněný nákejma vlasama nebo co to bylo tak sem to vyčistil a už to zase jede to by mě zajímalo co to bylo za sračky vtom benálu
Tak dneska som ostal zase doma

Sem dnes uděal zase kuloví pač venku furt něco padá mi za limec 

ja som dnes 13 hodin pracoval v robote a momentalne som 18 hodin bez spanku cipana mam dost...vcera vecer som spal asi 4 hodiny..dnes asi o polhodku pôjdem spat a uz rano o 6 vstavam..a ked sa chem velmi znicit mozno aj zajtra pdotiahnem nejaku 12ku :D cipana uz len nech je vyplata:D
Udělal sem pravej držák motoru na fabii.. A rozebral sem zadek kvuli demontáži motoru.. Zítra ho jen vycuknu na fabku nandam spojku a šup zpět..
-> doly120-ten třetí:o): nie
-> Tomo: To nevíš?

-> doly120-ten třetí:o): ako to ???

-> doly120-ten třetí:o): podlozit asi jo, ale jak, aby to tam nebylo jak pest na oko
este nevim, co s tim spacham.

-> Klubko_: A nejde to teda nějak podložit nebo nějak natočit?
-> Tomo:
Rozkaz šéfe
A tak stejně
Zachvili ji uvidím na živo

-> Tomo:

-> doly120-ten třetí:o): ver tomu, ze dokud byly na tom plastu nasavace vzduchu do topeni, tak origo se muzou jit zahrabat. Tohle ti hodi mega mnozstvi vody pres cely okno uplne rovnomerne.
-> čert: lepsi nez origo jo, ale hodne mi toho de pod sterace
-> čert: lepsi nez origo jo, ale hodne mi toho de pod sterace

-> doly120-ten třetí:o): zabudaj 

-> Tomo:

-> doly120-ten třetí:o): ale segry nie !!! 

-> Tomo: Jak bude doma tak budu očekávat nějaké foto na icq

-> Klubko_: Mam taky fabiacky ostrikovace na stejnym miste jako ted ty a je to v pohode. Rozhodne lepsi nez ty puvodni...
-> doly120-ten třetí:o): vdaka

-> Klubko_: Není nad origo:)
-> Tomo: Tak držím palce abys to měl už doma:)
-> Tomo: Tak držím palce abys to měl už doma:)
fabiacky ostrikovace pujdou zpatky na kapotu. Este nevim, jak, ale nejak elegantne je tam predelam. Strika to pod sterace grrr 

-> doly120-ten třetí:o): tento to chce predat nastastie
len to predava uz skoro rok ...

-> Tomo: To sem taky zažil... majitel to pořád odkládal až si to rozmyslel.

-> doly120-ten třetí:o): ved by uz mohlo byt ... ale akosik sa nemame k cinu s majitelom
raz hento .... a raz tamto ... 

-> Tomo: Chápu:) To je nejlepší:)