skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124272 příspěvků (zobrazeno 100401 až 100450) od 06.12.2007 do 03.06.2025, založil/a iDawe
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Ne, na dálnici jsem se taky motal, někdy v r. 2007 na D11. Teď mě spíš zaměstnávají skupinové projekty inženýrských sítí. Tj. postavit stavby plánované na 2,5 roku za 17 měsíců včetně všech dokladů a předání, aby se vyhovělo podmínkám EU a nechat se šikanovat od všech kontrolních orgánů, které na podobné akce dohlížejí.
-> Hurdis: Kde se takhle hakuje? Nedelas v Lahovicich privadec na D1? 

-> myschaak AZNP K.Hora: Ačkoliv zase na druhou stranu, jinde bych možná měl méně práce, tupější šéfy a poznal bych co znamená slovo "dovolená". Chtěl bych jí někdy vyzkoušet, za poslední 2 roky jedu bez dovči a bez marodky nad 2 dny furt, soboty, svátky, ráno, večer, venku, doma a už mi z toho těžce jebe, rodinu jsem neviděl pár měsíců a nebýt svaté trpělivosti přítelkyně tak už žiju asi sám.
Aspoň ten večerní relax s virtem a pivem a rejpání ve vrakách udržuje zdravý rozum.

-> Hurdis: asi tak nějak jak říkáš...je nás deset až patnáct stálejch zaměstnanců,teď je to ještě slabší ale vyhovuje mi to
-> myschaak AZNP K.Hora: Tak mám s nimi a ještě jednou další firmou co jsi nenapsal SPOUSTU zkušeností, včetně lanaření k nim, ale dokud to půjde, raději budu v menší firmě o 150 lidech a s touhle mašineríí spolupracovat (dobrovolně či nedobrovolně), než se jí aktivně účastnit.
-> doly120-ten třetí:o):
myslet znamená

-> Kaprof-Los Koramos: už jsem si myslel žes mi ukrad auto, když jsem viděl ty podlahy

-> Hurdis: jsem rád že k nim nepatřiš....

-> Kaprof-Los Koramos: A já si myslel že sem jediný kdo má takovou podlahu

-> Zeke-ten šestý: 
-> doly120-ten třetí:o): ja mam nak na podlahy štěsti(tuk tuk.. u šedy je to to samy:o) a samantina teže...
je to zly

-> doly120-ten třetí:o): ja mam nak na podlahy štěsti(tuk tuk.. u šedy je to to samy:o) a samantina teže...

-> myschaak AZNP K.Hora: Nene, žádný podobný konglomerát, jen česká domácí a.s., i když s nimi spolupracujeme. S někým zadobře, s někým za špatně..
-> Hurdis: strabag?colas?skanska?
-> myschaak AZNP K.Hora: No tak to já mám asi opačně, armádu lidí a strojníků. Spíše je problém to trochu protřídit, zvlášť když si na 95% nemůžu stěžovat, ba naopak.
-> Hurdis: jo prémie mi ještě nedali za ty čtyři roky a nevyrazí mě,protože jinýho vola jako já už nemá

-> Kaprof-Los Koramos: Je na tom stejně jak můj rapid,125,136,a další dvě 120

-> Kaprof-Los Koramos: tyjo, a s timhle se jezdilo, do toho bych nesedl bych se bal ze vypadnu ven i se sedackou

-> myschaak AZNP K.Hora 24.06.09 20:30:57: Vůbec to neber ve zlém, ale kdybych zjistil, že podobnou fotku uveřejnil někde na netu jeden z mých podřízených, tak má po prémiích, nebo už nemusí chodit do práce.
-> myschaak AZNP K.Hora: V pondělí jsem zažil něco podobného jako řidič té avie, ale pouze jako spolujezdec. :o))
odddelal sem interier abych zjistil jak na tom sou podlahy jsem zklamán
pojde do šrotu:o)

-> myschaak AZNP K.Hora: jezis kde to delas :-D ferda mravenec prace vseho druhu, ale sefuje tomu brouk pytlik 

-> myschaak AZNP K.Hora: Jo voni zapadlo do betonu, no to je demence, ja myslel ze tam jen je dira 

-> rené: ztráty jsou ale nemají fyzické příčiny ale spíš psychické....
-> doly120-ten třetí:o): jasný...
-> doly120-ten třetí:o): jasný...

-> myschaak AZNP K.Hora: Jaké jsou průměrné roční ztráty v řadách zaměstnanců? Ten plynovod je dobrej 

-> myschaak AZNP K.Hora: Profici,to se pozná

-> Kaprof-Los Koramos: vysvětluj jim že beton neztvrdne za 10 minut...kocourkov...to nemluvim o tom že do dneška jsme předělávali to co můj šéf hrdě minulej tejden za úterý udělal....cituji "výšku vezmem podle škarpy,ten beton tam bej nemusí až nad trubku,drť tam nedávejte tohle je dobrej materiál" a tak
-> myschaak AZNP K.Hora:
vy jste to banda

občas vytáhnout nějaký to auto z výkopu...nepřeskočil

-> myschaak AZNP K.Hora:

dneska jsem si zas užil...hlavně ochranné pásma od vedení el. napětí

-> ZbyŠek:
jj dneska nam to vyslo ze? jo v kolik tam zejtra mame bejt? ......je to pohoda
ja jsem take dneska uspesne dokoncil vyucni list konkretne jsem dnes udelal ustni zkousky

ja jsem take dneska uspesne dokoncil vyucni list konkretne jsem dnes udelal ustni zkousky

Tak dneska sem konečně rozchodil brzdy na eRku a vyměnil zadní tlumiče který tak trochu vytekly ale neřekli mi o tom a přišel sem na to až v jedný rychlejší zaatáčce.. naštěstí nebyla opravdu "rychlá" i tak sem toho měl plný ruce a málem i kalhoty :o)
-Uspesne udelan vyucni list 

ja som dnes priviezol vecicky od lakernika a cena ludova 50ecok za dva blatniky masku a pred kapotu
dnes momentka s pred domu favo darca orgánov škodula z rodiny
-> Tomo: Hele moje podlaha 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : já sem klidnej
-> havlik: to byl taky jen joke, tak nebuď nevrlý 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : no jo-srandičky:-),ty musí být
-> Tomo: aj u nás na praxi skoro všetko nefunguje ale to je hádam na všetkých učilištiach
a podobne somariny vyvadzali chalani aj u nas raz chalan si tiež roztrihal rukav na montérkach a celu ruku si ponatieral kečupom a išiel za majstrom že mu tiež sústruh chytil ruku to ste mali vidieť ten majstrov vyraz na tvary keď mu to ukázal sme všetci išli k zemi z neho

a podobne somariny vyvadzali chalani aj u nas raz chalan si tiež roztrihal rukav na montérkach a celu ruku si ponatieral kečupom a išiel za majstrom že mu tiež sústruh chytil ruku to ste mali vidieť ten majstrov vyraz na tvary keď mu to ukázal sme všetci išli k zemi z neho

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : nemá:) verze pro pravostraný řízení tam ten výstupek na uchycení pedálu nemá a s tim svazkem už se mi nechce furt opakovat:)) prostě za spolujezdcem prostředkem
-> havlik: prvně jsem si všim,že to je pro anglii,tam,kde vede svazek vím:-)a ví snad každý:-)
-> Petuli 24.06.09 18:22:34: to má být takhle... 

a možná taky kecám:-)
-> Petuli: je to pro anglány ale svazek vede všude stejně
-> Tomo: myslím,že máš podlahu,pro anglické vozy škoda,pač je tam úchyt pro plynový pedál
-> havlik: aha :) to ma nenapadlo ...
aj tak ten zvezok vedie po obvode ... :D

jedna otazocka … vsimol som si pri cisteni podlahy ze na jednej strane ,pravej pod sedackou je inak tvarovana podlaha ako u lavej strane …
otazka znie : preco ???
P:S ospravedlnujem sa za ukradnutie fotky majitelovi 4 6
otazka znie : preco ???
P:S ospravedlnujem sa za ukradnutie fotky majitelovi 4 6
-> Tomo: tam vede kabelovej svazek
-> Kaprof-Los Koramos 24.06.09 16:51:50: a co mu mistr řek??