skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Matthes, záškodník z TechWebu: nebude pac pod ni je rezerva a rekl bych ze se tam bordel nedostane......tam jak je nadobka na odstrikovac tam se nevejde tak proto jsem musel najit jine reseni.......
-> ZbyŠek: Tyjo, nebude ta sirenka namahana srackama? Ja ji dal tam co je nadrzka na ostrikovace :-)
-> exwrcteam: Na patce za řidičem je tam vyraženo mtx a číslo
jedny kola jsem naložil abych je vypravil na cestu na moravu,druhý ATS jsou po opískování,mám svařený držák na světlo na 4kolku,kterou jsem minulý týden dobil jak sviňa...a zadal jsen výrobu středících kroužků,který budou o víkendu snad hotový.Pak už jen průchozí podložky a jde to na auto.vleče se to,ale zas musim pomalu,máme to drahýho koně)
-> wlad-drakula: noo ja cel ze zigula taky ae nemoh sem sehnat 

-> tunerlada: ten gulaty s chrom obrucou je zo žigula :-) a dobre sa hodi k chrom budikom... pre nefajciarov je popolnik vdacne miesto na umiestnenie budikov 

-> wlad-drakula: ja kulatej nemoh sehnat ae nakonec se mi libi ten co mám..hodí se tam kam sem ho dal
taky přemejšlim co z popelníkem..ete 2 budíci nemaj žádný místo 

-> Tomo:

-> doly120-ten třetí:o): ta biela veru nebude na hrochaci !!! rosipe sa to cestou ... uz teraz mam velky magnet na zadku skodovky aby mi chytalo plechy ... 

-> Tomo 30.06.09 21:53:39: Já už to seru
Další škodovka co má apolla

-> Tomo: Tu bílou škodovku odněkud znám
Bude k vidění na hrocháči

-> petr s: nwm kde ma bejt
-> exwrcteam: Jaké má výrobní číslo ten rám
-> myschaak AZNP K.Hora: Já jen pomáhám známému, který staví sám celé svépomocí... Jeden RD má za sebou tak, staví další no
Dole má myslim 3+1, ale jsou to celkem velký místnosti 

-> Mr_Kubas: hm já dělal ten vnitřek 4+1

-> myschaak AZNP K.Hora: Já dělal jen obvod zatim a je to 130 m2 plus garáž... Obvod je v poho ale potom vnitřek 

-> Mr_Kubas: hm 100m2.....
-> myschaak AZNP K.Hora: Týjo DUPLEX
O víkendu jsem taky dělal s Ipou 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: tak tak...a buřty jsou birychlejc upečený jak normálně!
-> myschaak AZNP K.Hora: Biturbo horak 

jinak jedna víkendová když už je ten telefon napíchlej....aby bylo vidět že se doma neflákáme

-> myschaak AZNP K.Hora:
vidim to na garde v upravě gls chrom

-> Turda: asi takhle....nejdřív bylo jedno,to bylo ok...najednou dvě,tak honem se rychle jednoho zbavit,pak se zas další dvě koupily a kurva tři to se nedá....tak tři teda ne,koupím ještě jedno....čtyři je ideální....šel bych do pátýho ale nevim co....

-> Turda: já táhnu 2 auta(pojistky stk atd to se dá

-> myschaak AZNP K.Hora: kéž by bylo bílo po celé republice

-> doly120-ten třetí:o): no já bych do toho nešel 

dneska jsem koukal jak padaj kroupy....celkem to byl hukot......nová paka...místama bylo bílo
-> Nwkt: povodne tam boli len tri diery bo to je lista zo 105GL ( je tam aj napis no neni videt ) a ako napisal Fén tak ten uplne napravo je na ventilator chladiča... ostatne uz popznate 

-> Turda: Na papírech je toho sice hodně (až moc hodně) ale je to dané do depozitu. Zbytek je bez dokladů. Tak GLS je bez dokladů. Ale tet si na to dávám pozor. Viz porušení smlouvy

-> Turda: mám 4 120 z toho dvě normalně na papírech a dvě bez

-> doly120-ten třetí:o): mě zajímalo jak to děláte s těma autama, to kupujete jenom bez papírů nebo jak?? kdyby přeci byly přihlášený tak se pose*ete ne?? no já to nechápu, jako by vám nestačilo jedno auto...

-> doly120-ten třetí:o):

-> Kaprof-Los Koramos: Já už tě upozornovat na hrocháč nebudu

-> Kaprof-Los Koramos:

vždyt to sám nevíš

-> Kaprof-Los Koramos: Já tady počet z jistých důvodu neřeknu. Jen ti řeknu že rozebraného toho mám skoro co ty. ale kolik jich je v celku a kolik rozebranej neřeknu
Nebudu zakladat inzerci, ale dam to jen sem bo to kazdy cte
. Na vrakaci tu maj uzkou 105ku s hladkou zadni kapotou, tak jestli ma nekdo zajem o kapotu vezmu ji az zitra pujdu pro zrcadko, predani na Hrochaci, zajemci do ID
PEACE

PEACE

-> doly120-ten třetí:o): ty hovado
jestli je ti 4 120 8 dalších rozebranejch 2 žigulů 2 tisícovek a jednoho nissana málo tak nejsi normální já už mám plnej špejchar u báby

-> Kaprof-Los Koramos: Ale víš jak.. je to jen jednání.. majitel si to může rozmyslet nebo se na ni vyseru. Protože už toho mám dost.. spíš už budu kupovat jen na díly.
Ty toho máš málo
Něco ještě kup
Ty toho máš málo

-> doly120-ten třetí:o): AJÉJE
TO JÁ VIM O lS S ČERNOU STŘECHOU 80" V KRASNYM STAVU S 75TIS A ROK STOJI:( ASI PO NI ŠILHNU:O)

-> Kaprof-Los Koramos: Když to nikde neřekneš,tak je na cestě další ale garážovaná,po prvním majiteli,vše zachovalé originál

-> doly120-ten třetí:o): jo to je tadle s mym zrcátkem a stěračema ja myslel že jina zas už:o)