-> petr s: neoplati sa mi to:D kto bude reiesit pripadne reklamacie? ja ponu chodit spet do ciech nebudem a este aj peniaze by som mal vratit:D ta ne:D
-> MOLSO: nezil som:D doma nejake jedlo sa stale najde a na tankovanei som mal s toho co priniesla garaz a COcko...zavatir vyfuk brzdy menit atd atd..vzdy dajake korunky prisli ale zilo sa biedne:D
-> Kaprof-Los Koramos: Debordelizace je zaklad, v pondeli sem prijel dom a garaž plná bordelu, tatinek uklizel(je to tam a dlouho bude,pokud to neuklidim ja nejspíš)
Já jsem dnes po včerejším uklidu garaže na dily do ní zajel s jednou schnilou stopětkou počal jí rozebírat a pri vycucu benzínu z ní vyteklo krasnych dvacet litru tudíž druhou část dne jsem věnoval Samantíně a jejimu zprovoznění..
byli sme na vrakacu s tim, ze chceme 2 zadni tlumice, domky zadnich pruzin a zadni celo z ouzi. Chlapek na nas vybafl 500. Rikam to ste nejaci drazi ne? Ze ses to ty (nevim, co tim chtel rict) tak 400. Tak sme se otocili a odjeli na jinej vrakac...
-> Honza5: Jendo ted když si uděláš Ečko tak máš profesák za 200kč.(když o něj zažádáš)Po 11 září tu zmiňovanou raketu....
EDIT ted koukam že se ptáš jinak.No ted jestli máš Cčko tak za profesák budeš platit nějakou menší raketu asi kolem 10tis?,takže je výhodnější udělat E no.
-> doly120-ten třetí:o): spodek je osetren ;-) pres leto vydrzi a na podzim to otocim a pujde komplet prestrikat ;-) a pak spinkat do garaze ;-) leto je od toho aby se jezdilo na srazi :)
-> stika87: na heduš chodim dělat pres noc ted me čeka zavraždit jednu stopětku co sem dostal za flašku peprmintového bourbonu a já na hrocháč škodovkou nejedu