-> doly120-ten třetí:o): ale najlepsie no skor najhorsie je na tom to,ze stavas auto hodne dlho ... vrazis mnoho korun do toho ... casu ... a behom par sekond mas "nic" ... to ako jedna nehoda erka ... repliky RS nadherna , skost !!! jedna zakruta a bolo po erku :(
Já dnes sundal víčko expanzky NoName nasadil víčko Autopal a najednou mi to přestalo tlakovat jak šiálený. Ted jeste vyzkouším víčko Autopol a pak pujdu do NoName reklamovat.
P.S. jedná se o plastový víčko na Feldu. No name je celo plastový a Autopal i Autopol je zevnitř mosazný.
-> doly120-ten třetí:o): Voda by ji odnesla bůhví kam, ale naštěstí se zaklínila o sloupek... no jak jsem to viděl tak hned s nabídkou zda nepotřebujou pomoc, k autu jsme se dostali až 3 den... tady na fotkách je už trochu opláchlá a hlavně vytáhnutá... majitel pohodový chlápek, zachránil 2 děti, ženu a přišel vpodstatě o všechno...
dneska jsme s jeldou rozjezdili červenou....nevim jak jsem si mohl vsugerovat že ta stupnice na předstih je od 0ly zleva pak ještě ten divnej rozdělovač a už to zas točí sedmičkudíky jeldas....o tom kostřícím kabelu radši nemluvim
-> Matthes, záškodník z TechWebu: zvonkaj a to celkom pekné auto. ale ked sedís dnu na zadnej lavici.... kruti sa rám, kabína a vidlica- opierka rebríka prechádzajúca kasnou sa kýva dolava doprava. holá holá holá, housenková dráha volá. cestovná rýchlost je 55 km/h po rovine. do kopca max 40kou. nie ze by nevládala, ale hned sa hreje a varí vodu