-> David29: já mám svejch 103 kilo při 186ti centimetrech a sem spokojenej, ale jestli ti přijdu hubenější tak dík a ty něco děláš?? maximálně sem tě viděl jak se válíš u hasičů na nosítkách a děláš figuranta na nech chudáka Gabo000000a bejt, a přiber taky dyť ty musíš být strašně utlačovanej
-> Matthes, záškodník z TechWebu: to je dvojka jak já s Tampajsem
Dnes jsem s těžkým srdcem dorozebral litra na díly a připravil ho na poslední cestu zítra do kovošrotu po 43 letech života a 38 letech denodeního provozu
kurnik...vidite tie drziaky pozdlznych ramien?...boze ked si spomeniem kolkokrat som to obvaril uz teraz mi je zle....tiez su nove a vystuzene a teraz ich musim orezat..waaaaa
-> doly120-ten třetí:o): ale najlepsie no skor najhorsie je na tom to,ze stavas auto hodne dlho ... vrazis mnoho korun do toho ... casu ... a behom par sekond mas "nic" ... to ako jedna nehoda erka ... repliky RS nadherna , skost !!! jedna zakruta a bolo po erku :(
Já dnes sundal víčko expanzky NoName nasadil víčko Autopal a najednou mi to přestalo tlakovat jak šiálený. Ted jeste vyzkouším víčko Autopol a pak pujdu do NoName reklamovat.
P.S. jedná se o plastový víčko na Feldu. No name je celo plastový a Autopal i Autopol je zevnitř mosazný.
-> doly120-ten třetí:o): Voda by ji odnesla bůhví kam, ale naštěstí se zaklínila o sloupek... no jak jsem to viděl tak hned s nabídkou zda nepotřebujou pomoc, k autu jsme se dostali až 3 den... tady na fotkách je už trochu opláchlá a hlavně vytáhnutá... majitel pohodový chlápek, zachránil 2 děti, ženu a přišel vpodstatě o všechno...