u spolujezdce to máme hotový,sedačka se nandá až bude baterka - musim na ni dodělat nový držák a přivezl jsem hotový podložky,tak se asi vrhnu na ty zadní náboje,vypadá to,že mám všechno pohromadě)
Sehnal sem plechařinu vcelku dost rychle (tímto děkuji zdejšímu členovi), pak šlo vše do plniče, spasovalo se a dalo se na auto, ten už jenom holka čeká na lák sem jak malej fakan těšim se až zase zasednu za svůj stroj
šmirglíčkama tak to bylo normalni autoHlavně, kdyby shodil blatníky a hledal schnilý místa na spodku, kde to bude schnilý určitě tak radši rejpe hrany střechy a podobný kraviny...
-> Syny: to áno, keď máš na to čas a možnosti.....ale umývať auto pred panelákom, chodiť naberať stále vodu a trápiť sa s tým tiež nie je bohviečo....aj keď tiež to tak väčšinou robím.
-> Syny: srať na lak, ten tam už aj tak dlho nebude.
Ináč neviem prečo na to všetci tak nadávate, ja si to neviem vynachváliť. Pred automatom chlapík najskôr vystrieka celé auto wapkou, takže pod kefy ide auto už čisté, potom na kefy strieka zo všetkých strán čistá voda, kefy majú tak pol metra dlhé jemné chlpy, žiadne poškrabanie nehrozí, po umytí nasleduje vysušenie, auto výjde z myčky krásne čisté, bez čmúh a zaschnutých stekancov z vody, už netreba ani leštiť. AKože mať na aute nový lak za 50 tisíc, tak si to asi tiež radšej rozmyslím, ale pri bežnom laku myslím že nie je o čom....cena 99 Sk, s vystriekaním podvozku 120 sk.
Je to myčka asi 5 rokov stará, takže žiadne 100 ročné technológie.
→ Mr_Kubas: já taky mám česky, ale je to slovenskej
software. Sygic je slovenská firmaAha tak to jsem zas o něco chytřejší A já měl za to, že je to italská firma, páč jsem to četl na nějakým fóru, kde jsem to stahoval...