skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> rolls: pro ty panty je tam vybrání v tom rantlu pod gumou... vem flexu a vybruš to.
-> rolls: Jak máš nové těsnění tak ho musíš asi o 1 cm stlačit
-> rolls:
počkej a před tím ti seděla? TO je nesmysl aby ti najednou nesedla, něco je špatně, mám dobře nasazený panty?

-> rolls: jestli maš vařeny vršky podbehu tak by ti tam mohl přečuhovat ten plech navařenej přes oproti origu.. ja ho krapet okolo pantu zbrousil a sedi

-> castrol: mi o tom hovor

-> rolls: tak to mas dost blbe ked su uz pochromovane
-> petr s: ako? mrkni u mna u auta v diskusii na foto, mam pocit ze to tesnenie kufra nieje dobre
-> castrol: no asi mi nic ine nezostane kua
nanestastie su tie panty pochromovane, nenapadlo ma, ze bude takyto problem

-> rolls: Musí jít dolů
-> rolls: skus zvatsit diery na pantoch
som dfnes nasadil kapotu, ale panty su nejako vysoko, vid foto a nizsie nejdu, neviete co mam blbo?
nekvalitne foto ale aj tak vidno ako vysoko to je
nekvalitne foto ale aj tak vidno ako vysoko to je

-> škodík: ved citame a neverime tomu co pises
kdybyste pořádně četli

-> doly120-ten třetí:o): no ked ho bude menit tak to je jedno
aspon nebude muset skrabat podlahu v aute ked sa mu to tam zapecie

-> doly120-ten třetí:o): přesně tak mě to příde no
-> MATTESS: -> doly120-ten třetí:o): von na to radši hodí novej lak aby to skryl a pak mu to tejden po laku začne lízt a bude ztoho nešťastnej

-> castrol: Ale škrábat podlahu od asfaltu když je tam ještě koberec
Promin ale to by nenapadlo ani žádnou slečnu
(Nemyslím to zle ke slečnám
)

-> doly120-ten třetí:o): on to asik robi vsetko naraz nieco obrusi v exterieri a potom sa vrhne na interier
-> castrol: Taky pravda.. ale prostě že ho to nenapadne samo a nebo že mu to neřekne otec.. Kdyby to raději prvni celé odstrojil (hlavně ten interier,blatníky,skla.. Pak až něco začal brousit.. A dělat to venku... no dá se to ale musí se tomu člověk věnovat...
-> myschaak AZNP K.Hora: S právně
A do něj
-> Kaprof-Los Koramos: To je fakt... jako kdybychom mluvili do zdi

-> Kaprof-Los Koramos: To je fakt... jako kdybychom mluvili do zdi
-> doly120-ten třetí:o): to mu nerad lebo mu bude este hrdzaviet aj podvozok a tolko zakladu asi doma mat nebude aby to hned natieral

-> Kaprof-Los Koramos: jen doufáme že dřív jak tebe

-> doly120-ten třetí:o): dyt to nemá cenu ono ho to časem trkne

-> škodík: Hele... Já nechápu nějak ten tvůj postup... Psal si že máš domluvené vyvařování.. Tak proč nezačneš raději škrávat asfalt z podvozku aby se stím nemusel srát ten co to bude vyvařovat? Na broušení blatníku se vyser,a raději je sundej at víš jak je na tom vršek podběhu, P kapsa.
-> MATTESS: Neni poučitelnej
-> škodík: rejpalové se Ti snaží ukázat, že tudy cesta nevede....Ale komu není rady, tomu není pomoci
-> Mantrabeach: pěkný...na stropy si už taky začínáme brousit zuby...akorát to bude ze sádroše....teď vylejt podlahy
-> Otazka znie : predne trojuholnicky z erka pasuju i na kilo ??? ano ci nie ? o sklo moc nejde ale o gumu :

tak se stavba znova pohla,už mám na garáži strop,vypadá to úžasně

tak ja po dlouuuuuheee době sem se šel kouknout na cabrouse změřit tloušťku prachu :-) a vyhodit baterku aby se nabila.
-> škodík: tam obrusime,tuto troska obrusime,tuto netreba staci pretriet zakladovkou a potom to vyzera ako osklive kacatko 

pro rejpaly před chvilkou jsem to přebrousil a zachvilku to jdu přetřít základovkou:-)
dneska jsem kvůli dešti stihl jen vyndat termostat z červený gls a vyzkoušet na ní novou stroboskopickou lampu co jsem dostal...supr věc)
-> Nwkt: jj... sefova krasne tmave modra metla A6 S-Line ma ten lak pekne zmatnelej.
-> zidlik: To víš.. někdo se nudí tak to očistí jednou,nechá znova zreznout a čístí to znova

-> škodík: no coment

u spolujezdce to máme hotový,sedačka se nandá až bude baterka - musim na ni dodělat nový držák a přivezl jsem hotový podložky,tak se asi vrhnu na ty zadní náboje,vypadá to,že mám všechno pohromadě)
este nieco :D aky je predstih na skodu 105L ??? ci je to rozne ?dodrbal som si ho ... a teraz neviem ho dat spat ... :(
-> jerrom: parada :) v podstate tie gumy su rovnake .... ci je to kilo alebo erko 

-> Tomo: nevím co dělá na kilo, ale na eRko dělá snad všechno...
Turda 18.07.09 12:59:49 napsal:
a ještě jednůc, krásnej pohled, mě si nevšímejte asi se mi chtělo
s*át

a ještě jednůc, krásnej pohled, mě si nevšímejte asi se mi chtělo
s*át

-> jerrom: dakujem velmi pekne :) on robi vsetky gumy ci len niektore ? 

a ještě jednůc, krásnej pohled, mě si nevšímejte asi se mi chtělo s*át 

Sehnal sem plechařinu vcelku dost rychle (tímto děkuji zdejšímu členovi), pak šlo vše do plniče, spasovalo se a dalo se na auto, ten už jenom holka čeká na lák
sem jak malej fakan těšim se až zase zasednu za svůj stroj

-> Tomo: druhovýroba u pana Svobody, více na kontakty.skoda110r.cz
-> minno: budes lestit a lestit a lestit ...
do zblbnutia
alebo nanovo nastriekas 

Chcem sa vas spytat :) je mozne zohnat nove originalne gumy (tesnenie) medzi predne a zadne sklo ? jedna sa o skodu 100
alebo druhovyroba sa da zohnat ? pripade jedaky pan ktory to vyraba ? taketo gumy ?
vdaka
P:S nezakladal som nove forum bo sa to neoplati ... a aj tak je t najviac clenov

alebo druhovyroba sa da zohnat ? pripade jedaky pan ktory to vyraba ? taketo gumy ?

P:S nezakladal som nove forum bo sa to neoplati ... a aj tak je t najviac clenov

-> Nwkt: máš pravdu, po 10 rokoch každodenného umývania pod kefami mi to možno zmatnie :-)
-> minno: Tak se nediv až potom budeš mít matný auto 

Nwkt 18.07.09 11:44:38 napsal: → minno: Ty kartáče ti obrousí lak, když tam budeš jezdit pořád
riť paľovu
riť paľovu

Kaprof-Los Koramos 18.07.09 11:06:05 napsal:
→ škodík: kdybys na to bejval nenalítnul se
šmirglíčkama tak to bylo normalni auto
Hlavně, kdyby shodil blatníky a hledal schnilý místa na spodku, kde to bude schnilý určitě tak radši rejpe hrany střechy a podobný kraviny...
→ škodík: kdybys na to bejval nenalítnul se
šmirglíčkama tak to bylo normalni auto