hoši tak já se zase nasral dneska ta dědkova stará je taková píča že bych se ztoho posral nejdřiv na dědka začne řvát di doprdeléééé pak sem se s dědkem něco bavil vo řízení a vona na mě zase di doprdelééé co řešíš stejně nákladák nemůžeš řídit když ti není 21 tak mě je 19 a řidičák na nákladák mám i profesák mám a podle ní to nemůžu řídit já ji nesnášim i dědka ta pizda hrozně změnila a je uplně jinej taky na pěst jak vona..a vsichni si voni myslej to samy ja to zejtra dedkoj reknu jak me mrda...prej ze nemam za volantem co delat ze sem mladej a ze vona je ta prava protoze uz ridi 50 let akorat se 40let prestavkou (to jo ta je ta prava) tak sem se nasral a kdyz sem vodjizdel tak sem prednima tak spalil gumy ze ta pica malem spadla z kola to me taky rikala ze by to moje auto mely zakazat ze to je starej kram hlavne ze vona ma feldu bez podlahy lemu a prahu
-> Gryzly: no prave preto som pisal, ze dychova skuska nieje az tak preukazna, mozes to mat teoreticky az z niecoho inho, neviem tusim som pocul nejakeho doktora ci koho o tom hovorit, ale isty si niesom, osobne by som skor siel na krvny test, teda ak by som mal istotu, ze som nepil
-> rolls: Tak u nás od ledna už dechová zkouška není orientační, ale podle zákona je to už důkaz o požití. Prej už jsou moderní přístroje dostatečně přesné. Pak v dubnu to doplnili, že pokud řidič nadýchá 0,2 promile, tak to policajti musej ještě tolerovat, protože to je chyba měření. a před tejdnem jsem se dozvěděl že český soudy si to stejně řešej po svojem a hodněkrát letos neuznali dechovou zkoušku jako důkaz o vině. A z důvodu chybějícího krevního testu řidiče osvobodili. ČR je absurdistán.