-> Tomo : v pohodě akorat brzdovy pistky sundavat když je to ještě na autě ja to pak pačil šroubovakem až jsem se zapotil tyhle třmeny jsou 33 let stary
Zítra odváží děda svoji škodu 120 do šrotu je to ta na kterou jsem dával inzerát v inzerci škoda jí ale asi mu tam půjdu zabavit pár dílů *10* *10* *10*
ja v patek odvezl glsko a sundala se předni naprava dneska jsem mu přivezl novou napravu naskladanou ve třech krabicich když to viděl cituji ty vole to je všechno novy
ja som sa postavil dnes s autom na jamu...dal ho na spalky...dal dole kola...a isiel som generalkovat prevodovku lebo isli zle rychlosti..hlavne 1 a 2 a aj Rko...ked som siel vypustit olej nastastie som si vsimol toto:
-> ondie: jj řek bych že jo,aspoň co sem ho tak viděl bob je má u sebe šecky a furt jen pijou takže sem na ně nešahal a estli je to kocour to nwm to já takhle nepoznam když sou malý ae estli ceš je tvoje
-> Tomaso435_Žák 3.Bé: ajéje..czech racer na to že je to na stejny platformě jako treba Mario nebo prahistorik to neni vubec špatny na notebooku to vobčas zajedu leč pres 26 level se nemohu dostat
jinak pro všechny z okolí přemnožily se nám kočky takže kdo chce z okolí kočku tak ať si přiejde je jich 5 různé barevné provedení ale poštou vám je fkt nepošlu
-> Peťa Klíč: taková noční můra -> aceboss: ale prd akorát rapid nemá technickou ete snad v pondeli pristi ju udelam navic nevim estli by se nam tam vlezly šecky ty věci co s sebou vezem