skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> suri: Neříkal jsem ti už několikrát aby ses o mě nestaral ?Raději vychovávej ty exoty ve vaší ulici
-> Syny: cihlou
-> Majkl: Tak jinak... Vybije se te baterka a jak pujdes do auta? :) Dostanes v aute infarkt (
) a nikdo te nevytahne ven :)

-> Syny: nevim no, ale dle me u skodovky tohle neni argument... nejsem zastance zavarenejch klik jo, ale kdyz uz se vybouras, tak stejne je vymlaceny okno, nebo zkrizeny a otevreny dvere.
-> Syny: jo dobry dobry, ja vim taky bych radeji kliky ale co na STK stejne schori takze na prd

-> Syny: Dyk rika ze na to nemysli ted 

-> petr s: Peter sorry ale fakt sa neuraz ale niesi v poslednej dobe nejaký podráždený? -> Syny: to si zváral ty? pekná práca
-> ZbyŠek: Tyvoe to sou otazky... Je to zasah do karoserie? Co myslis?
Nehlede na to ze vzdy kdyz tohle vidim, tak se tesim az se jednoho dne dotycnymu vymele baterka pres noc a rano pujde do auta
A to nemluvim o pripadnej bouracce :) Az budes zaklinenej a auto zacne horet... Venku bude plno lidi, ale ty krasne uhoris, protoze se k tobe nikdo nedostane 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: vydrz kamo netohle se naptam ja se ptam na STK, a jestli se vymalu nebo ne na to tedka nemyslim.....

-> ZbyŠek: Kaput budes ty kdyz se k tobe nedostanou hasici kdyz nenajdou kliku...
-> J3STER: sákriš že sem neska nejel do města bysme se možná potkali 

-> ZbyŠek: Za to by meli ty tuzery strilet 

-> Nwkt: i kdyz by to melo odskoky ??
-> ZbyŠek: Ano, technici nedokážou vlézt do auta
-> doly120-ten třetí:o): jo...
-> petr s: nevim jak ty, ale ja tam prave zadnou diru uz nevidim...
-> petr s: nevim jak ty, ale ja tam prave zadnou diru uz nevidim...
-ahoj, nechci zakladat nove tema kvuli odpovedi ano,ne......Takze vadi na STK zavarene zadni popr. vsechny ctyri kliky ?? ( na favu ) dik
-> Syny 30.08.09 21:49:06: To v pravo dole je nová chladičovka?
-> Syny: Záleží co jsi dělal díry jsou větší jak to žerou ti červotoči
-> Syny: Ta výměna vršku podběhu nejde ani poznat:)
-> petr s: Fakt? To je zajimavy ze sem na tom delal ted celej vikend...
-> Syny: To už ukazuješ 2 roky
-> J3STER: Rekni Vencovi 

Já jsem dneska jel na rande Š130L na místo Cordoby. Škodovka je prostě o něčem jiném(lepším
) než Seat.

-> Tampajs: voe
viš jak mě to nasralo
sice má už jen tuhle technickou další dělat nebudu ale aj tak
kor dyž sem ten blaťas před 2 tydnama celej lakoval ptz sem to tam vařil

-> tunerlada: do růžový snim

-> darklord: Trubky budou a drzak i dolni se musi upravit... 

já dneska připravoval rapida na zitřejší misi stk a zjistil že mi na dovči nějakej ču**k obtahl na fiatu zadni dveře a blatnik 

-> Zeke-ten šestý: 

-> Kaprof-Los Koramos: to se jen nekdo netrefil pri nalivani oleje

-> doly120-ten třetí:o): nevim dyt se ta za tema prsama u rozdělovače vali uplně ten šmir

dokopy nic...len som nahodil karbec zo 130-ky

-> darklord: Si to pleteš ze 130...
-> darklord: prave ze naopak, novy je OK, ze stareho valil olej....foto vany noveho:
-> Zeke-ten šestý: no vypada to ze z toho "noveho" vali olej kade moze, alebo preco tam je taka ciernota?
-> Matthes, záškodník z TechWebu: spodny drziak je kompatibilny? na ten srob by to chcelo este rozperne trubky ;)
-> doly120-ten třetí:o): zájemce myslíš určitě mě , abych měl co dát do ty červený kastle co od tebe koupím že?:D
-> Zeke-ten šestý: Hlavně ho nedavej do šrotu,vím o zájemci

-> doly120-ten třetí:o): rozebrat a odvezt na chatu

-> Peťa Klíč:
ses vul
-> Hurdis: ja to mam vzdy tak:D

-> Hurdis: ja to mam vzdy tak:D
-> Zeke-ten šestý: co planuješ se 130?

-> Peťa Klíč: Lebo keby vedel ze to je Shade nezvladne tak by tam ani nesiel .....ale ako sam vidis zvlaadla to …takze auto je v good stave a je on neho dobre postaranee…

-> Kaprof-Los Koramos: zejo, taky si rikam :D
-> Zeke-ten šestý: twe zazrak!....
-> Peťa Klíč: to je vůůůl 

-> Peťa Klíč:

-> Placko: proč?
-> Peťa Klíč: Tak potom este nepoznas Gabaaa
....ale mas bujnu fantaziu =//