priprava na lak (zadni blatak meneny proto je bez povrchovky) bmw v pozadi je kamarada (delal sem mu xenony,potom sem se tyden drbal merenim čidel a akcnich clenu az sem zjistil ze sou k.o kabely takze za 2,500kč koupeny a jede jak drak+vymena svetel za angels eyes)
Matthes, záškodník z TechWebu 01.09.09 20:24:30 napsal: Ja delal audiosystem do garaze :-)tak to je dobrej mazec ale hrat to musi strasne ne? ten plech a plast
ja mam v garazi tohle. Bocnice z me stare postele )takova ta se suplikem). Uvnitr je pc zdroj a ted sem to doplnil o svoje stary radio z auta clarion db358rmp a jsem nadmiru spokojen ma to porekvapivy basy a ty rusky vyskace musim krotit
Pavel P.. 01.09.09 19:49:49 napsal: → J3STER: růžová je taková přiteplená.. asi proto se to hřejevoe sak si ze me tatka della prdel ze prej jestli nebyli ti co me zastavovaly treba priteplení kdyz videly ruzovy auto -> aceboss: vis jak sem váhal ale nakonec sem si rikal prijedu se a ukázu jakou mam peknou káru a bylo to aspon si poslední maturitní rocník budu pamatovat uz od zacátku
-> tunerlada: Mě se po zimě u rapida stalo to že termostat otevřel až když byla ručička teploty skoro v červeném poli. Jakmile termostat otevřel bylo vše ok. Takové věci jsou nevyzpytatelné. Nediv se že jsi uvařil když ta růžová hycuje už na dálku.
tak já dneska vyměnil ložiska a gufera v levym úhlovim rameni a bětuška vyměnila manžety a vazelínu na poloose až bude čas tak se ještě musí udělat pravá strana
-> tunerlada: Ty jsi blázen po dvou rokách stáním hned vytáhnout auto do Brna já bych najezdil aspon 200km někde kolem baráku vše prozkoušel,aby se vše zahřáho prohřálo a prozkoušelo a až potom bych jel do vězšího města už jen kvuli kolonám pač vím co eMka v koloně dělaj,ale jo může se to stát každému.
-> tunerlada: Tak růžovýho Rapida na 1. září uprostřed Tomkáče si dokážu živě představit s veškerou kulisou. Já jsem tak před cca 6-7 lety se Š120 ucpal hned tu vedlejší křižovatku, když mi trubkou od hrdla k nádrži proudem chcal benzín.
-> Tampajs: aj mne sa to tak zdalo az som dal dole o auto mini coopera ale to je vzdy...jak keby som na bezne jazdenie mal nejake 300HP auto..tak stale nijak sa citim ked sedim v skodovke..stale chcem viac:D niekedy az priliz
Furt se mi zdálo že mi to nějak nejede ale dneska sem zkoušel jet na 500m useku s pevnym startem proti feldě 1.3 50kw a na konci jsem byl na dýlku tak o 4-5aut dál sám sem čuměl