skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Gemini: gratulacia,
ony z toho sice trčely hřebíky.. ale prej to neva
přežila to

nebylo to dneska bylo to ve středu ale zapoměl sem to sem dát.. kamarádka si konečně odvezla ty prkna co měla u mě v garáži.. no měla pravdu když říkala že se jí to do felicie vejde
-> Tomo: Není zač

-> doly120-ten třetí:o): vdaka
-> Tomo: www.auto77.cz/view_produc
t_detail.php?cat_id=393...
Sem sní spokojenej
Je sice drahá ale výsledek vidíš i u Pavla,má ji taky;)
Sem sní spokojenej

Je sice drahá ale výsledek vidíš i u Pavla,má ji taky;)
-> Nwkt: vdaka a potom na to este daco dat ? vosk ? ci staci len toto ?
doporučuju od MAFRA polish champion classic nebo tak nějak se to jmenuje
-> doly120-ten třetí:o): lestenku ale aku ?
zislo by sa daky presny nazov toho daneho vyrobku ak ... ci to je ono ? 

-> Tomo: Použi leštěnku

Kucí co dat na lak avy som ho vylestil ? je daky pripravok co nebrusi lak ?
ale to bez toho asi ani nejde co ?

-> Fén: To jsou kucí z Nokie:-D
Jsem si právě pročítal sobotní noviny a na koho tam nenarazím. :o)
->myschaak AZNP K.Hora: né vůbec nezdržoval
ba naopak já bych se k tomuhle přemlouval tejden a on: tak dělej dem na to, přines vercajk a rozhodíme to neska musí vrčet
->Apple STS Chvojkovice-Brod: pracoval furt...se divim že toho nemá dost s korejcema v práci

->Apple STS Chvojkovice-Brod: pracoval furt...se divim že toho nemá dost s korejcema v práci

-> Klubko_: Jj, je to on. Tak prý to tehle rok jestě nevyjelo, tak asi proto...;-)
-> Dave - ten pátý: to je eidy? nema to nejaky zapraseny?

To já si byl dneska zaslintat...
Byli jsme u majitele pro gumy na "závoďáka" a když jsme byli až tam, tak jsme i navštívili majitelovu garáž... Prostě nádhera!!!

-> myschaak AZNP K.Hora: bohužel jsem musel narychlo domů,manželce bylo špatně

-> maca: však si zmizel celkem brzo...
Apple STS Chvojkovice-Brod 06.09.09 20:13:39 napsal:
→ maca: byl k vidění na doxech
_ havlik: díky panesakra,to jsem nějak prošvihl
→ maca: byl k vidění na doxech

_ havlik: díky panesakra,to jsem nějak prošvihl

-> Bery: zejtra se ukaž, obrousíme se štěpou plnič a hodím to do bíla

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: nech si ty řečičky,ty kecko....pořád...
Štěpánovi díky,dneska to fakt nevyšlo,ale už jsem se domluvil s zaměstnavatelkou,že až se bude zase malovat,budu nemocnej))
A taky díky pane Jabko,zítra se tam možná ukážu,když bude co dělat...
Štěpánovi díky,dneska to fakt nevyšlo,ale už jsem se domluvil s zaměstnavatelkou,že až se bude zase malovat,budu nemocnej))
A taky díky pane Jabko,zítra se tam možná ukážu,když bude co dělat...
-> Bohyn: a co dělal memfis? nosil občerstvení?

-> Bohyn: podle toho časovýho pásma tě memfis docela zdržoval co¨?

Dneska jsem se ve 13:00 vrátili z Doksů a vrhli se s Memfisem na výmenu motoru v Rapidu a ve 21:00 vrčíme
takže díky moc za pomoc memfisovi

-> doly120-ten třetí:o): apolla až přez zimu-originál look
jinakj děkuji všem za chválu, na to že to celé vzniklo v domácích podmínkách to celkem dobře dopadlo, a hlavně spotřeba, doksy 5,9L
jinakj děkuji všem za chválu, na to že to celé vzniklo v domácích podmínkách to celkem dobře dopadlo, a hlavně spotřeba, doksy 5,9L

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: je krasnej dyžtak mam tu fotku kde seš s nim i ty od agipu v Kolině
A vtom Katčinym -krasnej vnitrek

A vtom Katčinym -krasnej vnitrek

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Jojo,vypadal hodně dobře,pěkný lak:) Jen jak sem na to koukal tak by to chtělo možná opravit ty apolla:) Jinak opravdu krásný:)
Ten červený co stál vedle tebe,měl zajimavej předek:) Taky pěknej:)
Ten červený co stál vedle tebe,měl zajimavej předek:) Taky pěknej:)
havlik 06.09.09 20:12:58 napsal:
→ maca: eště líp ano ano..
→ maca: eště líp ano ano..

-> maca: byl k vidění na doxech
_ havlik: díky pane

_ havlik: díky pane
-> maca: eště líp
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: pěkný rapid,lak vypadá ve skutečnosti jako na fotce?
tak už mi de zavírat kapota. ještě musim pořešit aby šla i otevírat
nalepili sme s Káťou boční lištičky a nápisy na sloupky
-> Stepan FUN: bery to beztak omotá o strom tak je to jedno, zítra dáme na bílo a bude

tak ja som dneska uplne op haluzi zohnal malu remenicu na alfik z formana. hned to o poznanie lepsie dobija na volnobeh (uz nepohasinaju svetla). pruser je ze som pri tom zistil ze mam v altiku zrejme presypacie loziska
-> Peťa Klíč: asi ako jaa 

-> myschaak AZNP K.Hora: no ono bolo zaujimave vidiet uz len ten tank, je to jediny kus v SR, ta strela bola uz len ceresnicka

-> rolls: zaujmavé

pridavam foto z piatku...strelba tanku T-72M2 Moderna
skoda ze to nemam natocene ale bola to rana riadna teda
ten dym v pozadi je trafeny ciel (nejaky tank) triestivo-trhavou strelov zhruba na vzdialenost 1-1,5km. pred tankom v lavo je zuzana, ta strielala predtym

Tak dnes dobroušeno a nastříkán plnič 4+1... :-) Doufám, že k tomu nebudou moc velký přípomínky Honzíku. :-D Líp to prostě neumím. Laminát je strašný svinstvo... ;-)
dneska jsme dobetonovali zbytek baráku a dostrojil jsem 206ku....ještě přezout dvě gumy,polejt kapotu a hurá na dovozovou tk
vceera sem kamose vezl na dovcu a cestou domu se na jeho tachometru natocilo takovy prkny cislo

jo a ještě jsem vyděsil nějakou babku.. když sem jel na dvojku a trochu sem to krmil do otáček.. babka šla po chodníku, ledva se plazila a jak sem se vynořil s plynem na podlaze vytřeštila oči a prakticky se srovnala se zdí
škoda že jsem nebyl u toho jak to vyprávěla doma 

-> Peťa Klíč: hmmm tak to je parada to ti schvaluji, vole