skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Bc. Duso: hlavne ze si zdravy 

-> MOLSO: trafil som obruvnik spredu a vsetko sa to rozletelo a takto ostalo stat nastastie sa mi nic nestalo

-> Zdeněk.: zítra jdu na školení pro profesák,bude pohoda....

Vyzvedl jsem si nový řidičák se zapsanou skupinou C, příští týden ještě přijde profesák. Jsem rád, že jsem to stihl, dokud to je (bylo) ještě za rozumný peníze

tak dneska jsem dodělal 206ku,už jen láknout tu kapotu a hurá na čísla....u skorošvagra jsme založili první řadu cihel na chatičku a babičku jsem dovezl k ušnímu,jo a dovezl jsem první várku materiálu na stropy....zas bude co dělat

zavarenej zamek na Twingu novy brzdy na něm a pak novy pružiny na 105...
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: pravda

mali byt lestene limce ale ako sa hovory clovek mieni pan boh meni
-> Tampajs: na to sis tu fooobii nemusel kupovat, to je přeci jasnýýýýý

Zjistil sem že mezi fabii ve fabii a fabii ve škodovce je sakra rozdíl.. V tý škodovce to je drak

Peťa Klíč 08.09.09 18:03:24 napsal: už mi de otvírat kapota + zjišťoval jsem jak pasuje a jak nepasuje užovký hrnec a jakej bude třeba vyrobit mezibazmek
Jakej mezibazmek???
Jakej mezibazmek???
-> Bc. Duso: tys to rozbiil !! 

2 ludia, 2 a pol hodiny roboty .. vysledok.. teraz este nahodit hore uhlovku :) neboli VLECKU 

zjistili ze mi de spatne radit obcas 3ka 

-> Klubko_: jsme si to nahazel streda ctvrtek :D a jednu prednasku PO 

-> stika87: jj, taky uz ho mam. Tak se zas potkame 

Tak sjem si ted nafrkal rozvrh na VS :)
-> Klubko_: No tak to nevim
Resp vim ale ty asi sem nepojedes...
Co Tesco apod.

-> Matthes, záškodník z TechWebu: sak jo, ale fakt premyslim, kde ted sehnat prskaky 

-> Klubko_: Sem byl malej simte 
-> Zeke-ten šestý: Dobry co

-> Zeke-ten šestý: Dobry co

-> Vojťas: -> Klubko_: sem si ani nevšim
akorát mě vobčas něci vytočí

-> Peťa Klíč: no jo :) ja tam mel Y tak si delal prdel ;-)
-> Peťa Klíč: on tam mel tvrde a pak to opravil
ty potrebujes gugl na takove veci??
ty potrebujes gugl na takove veci??
teď jsem zmaten, podle googlu je ve slově ventil měkké i
-> jerzy: pardon :)
-> stika87: VENTYYYL 

ja dnes opravil elektro ventil na benzin Pani stikovej na aute 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: pico, to je ta z Litne? tak ta prokoukla teda :)
-> Matthes, záškodník z TechWebu: kde ted sezenu prskavky?
ty mas teda napady
takovy auticko s papirovou horici karoserii jezdici dokola po autodraze to je taky vzruso 

-> Placko: No tak neni to dokonaly ale myslim ze ok 
-> Klubko_:
-> Peťa Klíč: Tenhle je ok akorat v jednom miste propalenej. Kdyz sem byl malej tak sem na plastovou desticku z nejaky stavebnice nalamal to horlavy z prskavky az toho byla pekna hromadka a zapalil sem to

-> Klubko_:

-> Peťa Klíč: Tenhle je ok akorat v jednom miste propalenej. Kdyz sem byl malej tak sem na plastovou desticku z nejaky stavebnice nalamal to horlavy z prskavky az toho byla pekna hromadka a zapalil sem to

-> Peťa Klíč: ja si rikam, jakej koberec na palubovce mas na mysli a ono na zemi 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: já mám taky tenle koberec, akorát už nevypadá tak zachovale 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: peknaaaa

Palubka, este neni hotova. Doufam ze to nejak slusne vyjde
Sem zacmaral bordel na zemi 

Me zas pro zmenu chtela pica naparit 10 000 za Euro 1 :)
-> Trax: ty woe, tak to taky zkusim.
To sou mi znalosti tech nasich uredniku

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Až budu přihlašovat nakou starou hrobku, tak zkusim rict 3000Kč:-D
-> Trax: Ci ji mel rict 500
-> Matthes, záškodník z TechWebu: tjn
A nejlepsi byla uřednice. Víte, kolik budete platit? Vim, 3000Kč. Tak to jsem rada, aspon to nemusím hledat

A nejlepsi byla uřednice. Víte, kolik budete platit? Vim, 3000Kč. Tak to jsem rada, aspon to nemusím hledat

-> Trax: nepomůže
-> Trax: Heh to bych na pocest tohoto cinu zapalil aspon jednu pneumatiku 

-> Samantus: Uz zadny vofce?
Ja jsem dneska zaplatil 3000Kč Bursíkovnýho, tak doufam, že to tý přírodě pomůže

-> Vojťas: 

-> Klubko_: myslim ze sme na rade ;)
-> Vojťas: hehe, taky uz sem si toho vsimnul

-> zidlik: spis ses docela nervak ne :-D to je den co den bys nekomu rozbijel hubu