skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> mgbiker 12.09.09 00:00:48: co to tam vidim za ventilator ?

-> David29: Ano ano

-> tunerlada: no to joo :D...to dokladne poznam..
....tak chod spaaat

-> Placko: joo stalo to za to škoda jen že u nás doma byl každej vzhuru
musel sem se snažit dělat že su vpohodě jen že se mi ce spat 

-> tunerlada: tak to musle byt dobra akce

-> 105: niesu chytene inak len je tam dorobene take "Ucko" zo zeleza v ktorom je dalsi silent a asi je jasne ze to zabranuje pruzeniu motora a nehrozi ze sa motor odtrhne zo silentov....
-> mgbiker: zda se mi to nebo mas silentbloky motoru chyceny jinak ?
-> Nwkt: a ty mas co za ceocko? ja nejsem hoden kritizovani svaru. Mas to poctive ocisteny, tak se vari dobre. Horsi, az budes varit k rezavymu
a ja dnes chtel dorazit tu feldu a kdyz uz sem se blizil k tomu, ze budu varit vnejsi prah(21hod), tak mi dosel plyn a su v pr
tak sem aspon vymenil mechanismus zadniho sterace, spravil ventilator topeni a vyzkousel, esi a jak tam bude hrat radio.
jo a este me dneska dostala fobia 1,4 16V nasich. Predjizdim do kopca nakladak, 4 lidi, tocim dvojku, zrychluju a najednou to tak jakoby pocuklo a prestalo tahnout. Kua omezovac na 5800

a ja dnes chtel dorazit tu feldu a kdyz uz sem se blizil k tomu, ze budu varit vnejsi prah(21hod), tak mi dosel plyn a su v pr

jo a este me dneska dostala fobia 1,4 16V nasich. Predjizdim do kopca nakladak, 4 lidi, tocim dvojku, zrychluju a najednou to tak jakoby pocuklo a prestalo tahnout. Kua omezovac na 5800

a este som menil loziska zadneho naboja, kedze zacali nadmerne hucat....boli menene pred cca 50 tisic kilometrami
aj s cidlom na teplotu oleja… uz som pri tej prilezitosti menil aj olej a filter (Mobil 1 10W40)
já se zrovnapo moc dlouhe dobe vrátil z jedný akce a sem mooc
před chvili sem usnul v koupelne na zemi
idu raci spat 

-> Nwkt 11.09.09 18:33:01: Málo napětí a moc proudu.
-> Nwkt: Tyvoe ty to presazujes 

-> Vojťas: Klika 

-> Borin - Král tuzerů: jo jo..chapem...
-> gabo000000: Tydle....na to sem alergickej, když to vidím 

-> Borin - Král tuzerů: jasne no, ja bych to normalne taky odpojil, ale to byla takova rychlovka ze sem jenom najel ke garazi, vybalil svarecku, poprskal vejfuk a zas odjel, az pak mi to doslo, tak sem to po druhy nechal kdyz se nic nedelo
Borin - Král tuzerů 11.09.09 18:37:37 napsal:
→ Nwkt: Málo proudu, moc drátu…vylaď to a nenabrousíš
se jak kokot
Jinak na začátek hodně slušný, spousta lidí tak
sváří po několika letech…akorát se časem nauč, aby ti to nedělalo ty
„propaly“ vedle bodu
ake propaly?
→ Nwkt: Málo proudu, moc drátu…vylaď to a nenabrousíš
se jak kokot

sváří po několika letech…akorát se časem nauč, aby ti to nedělalo ty
„propaly“ vedle bodu

-> Vojťas: Já to odpojuju vždycky...náhoda je blbec a u novějších aut už tuplem, tam to bůže bejt hodně drahý 

-> Nwkt: 

-> Vojťas: Ja na to odpojovani vetsinou seru. Na altik uplne a baterka jak kdy. Treba kdyz delas okolo svazku tak je to lepci
Ale kdyz svarujes tam co neni ani drat tak je to jedno.

a taky sem dneska svarel, teda jenom tak bodoval, diru na vejfuku, drzaky zadnich sedacek a drzak predni kapoty, ale to sem si nevyfotil
btw delal sem ceockem a zapomenul sem odpojit altik i baterku, nic se nestalo, tak ze predpokladam ze u toho se nemusi nic odpojovat?
btw delal sem ceockem a zapomenul sem odpojit altik i baterku, nic se nestalo, tak ze predpokladam ze u toho se nemusi nic odpojovat?
vysvetleni: rozrezany palety na topeni
a vysledek
tu vrchni bednu delal tata 
a vysledek

-> Borin - Král tuzerů: Jj to jsem dovařil, tohle je focený asi v půlce práce
A jo kua to je podblatník sem si nevšiml... tam se to dělá obráceně a vaří se to radši celý, protože v tý hraně jak je guma v kufru to je v 90% případů mezi plechama vorezlý a když se to dělá tak radši pořádně...a taky ten díl stojí pár korun 

...i když na průvarech toho zase tolik zmrvit nejde...buďto dobrej svár, kterej drží a nebo málo provařený a nebo to propálíš
Já bych dal malý body ještě takhle, aby postupem času až se tam třeba dostane vlhkost se to nezačalo zvedat ...tím to zpevníš a i na případný kitování to bude super a nebude se to hýbat a praskat, co by mohlo, když to neuděláš 

-> Borin - Král tuzerů: Jj vyzkoušim, už mi to psal i havlík
-> Nwkt: Sváry máš pěkné.
Jen bych přesadil vršek podběhu přes podběh
Jen bych přesadil vršek podběhu přes podběh
-> Nwkt: Málo proudu, moc drátu...vylaď to a nenabrousíš se jak kokot
Jinak na začátek hodně slušný, spousta lidí tak sváří po několika letech...akorát se časem nauč, aby ti to nedělalo ty "propaly" vedle bodu 

-> Nwkt: na začiatok pekné
-> Baghira: tohle je težký....já myslim že to zná každý kdo se o něco snaží, byť mít jen svoje pěkný auto...s kámošem se pod autama válíme pod autama od 17. Ale to že nemáš volný víkendy, nechodíš do hospody a neutrácíš za píčoviny...na to si nikdo nevzpomene když si zrovna přivezeš nový auto...ale na závist se vysrat...
-> Syny: No začínal ve 25 a dnes mu je 33. Jasně že je to lepší, když ti někdo pomůže, ale taky to není nemožný, když ti nepomůže nikdo. Každej blb z okolí si jen myslí, kde si na to nakradl, nebo kdo mu co daroval a málokdo uzná, že je za tim tvrdá práce.
Tomo 11.09.09 09:26:55 napsal: → Klubko_: sedia bez problemov ?
takle je to zatim cvicne nahozeny, ted to du spasovavat, bude to chtit trpelivost
.
-> Nwkt: nemel si ty spravne rodice

-> Nwkt: nemel si ty spravne rodice

-> Baghira: A kolik je kamaradovi?
Tezko ve 22ti letech mel tvuj kamarad ten co tohle... Samazrejme je to i sikovnosti, ale kdyz mas moznos mit zezacatku prachy nebo neco ziskat od rodicu, tak se precijen startuje snaz 

-> Syny: Ale hovno...kámoš začínal od nuly zasranej od vazelíny opravovat před 8 lety stroje a teď si koupil novou RS4 v plný palbě a novej firemní areál za 15 mega. Takže špíš je to o šikovnosti a možnostech než o brečení, že má někdo tatínka...
tak jsem prodělal školení řidičů a jsem rád že jsem tam byl....už vím že ani s jedním šéfovým autem na 7,5t nikam nepojedu dokuď nebudu mít vše co mít mám

-> Labros: To prvni bude asi ten hlavni problem 

-> Nwkt: No tak co děláš špatně - nemáš tatíka s obchodní firmou, kterou bys moh převzít a vydělat majlant. Nechodíš na gympl s kufříkem a děláš maturu v řádném termínu. 

-> Nwkt: uz vim co mas spatne chyby ti tam jeden vejfuk 

-> Syny: Ono je to složitější, to tu nebudu rozebírat
-> Nwkt: OTCOVO firmu... To mi staci
To sem tak nejak predpokladal...

-> Syny: Možná z náš od vidění ze střední, celou dobu tam chodil s kufříkem
vlastně už ve třeťáku prodával otcovo firmu, pak přerušil na rok aby mohl dokončit prodej a rozjet novou, maturu dělal o rok dýl

-> Nwkt: Kdo to je? Tyvoe kde na to vzal? Mi nerikej, ze si na to vydelal
Hele tu M5 beru jestli bude za nakou znamostni cenu 

spíš jakou chybu dělá on ne? že si koupil takovejho sráče, kdyby si koupil starou škodovku má to lepší :D