-> gim: ae já to ci udělat ty voee neci to dělat v září nebo to nemít navíc si cu ted dat prihlašku na vejšku a tam kam ci je buď matika nebo me nevemou takze nwm kam ani na vs
-> Ad@m: jo tu knizku jak pises mam asik taky pokud nezapomenu ozvu se ti ja mel tema praha ted mam volny cas,bojim se vseho odbornych hlavne co se tyce elektro
-> tunerlada: z němčinou si nedělej starost, tam stačí kecat o kravinách, stačí, když to bude trošičku k tématu, taky jsem maturoval z němčiny. Napiš mi o víkendu, mrknu se jestli mám doma někde maturitní otázky, měl jsem jich hodně, i knížku na jedné straně dojč, na druhé ček. Vím, že jsem to loni půjčoval kámošce která taky maturovala z němšiny ale nevím jestli mi to vrátila
já se snažím udělat maturitní téma do němčiny a zatím to nevypadá jako povídání na téma můj volný čas a koníčky ale spíš jako povídání bezdomovce kde je všude v zimě teplo omg co mi na tohle řekne to nwm
-> Ad@m: dekuju.. ano predni kapota a cela polovina az po zadni kapotu bude cerna... (ale bohuzel musim tu bilou rozbrousit na jednom miste je tam stejkanec:( )
vcera menil lozisko na spotrebaku (zaolejovane prevodovky si nevsimat ) ty kulicky sou z toho... a normalne tam este chybely a jak sem sundal naboj tak se to komplet vysypalo