skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> gim: teprve září
-> Tommyk: tak to mě už se náky shromaždujou

-> gim: ae já to ci udělat ty voee
neci to dělat v září nebo to nemít
navíc si cu ted dat prihlašku na vejšku a tam kam ci je buď matika nebo me nevemou takze nwm kam ani na vs 

-> Ad@m: jo tu knizku jak pises mam asik taky
pokud nezapomenu ozvu se ti
ja mel tema praha ted mam volny cas,bojim se vseho odbornych hlavne co se tyce elektro 

-> Petrson: já nemám témata ještě ze žádnýho předmětu
-> Petrson: kluci neblbnete vzdyt je teprve zari :-D kamarad dostal maturitni temata mesic pred maturou
-> tunerlada: tak já budu maturovat z Aj ale ta kráva učitzelka nám ještě ani nedala témata

spravil som si vrtacku do novej dielne, este treba pozapajat stykace a tlacitka 

-> gim: jj viem ja sa bojím odborných predmetov
-> suri: ja maturoval pro jistotu z obou, ac se to nezda tak matura z jazyku je nejlehci, staci umet trochu mluvit, a naprosty minimum faktu :-)
-> tunerlada: z němčinou si nedělej starost, tam stačí kecat o kravinách, stačí, když to bude trošičku k tématu, taky jsem maturoval z němčiny. Napiš mi o víkendu, mrknu se jestli mám doma někde maturitní otázky, měl jsem jich hodně, i knížku na jedné straně dojč, na druhé ček. Vím, že jsem to loni půjčoval kámošce která taky maturovala z němšiny ale nevím jestli mi to vrátila
-> Tommyk: krasna :)
ne dnes, ale uklízel se tak nějak barák.. a hle co jsem nenašel
uplně nová

uplně nová
-> suri: tak potom preco NJ ??...ved ja Neminu neznaas :D..z duse neznaasam.....ja zase z AJ ...tuu sa ucim uz ....6 rokov..le no ....neviem

-> tunerlada: zlaty 2 rocniik :D...ja ked budem Maturovat tak len z Angliny
..ale siice to je jedno lebo ani z Angliny ani Neminy neviem nic

-> tunerlada:

já se snažím udělat maturitní téma do němčiny a zatím to nevypadá jako povídání na téma můj volný čas a koníčky ale spíš jako povídání bezdomovce kde je všude v zimě teplo
omg co mi na tohle řekne to nwm 

-> Placko:
kujuuuu

-> Stepan FUN: jj,tak pozdravuj...buď zítra nebo v pátek se vokážu....dneska jsem přilít pozdě.....dám vědít applovi
-> myschaak AZNP K.Hora: Už jedeme domů... ;-)
-> Stepan FUN: mám toho plný zuby....vy tam ještě jste?
-> 105:
pekne to vyzera

-> myschaak AZNP K.Hora: co děláš na netu, máš tady tu kapotu!!!
dnes jsem se chytl s šéfem a vrátil jsem se domů.....hm ale zítra jedu zas...spát už mu ale nikde nebudu
mam zalozit znova kartu? 

-> Ad@m: dekuju.. ano predni kapota a cela polovina az po zadni kapotu bude cerna... (ale bohuzel musim tu bilou rozbrousit na jednom miste je tam stejkanec:( )
-> 105: vypadá to dobře, přední kapota bude taky černá? A zbytek auta? Zůstane nebo bude změna?
a dnes zkusebne nasadil čeličko :) (na boku je folie pac vrch budu strikat do cerna)
vcera menil lozisko na spotrebaku (zaolejovane prevodovky si nevsimat
) ty kulicky sou z toho... a normalne tam este chybely
a jak sem sundal naboj tak se to komplet vysypalo

-> Gryzly: no skôr som rad ze sa nic nepkrivilo a nezlomilo a tak..snad je sedlo OK
-> gabo000000: jj z vejfuku by se ti to blbě vyklepávalo, furt by to tam cinkalo a tebe by z toho za chvílu mrdlo.
-> Pavel P..: ti poviem..svina.. ale nevadi...stejne to chcelo uz rozobrat 4 valec uz bude amt v cudu kruzky...holt shitnej kolbenshmit
s tade to vyzralo kurva...ale klika je ze to skoncilo tam kde to skoncilo

-> gabo000000: to je ale parchant nenažranej....

-> Pavel P..: horsie..mal som hladny motor..a enstacili mu litre benalu..chcel zjest aj karburator

-> gabo000000: někdo ti ukrad hlavu....

co je s tym virtom?
chcel som ist testovat a dopadol som takto
-> RON: No mračítka už to nemá
i když možná někdy z nostalgie tam tyhle skla dám

privezl jsem fichtla z laku, nutno uznat, ze ten odstin jsem moc netrefil 

-> M@rtin: ty mracitka jsou posledni vec, ktera to auto przni, jinak je to luxus
-> Tomo: ja som tyzden pred maturitou viezol profesorku matematiky v skodovke domov
a dala mi tolko uzitocnych rad ku mature
ze som spravil za 1:))))

Dnes jsem koupil nove tesneni pod hlavu,bocni viko,viko ventilu a karburatoru.V patek se na to vrhnu
MAL AOM ZAS CO NAPISAT
no nic uz dost stacilo by nik tu nebude kecat o mojej Anglictinarke iba ja mozem
inak toto som nasiel auto.bazos.sk/inzerat/... /Predam-svetla-a-inepouzit e-plechy-na-S-110R.php niekto zhanal ... ale uz nevim kdo a potom som nasiel ziabrovku kym nesiel virt ! :)

inak toto som nasiel auto.bazos.sk/inzerat/... /Predam-svetla-a-inepouzit e-plechy-na-S-110R.php niekto zhanal ... ale uz nevim kdo a potom som nasiel ziabrovku kym nesiel virt ! :)
-> David29: podobne, jak to vyjadril jerzy . Anebo s kudou jak svina by sis to ani tak rad nerozdal jak se šukézní babou 
jooojo, charakter

jooojo, charakter