-> suri: ked sa to roztrhne spravim druhe... neni problem, technicke pismo som videl predvcerom prvy krat tak som si to skusil a nikto uceny z neba nespadol a nemyslim si tiez ze na vykrese budem mat tolko pismenok kolko mam tunak vedla seba
-> Nwkt: Taky bych měl, krásné téměř nepoužité. Celkem jsem nikdy neměl problém to jet slušně od ruky.
-> David29: K technickému vyjadřování to prostě patří. Dříve to bylo znakem "štábní kultury" a ani dneska se ne vždy všechno jede v digitální podobě. Přinejmenším pracovní návrhy, nebo úpravy projektů, předběžná dokumentace skutečných provedení apod. jsou nejrychlejší hned ručně, před elektronickým zpracováním. A forma technického vyjadřování je pořád vizitkou "pachatele". Sice to hodně upadá, ale mě upatlané šmíráky s dětským písmem budou pořád k smíchu.
-> haso: jaj to ti nezavidim, kdyz sme tohle meli tak me ucitel bud zjebal ze to nemam pac se mi to vazne nechtelo delat nebo me zjebal ze proc sem to neudelal zrovna kdyz to mam na jednicku
-> haso: mas to sikmo nesedia medzery vyska hrubka pisma , neviem neviem ci uspejes , ale je mi to divne pretoze presne tuto kktinu sme na mm papier robili v prváku
já dneska vzal plnou nádrž plynu do spotřebáku stim že snim pojedu do jeseníku a po chvilce mě bouchla trubka vod brzd takže sem nakonec musel vzit benzin do rapida a jet rapidem-to se mě to zase vyplatilo...na spotřebáku sem chtěl voddělat tu jednu trubku samozřejmě že se mě rozsypala ta kostka a utrh sem u toho další trubku
Ja som sa pokusal o daco podobne u nas v zime ale na or6 bez sance aj ked som sa dostal aj tak dost daleko - predokolky tam jazdili na zimakoch s retazami