skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Pavel P.. 02.10.09 21:25:55: tady se aspon konstruktéři zamysleli nad pravidelnou údržbou a udělali olejový filtry pěkně po ruce, né jak některý jiný křápy který to maj přístupný jak ježka v peci.
-> škodík: a jaký myslíš? jestli to horní, tak si to řidič přešvihnul o 111 km ,pak by to vypadalo dost dobře, ale tohle se taky nestává denně
-> Nwkt:
dneska sa PC najdu všade 

-> ShadeKK: jsem nevěděl, že máte ve vězení internet 

som prešiel 90 km bez papierov od auta , ostali oddychovať doma 

-> Evž@: no dokonce
tak tomu říkam Akce...

-> AZmotor: jj.....no a ty drifty sou na trenažéru jak sem se ted dozvěděl
...takže propojené dva Need For Speed simulátory ....takže ty 2 kila za vstup radši projezdim....ale tak pro leštěnkáře to muže byt dobry sraz...mě už leštit nějak nebaví 

-> Evž@: tam to totiž není kde udělat, by mě zajímalo kde chtějí dělat ten drift. jestli na louce nebo na tom malém rozbitém parkovišti 
v Boršicích je krásné betonové letiště.. ale mají to pronajaté pro nějaké ultralighty.. tam mohly klidně udělat sprinty, dřív jsme tam chodily závodit ..

v Boršicích je krásné betonové letiště.. ale mají to pronajaté pro nějaké ultralighty.. tam mohly klidně udělat sprinty, dřív jsme tam chodily závodit ..
-> petr s: no vidíš.. ferrari hadr

-> Pavel P..: Zrychlení za 7,5 vteřiny a tady se nabízejí turbo kity co mají zrychlení za 7 sekund
-> Pavel P..: tak to vůbec netušim a je mi líno to hledat:)
-> Pavel P.. 02.10.09 21:25:55: To je to co má spotřebu 2,5 litru?
-> havlik: ja wohl... a model?

-> Pavel P..: podle nápisu na motoru nějaký feráčo s motorem vepředu:D
nic.... jen jsem našel pěknej obrázek... V12, 320hp 4390ccm.. kdo uhádne jaký autíčko to pohání?

-> AZmotor: jj no.....mě nikdo nenutí...ale nevim na co bych tam čuměl....ani sprinty tam nevedou....tak to radši nepojedu
-> Evž@: ja to mam kousek a stejne bych tam nejel ani kdyby mi to nutily..

-> Mil@n: no..tož dozvěděl sem se to až dnes.....ale nejspíš nepojedu
-> suri: jedine pozitivum bolo ze som si fajne pokecal s kamoskou a ze som sa povozil...
-> haso: ja som tam bol od 8,30 ale vravím je to otras
-> suri: o 16.00 prichod a o 17.20 cca odchod lebo nebolo na co kukat
-> Evž@: a ty jedeš na ten tuning?
-> haso: ja tiež tak o kolkej si tam bol? ja som potom čo som prešiel dva pavilony kde boli same auta s pi*ou v znaku radsej odišiel
-> suri: tak ja som kvoli tomu presiel dokopy 200km aby som videl to co vidim aj pred barakom, teda fest ma to sklamalo
a ani zeny neboli nejake pekne...
a ani zeny neboli nejake pekne...
-> haso: jj celková slabota akurát ženy pivo a cigánky v žemli boli fajn :) na rok máme plán ako to urobíme
ja som bol na autosalone v nitre /prepadak/ a jedine co ma zaujalo bolo snad len toto vozitko
-> Mil@n: aha...tak to jo 

-> Evž@: kdepak na jihomoravský sraz
Tam se kouknu možná k večeru

-> Jožynek : hej
-> poldy: ani nic, neni čas ani peniaze, ale garáž pre kilečko bude do novembra stáť :) Všetko má svoj čas, bohužiaľ niektoré veci neurýchlim...
-> Mil@n: předpokládám že jedeš na tuning moravu
Umyl auto na sraz a pak se vrhl na druhém na podložení karbece protože při vyměně motoru sem nechal puvodní těsnění ale bylo nízký
Pak byla zkušební jízda a dobrý pocit za odvedenou praci

-> gabo000000: Rolly?
-> gabo000000: no to joo ..ked maa taku vyzaas tak aj musi mat nieco pod kapotou
..no nie ..

-> Borin - Král tuzerů: ja tiez neviem..kazdy ma iny vkus
-> techgen: pravdepodobne...aj ked ani toto nebude seriove auto..motoricky myslim
-> gabo000000: Nevím co všichni viděj na těchhle radlicích na sníh...mě se to absolutně hnusí, nehledě na to, jak to někde klepne tak má 3 prdele práce to dát do kupy...origo předek by pobouchal na špalku a hurá zpátky...

-> gabo000000: no ale mozno len vyzorovu 

ja som dnes uvidel fotky kamosoveho fiata a hned som si spomenul na jednu skodovku
gemo ma konkurenciu

-> Czkedar: Ale už jedu stebou

-> Tomo: -> Apple STS Chvojkovice-Brod: hned jak to pude dodam

-> Czkedar: wou víc foto
-> Evž@: aha tak to je zajímavé, já mám taky na motoru nový věnec už celkem dlouho a zatím drží a je všechno v pohodě. ale na jednom (ta samá výroba) se mi vylomilo pul zubu o strartér..

-> Czkedar: suprova :) vytiahni ju von a odfot poriadne
plosim

ac jsem tvrdil, ze mi zvuk seriovyho vyfuku vyhovuje, vcera jsem nahodil uřvanej vyfuk
uz me ten seriovej zvuk (uz tak dost hlasitej) presal bavit tak at to stoji za to 
a jeste jsem nechal zezout pneu(202kc), co mi zavazely v garazi. Nechal jsem si z toho 2 pekny duse a tohle vsechno pujde vyhodit.

a jeste jsem nechal zezout pneu(202kc), co mi zavazely v garazi. Nechal jsem si z toho 2 pekny duse a tohle vsechno pujde vyhodit.