-> David29: no nevím,ale drží se to tak pořád,i při cestě do prahy... a zahřeje se to rychle,tak nevím,jak budu dávat antifrezi,tak skusím vyměnit termostat
nechcel som to davta niekde inde ... tak davam to tu :)->HLADAM VIRTAKA KTORY CHODI ALEBO CHODIL DO ZAZRIVEJ TENTO ROK MEDZI MESIACMI MAJ JUL vdaka: nech sa mi ozve cez sukromnu spravu ...
P:S mal aj inzerciu na par veci na kilo a nejak som to nemohol najst tak to robim tadeto ,dufam,ze sa nenastvete a pomozete
-> doly120-ten třetí:o): Já jsem ji takhle míval běžně a mechanikovo zdůvodnění bylo, že termostaty u favorita byly nastavený na 95°C a na 75(85)°C? Kdyžtak mě opravte nejsem si tím stoprocentně jistý.
-> Pavel P.. 02.10.09 21:25:55: tady se aspon konstruktéři zamysleli nad pravidelnou údržbou a udělali olejový filtry pěkně po ruce, né jak některý jiný křápy který to maj přístupný jak ježka v peci.
-> AZmotor: jj.....no a ty drifty sou na trenažéru jak sem se ted dozvěděl ...takže propojené dva Need For Speed simulátory ....takže ty 2 kila za vstup radši projezdim....ale tak pro leštěnkáře to muže byt dobry sraz...mě už leštit nějak nebaví
-> Evž@: tam to totiž není kde udělat, by mě zajímalo kde chtějí dělat ten drift. jestli na louce nebo na tom malém rozbitém parkovišti
v Boršicích je krásné betonové letiště.. ale mají to pronajaté pro nějaké ultralighty.. tam mohly klidně udělat sprinty, dřív jsme tam chodily závodit ..
Umyl auto na sraz a pak se vrhl na druhém na podložení karbece protože při vyměně motoru sem nechal puvodní těsnění ale bylo nízký Pak byla zkušební jízda a dobrý pocit za odvedenou praci
-> gabo000000: Nevím co všichni viděj na těchhle radlicích na sníh...mě se to absolutně hnusí, nehledě na to, jak to někde klepne tak má 3 prdele práce to dát do kupy...origo předek by pobouchal na špalku a hurá zpátky...