-> aceboss: že jo....a pak že lidi nemaj prachy, TomT už vydělal první mega na starym šrotu z čech..... holt je to Pan podnikatel, jak se řiká práce je ta poslední zoufalá možnost jak vydělat prachy
Tomo 13.10.09 17:49:25 napsal: Idem si tak normalne autom dole kopcom po trave zo zahrady a zrazu jedny hodiny … chvilu idem zas normalne a zrazu dalsie … auto konecne zastane a sudruh Tomo ma vystrasenu tvar rozklepany cely mne netreba ani sneh, tak sa mi zda … To sa ti ako podarilo?
-> Pavel P@nkáč: no..mame...tak rezanie do diery nie je zasah do auta ktore jazdi na stk..si to premysli...a ked to mas dobre upevnene na povrchu tak preco nie?
-> gabo000000: to ji mate do pulky zapustenou? to je asi lespi nez jsem to vymyslel ja, kvuli tezisti...to predelam i kdyz se me rezat diru do kufru vuuubec nece:(
Dnes som mal fantastickú prehliadku vozidla na pol ceste z roboty .... kua musim dako doriešiť to ťažné bo to už neni možne ... druhykrat mi chcel brat TP ... musim si ho dat vyskrtnut z TP
já se dneska vrátil z výletu z prahy..celá akce se zvrhla ve velkou párty neska sem spal necelý dvě hodiny ..nikdy bych nerek ze se nemcky dokázou tak odvázat
Idem si tak normalne autom dole kopcom po trave zo zahrady a zrazu jedny hodiny ... chvilu idem zas normalne a zrazu dalsie .... auto konecne zastane a sudruh Tomo ma vystrasenu tvar rozklepany cely mne netreba ani sneh, tak sa mi zda ...
Mě volali z family frostu jestli k nim nechci A zítra mám pohovor v autoservisu.. Už se dobrý 3 neděle válim doma.. Jen sem tam nějakou brigádu aby se neřeklo.. už mě to neba