skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> David29: A usazeniny na bloku a hlavě?
-> castrol: Ale je to škoda-) Pač když jsem sundal vanu, tak jsem rovnou dal pryč ty usazeniny, takže olej tam bude čistej v pravym slova smyslu... kdežto u tebe už ne-e... pokud teda si nechceš koupit znova volej 

-> castrol: Ty vole
-> suri: Já to dneska dělal na 742.136, a tam je normální nůta... šlo to v pohodě-) Na 742.12 jsem to musel páčit a jeden jsem dokonce zalomil

-> suri: Já to dneska dělal na 742.136, a tam je normální nůta... šlo to v pohodě-) Na 742.12 jsem to musel páčit a jeden jsem dokonce zalomil

-> suri: no co stalo sa chybicka sa vbloudila stane sa 

-> castrol: s naklonením velmi ťažko rozvody na felde som robil a jediné dobré sú imbusy na prsiach inak nič . a logiku nemá vymenit olej ked pojde dole vana
-> Majo1882: 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: alebo neni problem

-> castrol: Jedina myslenka je dat castrol pod vanu a vypustit oil 

-> suri: To ako kamarát.Nastriekal auto a potom zistil,že hu treba gitovať.

-> suri: som ja ale p,,,, no nic tak icyh nevymenim alebo naklonim motor alebo nieco vymislim ale este neviem co
-> castrol: tak potom nechápem , vymenil si olej a filtre a zajtra ideš nasadit rozvody? to ho zase vypustis alebo ako tomu rozumiet?
-> suri: 1,3 bmm
-> castrol: a motor aký? 1,6?
-> suri: skoda felicia (cele auto)
inac ja som dnes rozobral jeden starý favo motor..to je vykon co?:D ale celkom sa tesim

-> castrol: čo to máš za motor?
vymenil olej v motore uz to potreboval a nahadzal nove filtre zajtra namontujem nove rozvody
-> Bery: zvrchu je iba 1mm plech ako kryci :)) sme potom skakali a ani sa to nehlo
Lepší předimenzovaný než poddimenzovaný 

-> Gemini: a zvrchu to máš zavřený taky plechem?to je taky slušnej kus materiálu.By jsme ty naše auta za ty mosty mohli věšet ke stropu)
ja som to nerobil z jakla, ale 2mm plech......udrzi to vsetko
-> Bery: toto tvoje riesenie som dlhodobo zvazoval a kto vie ci sa este nebude prerabat...
-> Nwkt: mě držel slušně,ale byl taky pobitej jak sviň.Ale vivat jackel und vyztužení v místě uchycení do kastle.A je od toho pokoj)
-> Nwkt: nemam slov...ja som to nevedel odbit...flexou som to odbrusil
-> gabo000000: Dvě rány kladivem a upadlo to
-> Nwkt: btw ja som to mal problem odkuchat od kastle...zaujmave
-> Nwkt: heszky...no ono ked dostane supu tak to je tak..ja som si svoj 2 vyrobny prevaril
-> Nwkt: daj nejake zaujmave foto
-> gabo000000: Co? Most? Nepřežil přepravu a stejně byl nějakej rozšklebenej, jinak na levý straně ani smítko koroze a pravá je krapánek chycená(po místama kde byl přivařenej most)
-> Nwkt: mas to zhnite?

Odloup zbytek mostu, nějak nezačínam věřit těm škodováckejm svárům 

-> haso: no to ano ...
vacia sranda je ked sa ti vybije mrcha jedna a potrebujes ho ...
-> Majo1882: tak parada
klub typkov na kofole 

-> Majo1882: tak parada

Já si akorát rozlil kafe a rozbil termosku
Jinak ted du dělat rozvody-)

-> Tomo: ale najlepsie su tie rana ked sa pozres do mobilu a tam same nove icq a facebooky a ani netusis na koho su

-> Tomo: Začnem chodiť na kofolu.Nenechám ťa vtom samého.

-> steyr: ono se to blbe dela aj kdyz je teplo 

Majo1882 17.10.09 14:06:48 napsal:
→ Tomo: Navrhujem spraviť forum- Čo sme robili na
kofolke.
co tam budem pisat sam ? :D
→ Tomo: Navrhujem spraviť forum- Čo sme robili na
kofolke.

-> haso: ja tiez nepotrebujem srebat :D a dokazovat si aky som ...
co tak toto som robil dneska no ... sa necudujte ako ...

co tak toto som robil dneska no ... sa necudujte ako ...

-> Tomo: ja mudry niesom...ja som si dal tiez pivo ale skratka nebudem pit kvoli tomu aby som sa pred niekym ukazal...:) inak nemam nic proti pitiu

-> Tomo: Navrhujem spraviť forum- Čo sme robili na kofolke.

-> petr s: co sa ti zase nezda ? tak neviem,pytam sa nie ? ci som mal koli takejto kravine urobit forum ? zmazat ?
-> petr s:

-> Tomo: