skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> OndraST: Nerozmýšlaš o niečom podobnom so starými autami?
-> OndraST: nadherna motorka taketo su super jasne ze to daj !!!
rad si to pozrem ... 

tak nie dnes, ale včera som konečne spravil geometriu na zadnej náprave tri mesiace po GO a jeden pár pneu zodraných, len ma štve, že mi zmizli áčka resp. sú skoro neviditeľné
-> OndraST: Ja sa rád pozriem na motorky aj sa nemáme moc radi.
-> Majklsto: super -> OndraST: jasné že to daj
-> OndraST: Ajé... že by slavná papežovka? - neodpověděls mi na zprávu...
-> Majo1882: proč? co se ti nelíbí?
Tak jsem se dneska dokopal k roztřízení fotek za posledního půl roku, jen se zeptám mám komplet zdokumentované 90. výročí značky ČZ Strakonice, fotografie motocyklů a kol, tak se ptám má cenu to všechno vložit do fotogalerie, když jde převážně o veterány na dvou kolech.
Je toho asi 150 fotek, zajímá mě váš názor, zda to má cenu vložit na tyto stránky, a hlavně jestli to někoho bude zajímat ?
Většinou se jedná o fotky motorky před pozadím.
Je toho asi 150 fotek, zajímá mě váš názor, zda to má cenu vložit na tyto stránky, a hlavně jestli to někoho bude zajímat ?
Většinou se jedná o fotky motorky před pozadím.
dneska jsem připravil vw na stk....
-> suri: poriadne s COckou
Nové rozvody - ty staré měli snad vůli 5cm-)) Více u auta...
-> Gemini: -> Bery: -> Nwkt: Já jsem to vyrobil z trubek.
-> David29: me nekolikrat
-> jarda.u1, suri: Tak na každej šroub dám jinej druh podložky, a schválně co dýl vydží 

-> David29: myslím teda po správnosti - podložky s vonkajším ozubením
-> David29: to asi nezkazis

-> David29: no,prave ze to nejaky vliv ma
-> suri: Ok no 

-> jarda.u1: Ale pérovkou nic nezkazim, ne?
-> David29: vejárovky sú lepšie ako pérovky ked ich nedotiahneš že sa sploštia
-> David29: vetsinou je vymackne tesneni a pak jsou sroubky volne
-> suri: Tam jsou ty vějířovky... já je zahodim, a dám tam pérovky...
A ještě něco...
Proč se v Andrtovi píše, že volný řetěz rozvodů nemá na časoání ventYlů vliv? Když jsem otočil klikou, vačka se ještě 5 otáček klikdy nehla...
A ještě něco...

Proč se v Andrtovi píše, že volný řetěz rozvodů nemá na časoání ventYlů vliv? Když jsem otočil klikou, vačka se ještě 5 otáček klikdy nehla...
-> David29: bežne nájdem povolené aj ked som už škodovácku vanu dlho nevidel
-> David29: ee aspon zatial
Dotázek...
Setkal jsem se někdo s tim, že by se samy povolily šroubky držící plech ve vaně?
Setkal jsem se někdo s tim, že by se samy povolily šroubky držící plech ve vaně?
-> Majklsto: plechom či lepenkou ako sme sa bavili?
-> suri: trochu som to poplatal lebo zadny tlmič mi chcel podat ruku
-> David29: ja viem
-> castrol: aj tak je to pre ten moj carach luxusny olej magnatec co mal 8000 km jej chutí najviac
-> suri: aj ja mam babetu takze nedam

-> suri: Tam je přístup horší, než k pěnezům v ČNB 

-> Majklsto: ako pozerám tak favo ešte obstojne drží pokope , vyváral si ?
-> castrol: nový? preboha , načo , vypustit do čistej nádoby a scedit , ak ho necheš ujmem sa ho , babetta bude mlaskat -> David29: já viem , ale skús si to na favorite alebo felde a potom budeš nadávať
-> Nwkt: Ty sou připečený, na ty seru
Myslel jsem takový to bláto, co se smíchá pak s olejem novym a může se to nasát košem nahóru...

Myslel jsem takový to bláto, co se smíchá pak s olejem novym a může se to nasát košem nahóru...
David29 17.10.09 18:36:45 napsal:
→ castrol: Ale je to škoda-) Pač když jsem sundal vanu,
tak jsem rovnou dal pryč ty usazeniny, takže olej tam bude čistej v pravym
slova smyslu… kdežto u tebe už ne-e… pokud teda si nechceš koupit znova
volej
kupim novy nebudem nic riskovat moja chyba
→ castrol: Ale je to škoda-) Pač když jsem sundal vanu,
tak jsem rovnou dal pryč ty usazeniny, takže olej tam bude čistej v pravym
slova smyslu… kdežto u tebe už ne-e… pokud teda si nechceš koupit znova
volej

-> David29: A usazeniny na bloku a hlavě?
-> castrol: Ale je to škoda-) Pač když jsem sundal vanu, tak jsem rovnou dal pryč ty usazeniny, takže olej tam bude čistej v pravym slova smyslu... kdežto u tebe už ne-e... pokud teda si nechceš koupit znova volej 

-> castrol: Ty vole
-> suri: Já to dneska dělal na 742.136, a tam je normální nůta... šlo to v pohodě-) Na 742.12 jsem to musel páčit a jeden jsem dokonce zalomil

-> suri: Já to dneska dělal na 742.136, a tam je normální nůta... šlo to v pohodě-) Na 742.12 jsem to musel páčit a jeden jsem dokonce zalomil

-> suri: no co stalo sa chybicka sa vbloudila stane sa 

-> castrol: s naklonením velmi ťažko rozvody na felde som robil a jediné dobré sú imbusy na prsiach inak nič . a logiku nemá vymenit olej ked pojde dole vana
-> Majo1882: 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: alebo neni problem

-> castrol: Jedina myslenka je dat castrol pod vanu a vypustit oil 

-> suri: To ako kamarát.Nastriekal auto a potom zistil,že hu treba gitovať.

-> suri: som ja ale p,,,, no nic tak icyh nevymenim alebo naklonim motor alebo nieco vymislim ale este neviem co
-> castrol: tak potom nechápem , vymenil si olej a filtre a zajtra ideš nasadit rozvody? to ho zase vypustis alebo ako tomu rozumiet?
-> suri: 1,3 bmm
-> castrol: a motor aký? 1,6?