-> techgen: jo tak s rapidom nas na D1 fotili korejci ked som sa nechcel pustit oktavie v 160, asi to bola ta vyvozna 1.4ka pac to slo hodne zdechle a typek vypadal ze by aj rad siel rychlejsie ked som mu dychal na krk
-> techgen: no ja som na rovine dal oktavku z blondinkou ... ale ta sla nastastie len 60 km/hod ... inak by som mal problem a dost velky ... keby pritala tomu ...
-> darklord: no tak jj keby sla...... ..mi ked sme isli 5 v nej ...v pohdze dala 150hm/h ..a furt v lavom pruhu len sem tam sme sa zaradili s5 do praveho ked isiel nejaky Medak alebo Bmw :D....a ty co sme ich obehovali len tak cucali
-> techgen: tak to my sme raz na 120ke (HTP) mali problem predbehnut kombajn co siel 50kmh, sedeli sme v nej 4+1 (4x chalan + 1x sud s pivom). keby sla na 4 valce tak by to mozno slo...
-> MOLSO: -> darklord: mal zatiahnutu rucnu brzdu ... to preto bol sudruh MOLSO rychlejsi ... alebo sa mu nedalo zaradit dvojku ... ako ked som ja pretekal s audinou ... na kile pako ... a ja ze preco tak tazko mi to ide a to rucka zatiahnuta ...
Maxx 22.10.09 18:46:36 napsal: → ZbyŠek: aha ja jenom ze tam sedi a co ty v praci?to jo sedi, no a ja v praci dobry, akorat muj traktor dojezdil - nejako se zkurvil nejdrive zacala prevodovka ale to rikali ze je jeste dobry a ze do zimy to musi vydrzet a najednou cvaka v motoru myslisi ze ventil, no ale kdo vi - snad to pude rychle......
poskládal jsem si zimní motor, to se dělo asi tak, že se vyblembnul moutr z libovolný fazole, dala se tam 280° vačka, nový rozvody, lehkej setrvák a závodní hlava, teď budu sledovat jak to dlouho vydrží (jedna zima je cíl:)))
Dnes som si dal šprint s pevným štartom s kolegom z práce (LADA 1500) a na 500 m som ho dal o 4 dlžky možnože v tom motore nakoniec predsalen nejaký ten výkon ostal
dneska jsem půjčil passata memfisovi....a vypadá že už mi ho nevrátí....měl jsem ho 4 roky ...moje první a poslední auto jiné značky než škoda...o víkendu ho budu muset zapít,byl to dělník...100000km si s náma prožil
-> MATTESS: No kdyz uz auto jede tak dejme tomu, ale rozjezd bez plynu je dle me akorat trapeni motoru. Ja vetsinou couvam s plynem. Kdyz potrebuju pmaleji, tak se spis rozjedu s plynem, vyradim a couvam na volnobeh :) Ale taky sem tam couvam na volnobeh, ale nemam to rad...
-> jerzy: a odjebat ju ? to je kktina ako voda v kosi , je to len o tom vyrovnavani otacok co robi RJ ale inak sa naucia hovno iba si zafixuju somarinu a sadnu do normalneho auta a zrazu zdochnu destkrat kym vyjdu z radu aut
V autoškole na B bylo couvání s plynem zakázaný, jednou jsem to udělal, a bylo zle... Na autobus nevím, s tím jsem jaksi necouval, asi by se nestihlo odvézt instruktora do Kauflandu pro levnější cigarety...
Couvat na volnobeh, no to ten motor musi mit radost To je to sami jako nas ucili v autoskole rozjizdet se bez plynu na volnobeh... Do dneska nechapu k cemu to je dobry, teda krom toho, ze motor dostane tak 500ot/min, je podtocenej a kdyz je kopecek nebo se spojka pusti malinko rychleji, takto zdechne...