skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Hurdis: Jako ja nevim, ale to máš v podstate, keď máš dom, a žiješ vňom, tak tiež tam máš kvety, zaclonky atď...a oni "žijú" v tom aute tak mi to neprije až tak úplne na hlavu...

-> Hurdis: Naprostej souhlas

-> Hurdis: Tak tenhle názor je bezpatovej a bezhlavej...
Někoho ta práce baví, a když v tý kabině defakto bydlíš... tak si to tam i vylepšíš... dost řidičů, například neleze v botech do kabiny, ale normálně se zouvaj-)
Někoho ta práce baví, a když v tý kabině defakto bydlíš... tak si to tam i vylepšíš... dost řidičů, například neleze v botech do kabiny, ale normálně se zouvaj-)
Borin - Král tuzerů 23.10.09 18:59:13 napsal:
→ David29: Nechápu co řidiče kamionů a dodávek vede
k tomu mít plný auto sraček, nejlíp ty, co svítěj, blikaj, nebo se jen
debilně houpou…na miliardy plyšáku bych zapomněl…
Že by naprostý nedostatek vkusu a zdaravého rozumu?
Chápu světelnou rampu, vysílačku, maják a nějakou tu nahou babu na šnůrce. To ostatně mám i na spotřebáku (zatím tedy bez světel).
Množství a skladba dalších lampiček, piček a panďuláků, vlaječek a koberečků, korálků a tykadýlek jenom vyjadřuje mentální stav řidiče.
Většina by měla jezdit v Indii, také kvůli řidičským schopnostem. Podle zkušeností můžu říct, čím větší cirkus, tím větší lempl.
→ David29: Nechápu co řidiče kamionů a dodávek vede
k tomu mít plný auto sraček, nejlíp ty, co svítěj, blikaj, nebo se jen
debilně houpou…na miliardy plyšáku bych zapomněl…
Že by naprostý nedostatek vkusu a zdaravého rozumu?
Chápu světelnou rampu, vysílačku, maják a nějakou tu nahou babu na šnůrce. To ostatně mám i na spotřebáku (zatím tedy bez světel).
Množství a skladba dalších lampiček, piček a panďuláků, vlaječek a koberečků, korálků a tykadýlek jenom vyjadřuje mentální stav řidiče.
Většina by měla jezdit v Indii, také kvůli řidičským schopnostem. Podle zkušeností můžu říct, čím větší cirkus, tím větší lempl.
-> Borin - Král tuzerů: Pokojíček-) Patří to k tomu... asi tak stejný, co vede lidi k tomu mít na autě plastovej nárazník...
Jinak světelnýho hada bych taky chtěl
Jenže se bojim, že by šéf měl kecy... on mi zatrh i tohle, ale vysral jsem se na něj 
Jinak světelnýho hada bych taky chtěl

-> David29: Nechápu co řidiče kamionů a dodávek vede k tomu mít plný auto sraček, nejlíp ty, co svítěj, blikaj, nebo se jen debilně houpou...na miliardy plyšáku bych zapomněl...
-> Fén: A jejda to se někdo má
taky mi část toho něco říká

-> Hurdis: Tak ono to zas tak strašný neni...
Kolega tam má i stolek, vlajku a bůh ví co ještě
Až bude foták, zkusim vyfotit...
Kolega tam má i stolek, vlajku a bůh ví co ještě

-> David29: Tak tolik píčovin v cabu od dodávky musí být übercool
-> David29: jéj, presne pre toto by som raz chcel byt sofer /aspon na chvilku/ nejakeho nakladaku aby som mohol mat cele sklo pocapane samymi somarinami

-> Hurdis: Proč? 

-> David29: Už máš foto u mně v obludáriu?
-> Hurdis: Já ta toho mám víc... takovej kinder kamion 
- SPZ se jménem
- nápís King of the road Iveco
- plyšová želva ninja
- Křemílek a Vochomůrka
- vlaječka Iveco
- visící Bart Simposon
- oko
Za sedačkama:
- králík azurit
- bílej medvěd
- pokutový bločky
A na sedačce spolujezdce je deka a naní leží velkej plyšovej tygr

- SPZ se jménem
- nápís King of the road Iveco
- plyšová želva ninja
- Křemílek a Vochomůrka
- vlaječka Iveco
- visící Bart Simposon
- oko

Za sedačkama:
- králík azurit
- bílej medvěd

- pokutový bločky

A na sedačce spolujezdce je deka a naní leží velkej plyšovej tygr

-> David29: A co?? Plyšáky teletubies, samolepku Baník Pyčo a stříbrný diplom za plavání? 

Mě se dneska v práci vrátilo Iveco ze servisu
Takže hned jsem ho umyl, vypucoval, oprášil tygra na spolujezdcově sedačce a nainstaloval zpátky všechny kraviny na čelní sklo 

-> Max: Vypadá to na teologii

-> Fén: co studuješ ? :-)
Prave som sa doucil a konecne na nete som ...

-> J3STER: Hlavne ze ma novy bmw debil, co?
Dneska mě v práci navštívil vedoucí výroby. Chtěl po mě abych si našel nové zaměstnání. Asi mě bude chtít vyštípat.
Je to v ....

-> Fén 23.10.09 07:10:07: Tyjo pekne :) Casti a mechanismy stroju, Fyzika, Dynamika :) No nezavidim te to :)
-> minno: 

-> haso: ale keby si nasiel dva obrubniky vedla seba na sirku auta, to by bolo viac kúl :)
-> m8rinek:
-> m8rinek:

vymontovaval som starter, na tom by nebolo nic neobvykle keby mi ako najazdy nesluzil obrubnik parkoviska

-> waldo: a rozbilo se ti V....
Dnes som wymontowal, precistil, prefukal wzduchom a premazal karbec
A konečne hotové držiaky (protikusy) na spätné zrkadlá z Audi TT na Puffinka :)
Kostra eRkových dverí čiastočne očistená, ešte opieskovať niektoré neprístupné miesta a šup do zinkovne.
ja mozem konecne pokracovat v projekte, poriadna turbina IHI VL7 (Punto GT), priruba T2/T3

-> Gemini: YES pane :))
-> mototechna: a mam pracu, ze ? 

-> havlik: Trt elox, "dvojšichtovka" od fordu. Najprv ružovometlový základ, na to čosi tmavokrvavočervené, a metlavrch. Tú fabku si samozrejme trafil správne.
-> mototechna: fábka v eloxu
-> techgen: podobne
hajzli

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Taky jsem se nad tím zarazil. :o))
-> suri: no keby som ho mal tu tak tu niesom
...jj tak tak .....taze pekny den prajem

-> Fén: Zaklady strojnictvi od Havlika jo? 

-> techgen: a ja ho mám prezmenu tu ale nechce sami , no nič radšej ticho aby zase nebol prúser že sme mimo téma
-> suri: no mam auto ale nie tu ...ale u deda....:)......

stihol som uz byt v servise prezut gumy z disku na disk, kukali jak puci ked som prisiel minutu po otvoreni, ale chlapik bol v pohodicke, akurat tam rozbijal poloosu na Megana 

-> techgen: máš auto a tam sa vždy niečo nájde , ja som už dve hodiny hore ale pršalo a čakám ako bude
-> suri: no keby som mal co robit alebo kde tiez robim mas jasneee

-> techgen: ja na papiery tiež ale idem robiť .
Ja som dnes vyfasoval marod

-> Hurdis: Na práva to mám daleko. :o))
-> Fén: Tak se nezdržuj a studuj
, nebo se přihlaš na práva.

-> Syny: to zase ne
ja právě takhle jednou s mladou dal na zpátečku plnej a mladá nechápala že mě to jede tak rychle když jí to couve tak pomalu..no a pak zni vylezlo že couve bez plynu