skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
Ted bylo v televiznich novinach ze do OB vlitli celnaci
Tak dneska probehlo ukonceni sezony s Klubem

mám na baráku okna a dveře!hurá

-> suri: je to možný,že to bude topení.Trubku už mám provizorně nataženou,ale bude to chtít ještě poladit.Co je dobrý,že to váží 10 dkg:-)
-> suri: jj
-> MOLSO: ak vôbec pôjde že?
-> suri: vyskladal som si rozdelovač s vlastnou konfiguráciou a som zvedavy ako pojde 

-> Bery: čo to bude ak sa smiem opýtať? topení?
zase se v tom vrtáme,pane doktore...aspoň se něco děje..protože do toho všeho se ještě češou jabka...

prezul som tatovi auto na zimne a sebe zrepasoval starter...

-> tunerlada: a potom na nete som videl ruzove TAXI z Anglicka :D:D:D
si im vzorom

-> David29: -> Hurdis: -> Syny:
http://www.youtube.com/v/ 9PbWhCNgUVA
...ten váš včerejšek ohledně vzdělání
http://www.youtube.com/v/ 9PbWhCNgUVA
...ten váš včerejšek ohledně vzdělání

skladam si tak turbo motor a meram KP, ze 8,4:1 , ujuuuuuj, stale moc......musim este vybrusit spalovaky.....

-> Tomo: tý jo toe v háji
já včera večer zas potkal z mladou růžovou fiestu starou
mno asik budu muset navrhnout nějakej méně okoukanej lak 

Zjistil jsem že mam černý koberce ve winteru, po tom co jsem vysál prach
-> afro100: tak chapes co bolo to sa dalo a tak to bolo a je ... alebo fakt len BOLO ... 

-> Tomo: 74´ a dvere s kluckami von? co zas to je za bastl? 

-> myschaak AZNP K.Hora: hmm tak od Kežmarku som ja 

-> myschaak AZNP K.Hora: čeho se bát, aby se mnou byla furt živá zábava, nebyl jsme krvavě propečenej.
-> Jožynek : nu hlavně, že je vesloooooo
-> Jožynek : nu hlavně, že je vesloooooo

-> spartra: 

-> spartra: plyn zavřou v rusku stejně,dráty se daj spojit,voda časem vyschne a telefony jsou mobilní tak čeho se bát
-> myschaak AZNP K.Hora: Na slovensku je jenom 30 na dietách
-> petr s: minimálně)
-> myschaak AZNP K.Hora: tak nic staršnýho neeeeeeeeee? když nikde poblíž není plyn, dráty vysokýho napětí. ukrajinců bude dost, ztráty přijatelný
-> myschaak AZNP K.Hora:
radšej nech pošlú odborníkov

-> mb136gl: si udělej pojistku na blbost)
-> myschaak AZNP K.Hora: Ale to máš 30 Eur denně
-> myschaak AZNP K.Hora: prípadne škody platíš ty??

-> mb136gl: ok,tě naučím přes net s bagrem a budeš mít brigádu,chceš?
-> myschaak AZNP K.Hora: Kežmarok mám za plotom

a je tam napasovanej, darebak
maca 23.10.09 20:02:01 napsal: prodejty woe, me malem polil studenej pot
ale vedel jsem, ze to je blabol 

maca 23.10.09 20:02:01 napsal: prodejty woe, me malem polil studenej pot

-> petr s: já vim,samý eura a cizinci

-> myschaak AZNP K.Hora: Tam se nedomluvíš to je cizí jazyk
-> myschaak AZNP K.Hora: pohoda

-> Jožynek : jsem na ty cizí jazyky nikdy nebyl nadanej

-> Jožynek : 

-> myschaak AZNP K.Hora: aha, Kežmarku
-> Jožynek : nevim přesně,někde ke Kežmaroku...ale to může bejt klidně do 50km od něj....zjistim

-> petr s: ucim sa tu ...
-> myschaak AZNP K.Hora: kam by si šiel na SK??
-> myschaak AZNP K.Hora: nu já se nemůžu takhle vytahovat, já jsem momentálně socka
potichoučku se tu proplížím.
mě přijde že nežijem na jedný planetě, ve stejný republice
-> Hurdis: nejsem též pravidelným návštevníkem, jenom občas, pár článků a diskuzí projdu, je to marný, je to marný, je o marný

mě přijde že nežijem na jedný planetě, ve stejný republice

-> Hurdis: nejsem též pravidelným návštevníkem, jenom občas, pár článků a diskuzí projdu, je to marný, je to marný, je o marný
-> spartra: Diskuze na Novinkách snad normálně smýšlící jedinec ani číst nemůže, to by se musela zvednout statistika násilných trestných činů, nebo prodej PC monitorů a komponent.
V současnosti neznám větší koncetraci internetového odpadu, několikrát za měsíc jen zkontroluji, že se situace stále nezměnila.
V současnosti neznám větší koncetraci internetového odpadu, několikrát za měsíc jen zkontroluji, že se situace stále nezměnila.
-> Hurdis: njn,jak jsem psal,musim počkat,pak se uvidí
-> spartra: toho kdo by mě za nemakající socku označil bych vytáhl na tejden sebou do práce a by čuměl co je v dnešní době možný/u nás normální
-> spartra: toho kdo by mě za nemakající socku označil bych vytáhl na tejden sebou do práce a by čuměl co je v dnešní době možný/u nás normální

-> myschaak AZNP K.Hora: zřejmě další slušná firma co si váží lidí
jsi šťastný člověk, že nečteš dikuze na novinkách, by jsi byl označen za kvičící rudooranžovou socku co nechce makat. To je teda doba

jsi šťastný člověk, že nečteš dikuze na novinkách, by jsi byl označen za kvičící rudooranžovou socku co nechce makat. To je teda doba

-> petr s: Slovenský špion na Morave.

-> Tomo: Jsem myslel jak to že nejseš na slovensku
-> myschaak AZNP K.Hora: No měl bys to kolem 45 km, to už je nic moc, já jezdím na základnu 29km po I.tř., to jde, ale jen, abych se pak rozjel po okolních dírách po celém regionu, navíc PHM moc neřeším, takže to stojí "jen" čas.
-> Lůďa: nadhera !!!

-> Lůďa: Závidim...
Když jsem byl malej, měli jsme různejma škodováckejma plaktama polepený zdi... ale ty už jsou dnes tytam
Když jsem byl malej, měli jsme různejma škodováckejma plaktama polepený zdi... ale ty už jsou dnes tytam