skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Placko: 

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: sme radi ze sa ti na SVK pacilo

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: si mohlo rovno pist na navstevu do KE

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: No to je pravda, robí sa v jednom kuse najmä tu, kde bývam, tak to sú Vysoké Tatry, ak to bolo fotené niekde okolo Popradu, z tohto uhla ich neviem presne rozoznať

Apple STS Chvojkovice-Brod 29.10.09 19:22:29 napsal:
→ mb136gl: jaja, velmi pekné, sem čučel jak makáte na
dálnicích
bodaj by nie ked to robia jednu dialnicu par rokov ...

→ mb136gl: jaja, velmi pekné, sem čučel jak makáte na
dálnicích

škodík 29.10.09 13:18:29 napsal: dneska přivezeno a rat je hotovej, to ani nemusíš upravovat
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: tak si si urobil taky kratky vylet jo ?
o aku tratu slo ? na predaj ? 

-> mb136gl: jaja, velmi pekné, sem čučel jak makáte na dálnicích
jj, foceno před popradem

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: tunel Branisko??
Dva krát do týždňa jazdím túto trasu do Košíc po dialnici
edit: inak tá fotka, kde si to fotil? niekde okolo Popradu??

edit: inak tá fotka, kde si to fotil? niekde okolo Popradu??
včera sem navštívil slovensko:
Kolín-Snina a zpět 1475km v kuse, výjezd z kolína v půl 1 ráno, auto naloženo tak že zadek seděl na dorazech, 4 lidi ,baterky do tatry, nafta atd.... cesta absolutně v pohodě, tříca velmi velmi překvapila že i s takovou zátěží jela kopec nekopec a po dálnicích džela tempo 130 stále anižbych jí musel šlapat na krk....na vyjetých kolejích sem škrtal výfukem ale pokazili se jen 2 věci za Žilinou sem sosnul do gumy kus železa, který mi v Popradu jeden ůplně levej gumař za hodku a půl odstranil(musel sem i radit jak se moje alu zouvaj ) při následovém tankování z kanystru zjišťěna prošoupané plnící hrdlo nádrže od poloosy, bylo tedy demontováno a zaslepeno skleničkou na naftu z tatry a pohoda i přes tyto detaily sme ve 13 hod dorazily do cíle = Snina(SK), 2 hodky sme očumovali T813 Kolos, složily zálohu a vyrazili zpět,bohužel oproti předpokládání stejně naloženi, už bez problémů. pouze tankování za Prešovem bylo komické, vyhodit zadní sedačku, dekl, a plovák, nasadit trychtýr a nalejt ropu
domu sem dorazil dnes v pul 2. ráno
slováci maj supr dálnice zvláště 5km tunel byl fajn
čo to je za pahorky?
Kolín-Snina a zpět 1475km v kuse, výjezd z kolína v půl 1 ráno, auto naloženo tak že zadek seděl na dorazech, 4 lidi ,baterky do tatry, nafta atd.... cesta absolutně v pohodě, tříca velmi velmi překvapila že i s takovou zátěží jela kopec nekopec a po dálnicích džela tempo 130 stále anižbych jí musel šlapat na krk....na vyjetých kolejích sem škrtal výfukem ale pokazili se jen 2 věci za Žilinou sem sosnul do gumy kus železa, který mi v Popradu jeden ůplně levej gumař za hodku a půl odstranil(musel sem i radit jak se moje alu zouvaj ) při následovém tankování z kanystru zjišťěna prošoupané plnící hrdlo nádrže od poloosy, bylo tedy demontováno a zaslepeno skleničkou na naftu z tatry a pohoda i přes tyto detaily sme ve 13 hod dorazily do cíle = Snina(SK), 2 hodky sme očumovali T813 Kolos, složily zálohu a vyrazili zpět,bohužel oproti předpokládání stejně naloženi, už bez problémů. pouze tankování za Prešovem bylo komické, vyhodit zadní sedačku, dekl, a plovák, nasadit trychtýr a nalejt ropu
domu sem dorazil dnes v pul 2. ráno
slováci maj supr dálnice zvláště 5km tunel byl fajn
čo to je za pahorky?

-> woody121: svisti to pekne ale dymi to jak lokomotiva....tesnenie pod hlavou to asi nevyrzalo
videjko je v karte auta

-> škodík: Koukám, že si dal na moji radu a budeš tunit pionýra

-> woody121: kde je to video ? 

tak dnes som urobil videjko prepáčte za kvalitu a popri tom mi po 2krat kľaklo turbo 

-> mototechna: Mame teda uplne stejne napady

-> škodík: že by náhrada za rapida.

-> TTomas: Ale budem to musieť ešte raz zhodiť a navŕtať tam dieru pre elektriku, na to som v tom zápale pozabudol... Toto je pohľad zvnútra.
-> TTomas: áno, pár stránok dozadu je foto tých protikusov, ak budeš chcieť, dali by sa vyrobiť.
-> TTomas: mototechna to vymyslel paradne......fotku najde par stranok dozadu
-> Max: Ano budou to z TTcka. Mam je doma k tomuto ucelu nachystane uz radu let, ale zatim jsem nemel tu dovahu.
-> mototechna: Mimochodem jak jsi je prichytil? Mam neco v hlave, ale treba jsi chytrejsi:)
-> mototechna: Mimochodem jak jsi je prichytil? Mam neco v hlave, ale treba jsi chytrejsi:)

-> aceboss: broušeni ani minerikej uzmito leze taky na hlavu

-> maca: Gratulace-) Nejlepší sou děcka v tom jednom roce...
-> Max: Vypadá to tak, a taky nad nima uvažuju na Zelenou... ale bojim se ceny-)
-> mototechna: z čeho jsou ty zrcátka ? z TTčka ? :-)
-> Gemini: dík
suri 28.10.09 19:02:35 napsal:
→ Gemini: to je lamba? ano, lambada
→ Gemini: to je lamba? ano, lambada
-> maca: Tak to gratuluju taťko, jak jsou na tom? 

-> maca: Tak co nic nepises smarja? Nebo jsem to nekde prehledl?
To bylo prvni co me rano napadlo, jesi uz je maca tatou

mototechna 28.10.09 15:14:20 napsal:
→ maca: Chlape, dúfam že budeš pri pôrode, ja som bol a
je to zážitok.ano samozřejmě jsem byl ženě oporou,stříhal jsem pupeční šnůru
→ maca: Chlape, dúfam že budeš pri pôrode, ja som bol a
je to zážitok.ano samozřejmě jsem byl ženě oporou,stříhal jsem pupeční šnůru

-> havlik: Budou srazy pro pamětníky, to budu konečně IN.

Já dnes brousil,brousil a zase brousil
,ale už se blížím ke konci

-> Hurdis: Počkej to bude prej příští rok hvězda srazů:)))
-> havlik: Kur*a, ta paměť. 

-> Hurdis: jo je to cvoksport bejvalej
-> havlik: Matěj koupil něco po Cvoksportu, nebo je podobnost pro neznalého čistě náhodná?
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Na druhé foto vpravo

pěkně oloupanej lak opadaný ozdoby celý zarostlý mechem, ale udělal sem jen dvě fotky tak třeba příště

Já sem dneska makakovi nahodil na jeho tuning vrak na jedný straně pružinu a tlumič kterej tam byl spříčenej skrz pružinu.-) pak sem zkoušel na to kolo 9x16 a vypadá to docela schopně ale celý auto jako takovej spíš jak RAT-Tuzing style momentálně:D
-> Tampajs: Uz ma motor?
ja som dnes spravil zapoctovku z matiky 

Dnes sem upratoval a nakonec uklidil škodověnku zpět kam patří po 14dnech

-> Bedřich: Tak to se těšíme

Dneškem zase začínám pracovat na svých projektech.
-> Gemini: to je lamba?