-> doly120-ten třetí:o): tak GLS, tam motor jede taky dobre ne? a v cervene 105, to ani nepredpokladam ze by to jelo, ta ale taky stoji venku pod stromem a hnije ne?
-> doly120-ten třetí:o): -> tunerlada: ja bych to taky vyuzil....jenze ja mam asi jinej problem, mam facko motor s vyrazenym cislem 120citkovyho motoru, tak nevim co bych si mel nechat zapsat
-> tunerlada: Tyjo,ted si to už přesně nepamatuju,ale vím,že někde ty papíry mám,sme to řešili vloni,sme chtěli legálně do 130 dát motor favorit, a povolili nám to,ale nakonec to dopadlo jinak,že sme toho ani nevyužili...
-> Jindas: nechces to voskenovat a hodit to sem znova....skympak si se vo tom bavil v hradci na dopraváku??tě dědek ve vytríně ani nevyhodil jo? si byl u nákýho vedoucího nebo si to řešil s babou na přepážce?
Tak dnes jsem byl na dopravce v HK na zeptani o prestavbach ze 120 na 136.... PORAD SE TO JESTE DELA :) ...teda aspon v HK:) byl me dan orientacni papir co mam vyplnit.....(pmluvte zhorsenou kvalitu mobil-diky)
-> haso: No tak ja sa asi lepsie viem hrat na blavaka ako vy na sedlakov
Ale aj tak neviem, ako sa ti poleno mohlo uhnut a ty si si trafil ruku.... ked uz, tak ked uhne poleno, skonci sekera v nohe, nie? A ked poleno drzim, tak by nemalo uhnut.... priznaj sa, zase si pil!!!
Uff dnes mi volali z EVV kde sem si objednával pastorek a víko na felďáckej startér že ho nemaji skladem a to sem to objednával před 14dny.. Tak že mi pošlou odjinud ale dražší.. Pak mi volali z AAA Auto Praha jestli nechci u nich po telefonu prodávat auta.. No a teď mě čeká pohovor v autoservisu.. Paradoxně je to servis kterej mám u fábky v servisní knížce od začátku do konce.. A tam kde sem dělal předtim zas fábka jezdila na emise Nu napotřetí všeho dobrého a zlého snad to klapne :(