→ Zdeněk.: Dle meho to mas spis na to kdyz to nekde odlozi
aby to neslo k zemi.Chytrej hoch
-> Zdeněk.: Tak je logický že by to nezabránilo převážení ještěrky...to by byla prochu kravina...ale jelikož je ta trubka těžká a dlouhá tak se to převažovalo jak správně uhodl -> Kuladmin
-> Borin - Král tuzerů: nějak nechápu význam toho vyvažování setrvákama. Stejně když se začne něco zvedat, tak přeci nějakých 6 setrváku nezabrání převážení a stejně se jeřáb zapře o vidle
Není to dnešní, ale až dnes jsem vytáhnul fotky z mobilu...můj jeřáb na Lindu...ideální na vytahování strojů z půjčovny a věcí z hromady železa...testováno na 700kg
-> rené: ty woe,tak to je dobra zabava My neco podobnyho zkouseli,kdyz jsme jeli na cundr na Moravu vlakem.Kamarad nam zapisoval pocet kusu do sesitu ( pivniho kompjůtru)
-> Matthes, záškodník z TechWebu: A už si někdy jel "metro tour de beer"? Na každý stanici vystoupíš a dáš pivo a jde o to vydržet z konečný na konečnou . Někdy bych to rád zkusil. Áčko se prej dá, zbytek je prej docela problém
plus přes náměstí by se dalo jezdit, je tam povolen vjezd dopravní obsluze, asi si tam najdu kamaráda a dycky když budu potřebovat jet zkratkou mu přivezu skříň a podruhý zase odvezu a tak furt dokola
-> Tomo: to je další výmysl jak by moh vypadat novej rapid..akorát že ho nikdy nebudou vyrábět jako každou druhou studii...já dneska príltnul s pracovní škodovkou dírou a rošklebila se mě schnilá nápravnice a urval doraz