skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> myschaak AZNP K.Hora: Ty sa pochvál ako bolo..zhodnoť to tu

-> Klubko_: jen decentně
pokud máš stejnou barvu jak já tak 8290

Dobry vecer prejem,zo sr som sa vratil az teraz
ako sa tu mate?

felda je dovarena, zitra muzem strojit. Akorat sem koupil "trosku" jinej odstin cervene 

-> Borin - Král tuzerů: nj ked to máš takto tak je to fajn
-> THOMMY : Děkuju doufám že jo :)
Já investuju do toho, co mě baví a co mi dělá radost. A je jedno, jestli je to auto, počítač, byt, koně, zahrada... Pokud peníze jsou, investuji radši do těchto věcí, než do věcí, který mi nic nepřinesou... A to je, myslím si, nejlepší.
-> Tampajs: Úspěch, gratuluju
Hlavně aby to vydrželo

-> suri: Tak já vydělávám docela slušně, ale napadá mě taky spousta lepší věcí co čeho investovat, než do škodovky, jelikož to je žumpa na peníze...ale dotáhnu to, jak je v plánu...3/4 věcí je nakoupenejch, nebo hotovejch od minula tak by byla škoda se na to vykašlat, ale silně pochybuju o tom, že po téhle evoluci by měla následovat nějaká další

-> castrol: na žiadnej brigáde nezarobím 300tisíc korún .... teda zarobím lae to budem ťahať na 30tku a škodovka už nebude
-> suri: a niejaku brigadu popri studiu alebo nieco take
-> mb136gl: nj
-> Jožynek : mrzí ma to už teraz a neviem si to prikázať . tých 1500 fotiek čo mám tých krásnych áut a kopu ludí čo som tu vdaka tým autám spoznal :(
Dnes jsem byl v práci a zítra jdu do práce

-> suri: aby ťa to potom nemrzelo..
-> suri: ja o tom premýšľam tiež často, len z iných dôvodov...
-> castrol: a čo mám asi robiť? peniaze nemám zarobiť nemám kde a to čo mám radšej investujem inde
-> Borin - Král tuzerů: nj lenže ja kým doštudujem a nájdem si v dnešnej dobre prácu budem rád ak budem mať čo jesť a za nejaké roky čo niečo zarobím bude škodovka len na letáku na čom sa jazdilo pred 30rokmi
-> suri: Taky mám často takové nutkání se na to vykašlat...

-> suri: a co ta donutilo sa takto rozhodnut
-> castrol: zo starými autami dúfam áno . zajtra pofotím čo mám a urobím inzerát
-> suri: uplne koncis?
už to tak vyzerá že popredám čo mám na škodovky a bude koniec , priority som si zrátal pred chvílou
-> suri:
pokial neboli hrdzave tak sa nečudujem

sestříhal jsem video z mojí jízdy v Sosnový... samo že se škodovkou :-)
http://www.youtube.com/wa tch?v=j1_4KjonPz8
http://www.youtube.com/wa tch?v=j1_4KjonPz8
-> 105: dost možný

-> zidlik: to je si tim ze skorepiny nejsou pro normal uziti

Posunuly se mi zaverecky z autoskoly misto 18.11. na Pondeli, kua abych se zacal ucit

-> Tomo: nebudu platit další eko palbu

-> maca: to by bola skoda mat bez papierovou takuto rovnaku nie ?
ako pise -> jarda.u1: pre klucinu
ale samozrejme je to na tebe

-> maca: Tak nech jednu pro kluka,ne?

-> jarda.u1: ano,chtěl bych.....ale jako zdroj náhradních dílů i barvu má uplně stejnou

-> maca: budes kupovat dalsi?
opláchnul jsem škůdku a ted již počkat až pořádně oschne........a jde pod deky na zimní spánek
jo a byl jsem se podívat na dvojče mé užovky,po prvním majiteli najeto cca 85000km.......myslel jsem že je odhlášená,ale majitel ji má v depozitu a chce ji legálně odhlásit
ted přemýšlím jak to udělat......

jo a byl jsem se podívat na dvojče mé užovky,po prvním majiteli najeto cca 85000km.......myslel jsem že je odhlášená,ale majitel ji má v depozitu a chce ji legálně odhlásit

ted přemýšlím jak to udělat......
-> Gemini: tak som velmi zvedavy ako to bude slapat....potom nahod video
já ted asi vod 7 vod rána řešim jak připevnit skořepiny a furt nevim jak na to kua..když je přidělám tam kdeby měli bejt tak sou hrozně vysoko nebo seděj mladý aby na všechno vpohodě dosáhla a když je pak posunu na pojezdech tak mě stejně neseděj a když je dám taky aby to sedělo mě tak to zase nesedí mladý..sem ztoho už na hlavu a du si dát pívo

-> mgbiker: to neni pokus, to je extrem....je tam zakazkove tesnenie hrubsie, oplechovane
-> Gemini: daval si tam aj nejake to oplechovane tesnenicko pod hlavu, alebo je to zatial len pokus?
-> Borin - Král tuzerů: No vidíš, dveře na Linde se dělají u nás ve fabrice. Já jsem jich osobně na laseru vypálil stovky.

pre dnes hotovo, zajtra vyrobim tlmic vyfuku a dorobim vyfuk, upravim teleso filtracie vzduchu R5GTT a zapojim na turbo...........zatial mi hadam zvaria sacie potrubie a zozeniem vytuzeny intercooler.....motorik uz bezi, turbicko sa toci a fuci 

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: trénuj na mou střechu...

-> Zdeněk.: si piš.... ať se třesou naložený fobiatici

-> Pavel P..: a máš tu dečku i zapojenou? 

dneska jsem udělal zimní opatření místo dečky před chladič

-> Kuladmin: Jasný, já na to za nějakou dobu kouknu
-> M@rtin: Tak u nej uz by to melo byt odstraneno tak snad to bude ok kdyztak to za nejakou dobu zkontroluj v Smartu. Pac zas nekdo nameril na linuxu docela velky hodnoty takze buh vi.
-> Kuladmin: Mám EADS verzi 1,5TB disku.