já vyndal rozbitý vejce z bedny otřel repra, a nandal další várku ještě zatavených vajec,,tentokrát krabičky po deseti kusech. hold pořádný vytlumení ne...
... a až někde potkám m@rtina pár vajec z bedny objetuju a plácnu mu je na hlavu.
nandal sem na rapida komplet plastové podběhy, na to že to patlaj poláci tak to tam celkem fajn pasuje, pak sem ještě nandal protiprůvan plexi, a výkuk abarthí
-> Tomo: budiky som mal doma uz davnejsie, ale nejak som nemal kam ich v aute dat, a ked som videl tu beskydku tak mi bolo hned jasne na co ju pouzijem
-> Vojťas: pocky ale ja to nedelal tim verkem :) .. drzaky motoru bych nesundaval to je nadlouho je tam davat zpet.. normalne jak sem psal... potom jak to mas prisroubovany k te prevodovce .. tak nahodis na silenty pricku a zvednes to, hotovo
No a teď jsem vytahal pár věci ze skříně a povezou se k bábince na půdu, ještě přibalím stádo blatníků a nějakých plechů a jede se... Tam je mííííísta...
ale vlastne by asi slo to i tak udelat, akorat by se to asi obtizneni delalo, tak ze je otazka jestli to ma cenu, sundaz motoru uplne drzaky i s prickou ( nepovolovat silentbloky), dat motor na ten spalek a pristrcit na prevodovku,prisroubovat k ni, pak heverem cely trosku nadzvednout, prisroubovat pricku ke kastli a zaroven nasadit zpatky drzaky na motor, ale je otazka jestli to neni zbytecne slozity :)
-> Vojťas: drzaky motoru nesundavam to by byla pakarna .. jen povolim tu matici a srub silentbloku,.... a na vytahnuti motoru z fava mi kamos udelal velkou kozu +kocka o nosnosti 3,5t (nikdy nevis co budu zvedat ze)
-> Vojťas: jojo jenom povolim sroubky silentbloku, lup šup šup
potom podlozim prevodovku spalkem.. motor polozim na takovej spalek aby spojkova hridel prevodovky byla v priblizne ose s tisicihranem lamely. a pak to normalne posunu a plesk je to tam..pak prisroubuju tu pricku na silentbloky a pricku zvedam heverem bud u prestred nebo za kraj uchytu silentbloku :)
-> 105: a jako sundas drzaky z motoru, zvednej motor, nasadis pricku a pak to tam nahodis zpatky? pac sundat silentblocky je vetsinou beznadejna cinnost. Pricky sou ruzny a vzdycky to jde blbe, ale mozna to je v rukach
-> Vojťas: ja to vzdycky taky rval ten motor s prickou ... ale ted sem to delal 2x bez a je to o moc lepsi kort kdyz to delas sam ... nekdo musi povolovat kde co aby mu to tam pasovalo ale ja s tim zatim nemel u zadne sade problem
nemas ohlou pricku ? (treba si nekoho odtahoval nebo jestli na ni nemas tazny)
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Já používám skype, jen když potřebuju něco ústně probrat s kámošem a je to na dýl, protože po telefonu bych se nedoplatil
-> 1560: tak polovina toho nevim co znamená, mám akorát virt a skype a tam píšu akorát mladý, jinak sou mi tyhle věci šumák, vaše starosti bych chtel mít