skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Bery 11.11.09 11:40:15: tak až bude takové to sychravé podzimní počasí,vytáhni rapida a otestuj to. Nu a pak jsem samozřejmě napiš jak se to osvědčilo 

když už jste mluvili o studiích, dneska jdu na konzultaci s bakalářkou, tak mi držte palce..
-> gabo000000: 80 mm nerez trubka z domácich potřeb natažená od chladiče skrz kufr pod palubku.o stránku dřív byla fotka části...
-> Max: kamosovi predevcirem prorezali stahovaci strechu na mazde 121 kvuli radiu. Nova strecha 35 000 a pochopitelne se blbe shani. Kdyby rozbili okynko, tak to stoji 300 ze. 

volové, vám taky něco ukázat
-> Syny: design nábytku
-> P@nis: Jj,MZLU ale Trávník už tam letos nebí! Co já si s ním užil....

-> Syny: design nábytku
-> P@nis: Jj,MZLU ale Trávník už tam letos nebí! Co já si s ním užil....
já jsem neudělal nikomu nic,ale nějakej zmrd mi chtěl ukrást rádio z auta. jediný co se mu povedlo, tak ho celý rozkurvil, ukrd panel, usbčko a cedečka... neskutečný co běhá po světě 

-> Bery: moc pěkný :-)
-> gabo000000: ty čo nespíš?
-> Bery: fotky topeni?:)
-> Apple STS Chvojkovice-Brod:
Kaviárový tousty
. Teď jsem se vrátil z knajpe a něco takovýho by se mě celkem šiklo. Ještě aby u toho bylo sedátko a stojan na notebook a bylo by to dokolnalý

připoutejme se prosím..jak to hezky kontrastuje ta červená s modrou)
taky jsme zrepasovali startér a dodělali topení
taky jsme zrepasovali startér a dodělali topení
-> ondie: Tak ono když je ve škodovce jenom jeden plusovej kabel od startéru k baterii, tak se ti tam toho moc stát nemůže... Maximálně, že ti vystřelí kolo z podběhu, když se ti střihne poloosa...

-> radekp: Už vím proč pan Trávnik nesnáší designery :-))
Ps.: Ještě Mzlu ?
Ps.: Ještě Mzlu ?
-> U-Geen: právěprávě... F nebrat 
Edit..co ten si s tim chudák už užil,motor měnil (spolu sme jeli po D1 klidnou jízdou a ojnice se mrkla na svět),servo měnil,airbagy vylítaly..dál radši mlčet..ale bylo toho víc..

Edit..co ten si s tim chudák už užil,motor měnil (spolu sme jeli po D1 klidnou jízdou a ojnice se mrkla na svět),servo měnil,airbagy vylítaly..dál radši mlčet..ale bylo toho víc..
-> radekp: Ja nejvetsi uspech zatim slavil se svou bakalarkou (navrh, model, vypocty) :) 3. misto na interni soutezi univerzity :) Ale do televize me zatim nezvali 

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: 

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: a gramofon
-> radekp: pěkný pisoar, aj stojan na lahváč tam je, supr 

-> radekp: dobra uchylarna 

-> radekp: mas neco spolecnyho s designem? Co ses za obor?
-> radekp:

-> radekp: Další virťák ve studiu 6. :o)
-> radekp: mediální hvězda. 

-> radekp: hmmm, tio , pěkná moderátorka

-> radekp: co mas za projekt? :)
dneska jsem blekotal cosi v televizi
přiblížil jsem divákům studium a ukázal svůj oceněný projekt

přiblížil jsem divákům studium a ukázal svůj oceněný projekt
-> U-Geen:

->jok3r. ano tak u volantu teoreticky jo při zapojování ale taky by neměl když nemá důvod, podařilo se i bez odpojení baterky
a treba ta z ty fotky? by ti teoreticky mela vystrelit airbag ve volantu ne? a kdyz tam volant nemas?
->U-Geen

->jok3r: jestli myslíš pořád tu v kufru tak mně nic, jen by byla odpálená tudíš na výměnu + natáhnutí novýho kabelu odzadu dopředu

-> ondie: ale to je francouzsky auto
->ondie: zajímavý to slyšim prvně

-> Bohyn: a co ti to vlastne mohlo udelat? nak si to moc nedokazu predstavit
-> Bohyn: Kamarádovomanželce vystřelily pytle v 307SW..když přejížděla nerovnosti při frézování silnice..celkem hardcore..
->jok3r: jde o to do čeho, pokud máš auto připravený řekněme pro 10 pytlů ale máš tam jen 6 tak si myslim že není problém ale já bych to doma nedělal to bys pak opravdu moch letět na měsíc
ikdyž třeba tady sem se taky bál ale vyšlo to

-> Bohyn: Jo pan ma 6x pytliky
Tak to jo :)

-> Bohyn: da se to nekde dokoupit? ze bych si udelal taky malou raketu:D
->Syny: 6x airbag, 2x předpínač a jedna na kabelu
->jok3r: to určitě né
, vždyť to není zas tolik některý auta maj zdaleka víc

->jok3r: to určitě né

Bohyn 10.11.09 20:29:34 napsal:
->Syny: no čoveče když to tak počitám tak jich je tam celkem
9
tak se modli aby soudruzi v BMW neudelali chybu a az te nekdo nabori tak aby te to nevystrelilo na mesic
->Syny: no čoveče když to tak počitám tak jich je tam celkem
9

tak se modli aby soudruzi v BMW neudelali chybu a az te nekdo nabori tak aby te to nevystrelilo na mesic
-> Bohyn 10.11.09 20:29:34: Tak to tam je asi pro jistotu
Jinak koukám kufr jako kráva, tam by se toho vešlo 

-> Bohyn: 4 pasy, 4 pytle a tahle na kabliku?
->Syny: no čoveče když to tak počitám tak jich je tam celkem 9

-> Bohyn: Co to mas za auto nalozeny trhavinou ?

->jok3r: jo předpínače jsou tam taky, tohle v kufru je rozbuška, která se aktivuje při nehodě a přestřihne hlavní plusák
->Mr_Kubas: myslim že jsem to sem dával, bednu mám hotovou už několik měsíců, ale neměl sem náladu dokopat se k tomuhle rozebrání
Je to jenom malinkej woofer na posílení basů nic extrémního já sem hlavně chtěl zachovat celou funkčnost kufru což se mi povedlo i se zachováním polovičního úložnýho prostoru pod podlahou

->Mr_Kubas: myslim že jsem to sem dával, bednu mám hotovou už několik měsíců, ale neměl sem náladu dokopat se k tomuhle rozebrání

-> jok3r: Pred brourackou to odpali naloz a cely auto vyleti do vzduchu a preleti to auto co se na tebe riti
Proste to jen odapli pojistku a pasy se te nasponujou - tim te par milisekund po narazu pritahnou k sedacce a pak uz das jen pusu airbagu a des si dat ven cigo a vzpamatovat se :)

-> Hurdis: dekuji
hned sem chytrejsi