Ja doopravil tu diru ve strese co mi udelal nejakej picus, vypada to docela ok :-) Uvidim na dennim svetla jak se vyvrbil odstin a kdyztak este poladim...
-> Jožynek : jj,kovářova kobyla....ne tady není přístup,jedině velkej pásovej co došáhne min 6m daleko...mám pár známejch-těch diskriminovanejch ale dneska byly jak naschvál všichni v práci tak jsem si to zkusil sám...
-> petr s: ke gumám jsem se nedostal...ráno rychle pro furgona,pak přijeli vodáci vytyčit hlavní řád,pak jsem zkoušel toho wapa,oběd a až do tmy jsem to kopal...
-> Max: preventivní rozborka se zvrhává...ted se rozmýšlíme jestli metalex prodat a pustit se do nového,nebo použít blok,protože je zevnitř leštěný a zastavět nové koně do něj.ale zas se mi nechce ten motor kuchat,protože spolehlivě a dobře funguje
-> Bery 11.11.09 11:40:15: tak až bude takové to sychravé podzimní počasí,vytáhni rapida a otestuj to. Nu a pak jsem samozřejmě napiš jak se to osvědčilo
-> Max: kamosovi predevcirem prorezali stahovaci strechu na mazde 121 kvuli radiu. Nova strecha 35 000 a pochopitelne se blbe shani. Kdyby rozbili okynko, tak to stoji 300 ze.
já jsem neudělal nikomu nic,ale nějakej zmrd mi chtěl ukrást rádio z auta. jediný co se mu povedlo, tak ho celý rozkurvil, ukrd panel, usbčko a cedečka... neskutečný co běhá po světě
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Kaviárový tousty . Teď jsem se vrátil z knajpe a něco takovýho by se mě celkem šiklo. Ještě aby u toho bylo sedátko a stojan na notebook a bylo by to dokolnalý
-> ondie: Tak ono když je ve škodovce jenom jeden plusovej kabel od startéru k baterii, tak se ti tam toho moc stát nemůže... Maximálně, že ti vystřelí kolo z podběhu, když se ti střihne poloosa...
Edit..co ten si s tim chudák už užil,motor měnil (spolu sme jeli po D1 klidnou jízdou a ojnice se mrkla na svět),servo měnil,airbagy vylítaly..dál radši mlčet..ale bylo toho víc..
-> radekp: Ja nejvetsi uspech zatim slavil se svou bakalarkou (navrh, model, vypocty) :) 3. misto na interni soutezi univerzity :) Ale do televize me zatim nezvali