skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Tichy Radek: na černo, to dá přeci rozum 

Dneska jsem byl kamarádem zazimovat Feldu a rovnou jsme vyzkoušeli stání v naší nový garáži

-> petr s: neskor zapojim aj ten maly otackomer v strede.....a natocime videa cez den a kvalitnejsie.....
-> Gemini: Tak pohled z okna tady podle toho to není poznat
-> petr s: pri 2500 ot nabieha, do 3000 ma plny tlak
-> Gemini: A kdy zabralo to turbo?
-> Syny: teť natíram základovku... na vrchní je ještě chvíli čas , tak přemejšlim no 

-> Tichy Radek: To chce mit vymysleno jeste pred natiranim ne? 

začal jsem natírat nápravy a rozmejšlim jak budou ve finále vypadat
ja som dneska namontoval pasy z felicie, to je radost ked sa to konecne navija

včera som skoro dušu vypustil na jednej mpi felde , chlap ráno nenatočil , motor kruti občas akokeby chytil a hned zdochol , dole klapka vyčisiť , vyčistiť čidlo tlaku vzduchu , dal som dobré teplotné čidlo , dobré sviečky a stále nič , zložil som vstrekovaciu lištu a tam bordel ako nejaké vlasy a také , som to vystriekal vyfukal . benzínom vyfukal vstreky dal nove o kruzky nastavil ventile a motor bafol na prvu a krasne ide
Dneska se mi povedlo sehnat luxusní garáž na spotřebáka, pač v garáži doma je mrtě bordel, jen sem zvědavej jak se mi tam bude couvat až napadne ta bílá věc, páč je to v docela solidnim kopci

v pátek jsem byl s kamarádem pro další stroj,aby nás bylo víc... :-)
tenhle polaris je celkem brutální....
tenhle polaris je celkem brutální....
-> MATTESS: No to nemáme, budu muset jet jezdit někam jinam. Ještě musím připravit lístky a jízdní řády
-> Borin - Král tuzerů, Pavel P..: tu zivotnost snimacu musim nastudovat. Slysim to prvne a docela me to prekvapilo. I kdyz staci si vzpomenout, Kdyz sem prodaval k750 tak jeden z duvodu byl, ze po tech 2 letech uz jaksi na prd fotil.
Petrson 15.11.09 22:17:36 napsal: → Klubko_: pěknej kus práce… takhle moc schnilou feldu sem ještě neviděltak to je husty
ale spravil jsem to
suri 15.11.09 22:15:03 napsal: → Klubko_: veľmi pekná .tohle je ta hezci strana 

BTW co myslite, za kolik se to bude dat strelit? Pocitam jeste s vymenou motoru, prevodovky a vyvarenim tech zadnich lemu.
Petrson 15.11.09 22:17:36 napsal: → Klubko_: pěknej kus práce… takhle moc schnilou feldu sem ještě neviděltak to je husty

BTW co myslite, za kolik se to bude dat strelit? Pocitam jeste s vymenou motoru, prevodovky a vyvarenim tech zadnich lemu.
-> Plisek: nemáš za co

-> Matthes, záškodník z TechWebu: na feldu? kdepak my žádnou zrezlou nemáme, kastle je zdravá a všechny plechy původní. taky stála před rokem a půl 42litrů.
-> Pavel P..: njn nastuopila era koncernu wv a plechy začaly mít tloušku papíru
zlatý zadobrabkový nešizený plechy

-> Pavel P..: Tak vyndej tu novou karoserii ze skrine a neser se se starou zrezlou 

-> Petrson: ale neboj časem uvidíš víc a víc... to je horší než škodovky, sloupky jak z papíru, jsem prudčejc otevřel dveře a tam kde je omezovač tak se to málem urvalo

tak jsem si přivezl svoje autí od klempíře tím to děkuji za pomoc tatíkovi Radkovi Honzovi a Markovi
-> Klubko_: pěknej kus práce... takhle moc schnilou feldu sem ještě neviděl
-> Klubko_: veľmi pekná .
-> Klubko_: zrovna foťák Sony cybershot jsem měl.... žádná výhra to nebyla a za šera to fakt neumělo fotit... zlatá Minolta Z3

-> Klubko_: To si piš že jo CCDčka nejsou nesmrtelný 

-> petr s: ne-e, ted potrebuju jezdit. Ale pristi rok mozna bude mnohem mladsi MPicko na plyn 
-> Matthes, záškodník z TechWebu: woe

-> Matthes, záškodník z TechWebu: woe

-> petr s: Na Slovac v 1000000000%?
-> Klubko_: A prodat
M@rtin 15.11.09 19:56:09 napsal:
Správná tramvaj je tady
a Martine, máte tam u Vás vůbec koleje?
Správná tramvaj je tady

a Martine, máte tam u Vás vůbec koleje?

dokoncil jsem 1. etapu oprav feldy
prahy, predni podbehy, podlahu a osetrit dutiny a spodek 

-> Hurdis: uz nezvlada nocni rezim...fotaky degradujou?
-> Hurdis: no jestli se mu tam roztahuješ s tolika věcma tak asi ne

-> Mantrabeach: Právě že moc ne, začínám pracovat na dalších prostorách.
-> Hurdis: koukám u pavla místa dost co?

-> Hurdis: a koukám že i přemejšlíme podobně)

-> myschaak AZNP K.Hora: Docela jo, zjistil jsem, že většinu dílů na 136ku mám 3x + jedno kompletní auto. Holt jsem počítal s tím, že zásobuju Rapidy dva, ne jen jednoho, takže jsou výraznější přebytky, zřejmě až budu mít na hrubo poskládáno, něco pošlu do světa.
-> Hurdis: koukám ty si taky řádně nakaženej....
Proběhlo stěhování větší části dílů na Rapida, měl bych to skládání urychlit, protože stěhovat to ještě jednou, tak mě švihne. Zvášť když bych během zimy chtěl zvládnout ještě stěhování věcí na eRko i s autem do nového stanoviště.
No a při té příležitosti jsem zjistil, že můj postarší Cybershoot už nezvládá noční režim.
No a při té příležitosti jsem zjistil, že můj postarší Cybershoot už nezvládá noční režim.
-> Syny: tak radsej ako dat 30t kazde 3-4 roky za lak a ostatne veci okolo toho ked to chyta lisku tak by som to radsej jednorazovo nazinkoval a vystarane. aj keby to malo vydrzat "len" dalsich 15 rokov 

-> darklord: Tyvoe za 50 tacu si radsi koupim novyho notebooka a nevim co jeste nez nechat zinkovat kastli skodovky 

-> Syny: chcelo by to zistit ci je to vobec mozne a kolko by to stalo... pokial by to neslo niekde vysoko cez jednu/dve vyplaty(~50k) tak by to nebolo nerealne
-> matoo 15.11.09 17:52:45: jj susedovi lebo nemohol zohnať traktor tak som mu pomohol
ale nie auto nemá papiere ja nemám papiere čiže auto sa využíva mimo ciest (polia, luky atd.)

-> Gemini 15.11.09 17:32:05: a ty si nerobil nejaké videjko ako to šlo ?
-> Gemini 15.11.09 17:32:05: jj pomaly to ide lebo sa pomaly ani nepohneš na hline to iba hrebe ale tam stali deti ktorím rozum nedáš

V rámci úklidu a taky přesunu vozů jsem to taky vytah. A kdyz už to bylo po roce venku, tak jsem se jen lehce projel. Bylo opravdu krasne.asi naposled letos.
-> darklord 15.11.09 18:40:39: o tom sem taky jeden čas uvažoval, sice by to stálo hafo peněz ale bylo by to věčný... pokud bych neboural