namontoval origo nové kotúče na feldu , poumýval a zalepil šoruby čo držia strmen a plávajuci strmen , zistil prečo buchalo do podlahy a volantu pri brzdeni ach jaj ten moj sused by mal menej pit a nezabudne dotiahnut srouby na ramenach a pritom som sa ho pytal či to dotiahol , a svoju ulohu natom zohral aj ten rezistin na nich
-> maca: len tam nedavaj rybicky bo ti pomrznu inak pekna praca ked jazierko tak aspon na celu plochu zahrady a mat tam pstruhy to je moja predstava :-P prides nahodis cervika chytis domov dovlecies a mas cerstvu rybu a este chutnu :) a ku tomu vsetkemu BIO chov :o)
-> Matthes, záškodník z TechWebu: sralo se to... parkrát mi to samo vyžralo baterku, nebo se srali relátka že to píplo ale motorky se nehnuli.... takže central už ne.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: na to ti sere pes... v rapidu jsem central měl a nebyl jsem s tim moc spokojenej... tohle mi vyhovuje, nějaký vystřelovací klíče a jiný hovadiny nepotřebuju, takhle mi to stačí....
-> Zdeněk.: v jednoduchosti je krása a ne aby to hrálo všema barvama , nápravy stříknu do modra a drobnosti necham jen v zinku a jen přestříknout bezbarvim lakem
-> Tichy Radek: Taky jdu cestou originálu. Nápravy budou černý, šrouby a brzdy žlutý zinek, pružiny žlutý. Nějaký barvičkování už mě naštěstí přešlo...
-> Czkedar: Díky kdepak.jsou použitý po repasy, ale pružiny byli odrbané, tak obrousit a sprejem znova do barvy. ale ještě by to chtělo i tlumiče nabarvit
-> Zdeněk.: to právě nechci je to vohraný , myslel jsem že bych to stříknul RS modrou metalízou a drobnosti jako čepy,kozliky atd bych nechal v zinku a jen je stříknul bezbarvim lakem...jenže jak dlouho by to vydrželo ...nevim no