-> haso: však to je nejlepší den poté jít do školy, my jsme chlastali nonstop a do školy si v nonstopu ještě koupili pití, tak jsme ještě chvilku kalili ve škole, ale pak se to rozpustilo
-> Maxx: to je jasný ale nás stužkovali a ten kretén co vod něj mám motor prej máme spolu náký nevyřízený účty a já jak byl vožralej-di doprdeleee umíš hovno
já se solidně vožral na stužkáči prej sem lil panáky s ředitelem nebo co a nestačil mě pak sem nacvakal do jukeboxu vopijem se a alkehol všichni začli pařit(i učitelé) ..kua to sem ještě neviděl...konečně sem moh říct učitelům že už mě serou
inak ja som si myslel minule ako bohovsky tratim taku jednu nenapadnu starsiu audinu na R19, sice som mu ukazal ze to auto "ide", ale on v zapeti hodil blinker dolava a ukazal mi ze jemu to ide viac nez mne
-> haso: ja som bol v decembri az na letisku vo viedni, to bola pre rakusanov normalne atrakcia, take cosi este asi nevideli, hlavne cestou domov ked bolo plne auta a vzadu paradne A-cka, vsteci kukali
-> suri: budeš strašit na techwebu... se nedivim že smazaL kartu, když všude kde něco napíše seš hned ty kde ho zjebeš co napsal, co dělá, proč to dělá a že to je všechno špatně....
aj ja by som zmazal kartu keb nejaku mám a aj registráciu ale takú radosť už viac nikomu neurobím a budem tu strašiť ešte dlho ale pomaly ale iste sa poberem na susedné forum