-> David29: Chlape nechoď :) seš tu jeden z mála lidí co je snim sranda... Vždycky sem tě obdivoval že se dokážeš nad tohle povznest ale že ti stim dojde trpělivost sem nečekal
BTW já Davida řídit viděl a i sem se vezl a tím chci říct že sem živ a zdráv a žádný zvláštní pocit a ani pocit mokra (Vltava) sem nepocejtil :) Uznejte že je to jen jeho "imič" tady na virtu a nikdo to nikd nebral vážně.. Kdyby se tu každej chlubil se všim co provede jako David pochybuju že by to někomu přišlo divný..
Je tady mnohem víc chytrých lidí, co všechno znaj, všechno umí, všude byly, kde nebyly tam se chystaj a od všeho maj klíče...
Zkrátka mě tu štvou chytrolíni, co si třeba troufnou říct, že jsem řidičské pako i přesto, když mě vůbec neznaj natož někdy viděli řídit-)
Navíc hafec teoretiků, co když nemaj něco nalajnovaný sou v prdeli. A když někdo lajnu poruší, hned je ten největší pako, co si zaslouží trest...
btw:
Řešil se tu můj průjezd jednosměrkou asi v 3:30 (asi 5m, pak vycouvat a pryč) a všichni schvalovali postup MP (pokuta, 1b).
Chtěl bych Vás vidět, kdyby ste byly nuceni třeba stát v křižovatce, na přechodě, na chodníku nebo dokonce zůstat stát v ulici a bloknout ji... taky byste schvalovali pokutu?
HAWK, končim. Pouze si tady přečtu "intelygentný" názory na moje btw.
Nie dneska, ale včera. Upiekol som ju sam :D Dneska som slavil. Sweet
18. V utorok skušky a viacej mi k životu netreba. bol som moc zvedavy ked si vravel ze ju budes piecť .ale vyzera suuper ..a ze mi jeden pošleš ..a inac gratulujem k SWEET 18 nech sa dari ..
-> Matthes, záškodník z TechWebu: s medenými drátkami ideš nato dobre , tiež som nekupoval poistky však načo aj .... mne stačilo ked v škole pri zváraní chytilo obluk prilepilo elektordu a vybilo 50A poistku , vybíjalo ich furt , dal sa klinec a pohoda
dneska jsem vyndal z červený gls startér a dal ho do červený...pak jsem jel na výlet,třikrát jsem to uvařil,jednou jsem sockoval vodu v restauraci pak v kravíně...vše za tmy...hezkej večer)