-> Matthes, záškodník z TechWebu: s medenými drátkami ideš nato dobre , tiež som nekupoval poistky však načo aj .... mne stačilo ked v škole pri zváraní chytilo obluk prilepilo elektordu a vybilo 50A poistku , vybíjalo ich furt , dal sa klinec a pohoda
dneska jsem vyndal z červený gls startér a dal ho do červený...pak jsem jel na výlet,třikrát jsem to uvařil,jednou jsem sockoval vodu v restauraci pak v kravíně...vše za tmy...hezkej večer)
-> Borin - Král tuzerů: musim souhlasit že z alkytonu de všechen bordel hrozně špatně..vždycky když sou zasraný ramena tak to ztoho drhnu jak debil aby to bylo čistý a už čistim jenom ten kousek ramene co je vidět za kolem :-D
-> mgbiker: Pochybuju že sem narazil asi na 5 špatnejch plechovek...co se rozmíchání týká, tak nejsem debil, abych to nerozmíchal pořádně...nejsem jedinej, co tu má takovou zkušenost
-> Borin - Král tuzerů: tak to si vychytil asi nejaku blbu konzervu alebo si to nerozmiesal.....tiez sa mi stalo ze som kupil zeleny a biely ....zeleny bol super, natieral sa skvelo , super drzi, proste nema chybu ...a s tym bielym som natrej jeden rebrik a ta farba bola jak hovno.....nedrzala , neztvrdla dobre.....atd
hehe, trochu rozdil akorat co se tyce filtru samotnyho, na tym starym ta "guma" na okrajich mekoucka a na tym novym tvrda az si rikam, esi to bude tesnit
-> gabo000000: V tom, že to je barva dobrá tak na vorezlej plot...na motoru mi jakš takš držel, ale nápravy, to byla kritická chyba, že sem si nechal poradit...zasíralo se to, loupalo se to a jak na to kápnul benzín, brzdovka, olej, vazelína tak se to loupalo jak brambory a to sem to pod tím měl opískovaný a odmaštěný...o tom jak se to snadno dalo odřít ani nemluvím...