skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
ten smajlík něco znamená a nemyslím si že je david tak blbej aby to nepochopil jako šťouchnutí
-> Tampajs: já ho taky viděl řídit... a taky jsem rád že jsem ještě živ a zdráv.

-> David29: Chlape nechoď :) seš tu jeden z mála lidí co je snim sranda... Vždycky sem tě obdivoval že se dokážeš nad tohle povznest ale že ti stim dojde trpělivost sem nečekal
BTW já Davida řídit viděl a i sem se vezl a tím chci říct že sem živ a zdráv a žádný zvláštní pocit a ani pocit mokra (Vltava) sem nepocejtil :) Uznejte že je to jen jeho "imič" tady na virtu a nikdo to nikd nebral vážně.. Kdyby se tu každej chlubil se všim co provede jako David pochybuju že by to někomu přišlo divný..
BTW já Davida řídit viděl a i sem se vezl a tím chci říct že sem živ a zdráv a žádný zvláštní pocit a ani pocit mokra (Vltava) sem nepocejtil :) Uznejte že je to jen jeho "imič" tady na virtu a nikdo to nikd nebral vážně.. Kdyby se tu každej chlubil se všim co provede jako David pochybuju že by to někomu přišlo divný..
-> krup: tak napůl, o tom co kde zmařil se už dozvíme jen z tv noha

Na jednu stranu ho chápu, ty kecy na něj někdy ...
Na druhou stranu myslim, že to vydrží max. měsíc 

-> Borin - Král tuzerů: souhlas
-> Tomaso435_Žák 3.Bé: V některých případech je lepší držet hubu...tohle je jeden z nich a ty si to nevyužil...
-> David29: já bych di dal ty body hned dva 

-> David29: žeby moje slova padly na úrodnou půdu? ..
Tak dneska sem si poupravil policajta na brzdovku aby se mi vešel do nádobky, přece jen byl o majinko větší 

Je tady mnohem víc chytrých lidí, co všechno znaj, všechno umí, všude byly, kde nebyly tam se chystaj a od všeho maj klíče...
Zkrátka mě tu štvou chytrolíni, co si třeba troufnou říct, že jsem řidičské pako i přesto, když mě vůbec neznaj natož někdy viděli řídit-)
Navíc hafec teoretiků, co když nemaj něco nalajnovaný sou v prdeli. A když někdo lajnu poruší, hned je ten největší pako, co si zaslouží trest...
btw:
Řešil se tu můj průjezd jednosměrkou asi v 3:30 (asi 5m, pak vycouvat a pryč) a všichni schvalovali postup MP (pokuta, 1b).
Chtěl bych Vás vidět, kdyby ste byly nuceni třeba stát v křižovatce, na přechodě, na chodníku nebo dokonce zůstat stát v ulici a bloknout ji... taky byste schvalovali pokutu?
HAWK, končim. Pouze si tady přečtu "intelygentný" názory na moje btw.
Zkrátka mě tu štvou chytrolíni, co si třeba troufnou říct, že jsem řidičské pako i přesto, když mě vůbec neznaj natož někdy viděli řídit-)
Navíc hafec teoretiků, co když nemaj něco nalajnovaný sou v prdeli. A když někdo lajnu poruší, hned je ten největší pako, co si zaslouží trest...
btw:
Řešil se tu můj průjezd jednosměrkou asi v 3:30 (asi 5m, pak vycouvat a pryč) a všichni schvalovali postup MP (pokuta, 1b).
Chtěl bych Vás vidět, kdyby ste byly nuceni třeba stát v křižovatce, na přechodě, na chodníku nebo dokonce zůstat stát v ulici a bloknout ji... taky byste schvalovali pokutu?
HAWK, končim. Pouze si tady přečtu "intelygentný" názory na moje btw.
Saimon2211 22.11.09 20:47:01 napsal:
Nie dneska, ale včera. Upiekol som ju sam :D Dneska som slavil. Sweet
18. V utorok skušky a viacej mi k životu netreba.
bol som moc zvedavy ked si vravel ze ju budes piecť
.ale vyzera suuper
..a ze mi jeden pošleš
..a inac gratulujem k SWEET 18
nech sa dari ..
Nie dneska, ale včera. Upiekol som ju sam :D Dneska som slavil. Sweet
18. V utorok skušky a viacej mi k životu netreba.

-> David29: duvod?
-> David29: co to že odcházíš? 

-> David29: Jeje dalsi teatr?
-> David29: Co to? Jinak nashle za 14 dní 

Jelikož moje rozlučovací téma bylo smazáno, písnu to jenom sem...
Končim tady...
Kdo mi něco bude chtít, mám v profilu ICQ či mail, přinejhoršim můžete napsat k autu, tam možná za čas budu fungovat...
Končim tady...
Kdo mi něco bude chtít, mám v profilu ICQ či mail, přinejhoršim můžete napsat k autu, tam možná za čas budu fungovat...
-> Saimon2211:

Ne dneska,ale včera... První fáze znovuzprovoznění bráchovo xantie, vypreparování "novýho" motoru, s menšíma komplikacema zábava na celý odpoledne

-> tunerlada: Kočka má chytat myši
-> petr s: zbytky všude,nezasraný zbytky zblajzla kočka a zbytek v klice 

-> Klubko_: kuli uhaseni ;-)
-> petr s: sezral 
-> stika87: proc to bez pisku ztraci smysl?

-> stika87: proc to bez pisku ztraci smysl?
-> petr s: no máznul ho tím šlemem z olejovýho víčka jak psal Pavel

-> tunerlada: A kde máš ten chleba
já dneska akorát stih vyhotid kroužek z kliky pomocí chleba a ramena z Fiatu Brava 

Je tam pisek 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: a kremikovej pisecek si tam nasypal zpatky ? jinak straci smysl :)
-> Matthes, záškodník z TechWebu: jj odšpuntuješ dáš drátiky nasypeš piesok a zašpuntuješ , ja som aj piesok dosýpal z iných poistiek
-> suri: Alespon je zabava
Neni to nic tezkyho 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: s medenými drátkami ideš nato dobre , tiež som nekupoval poistky však načo aj .... mne stačilo ked v škole pri zváraní chytilo obluk prilepilo elektordu a vybilo 50A poistku , vybíjalo ich furt , dal sa klinec a pohoda
Nie dneska, ale včera. Upiekol som ju sam :D Dneska som slavil. Sweet 18. V utorok skušky a viacej mi k životu netreba.
-> Bucin: Vidis, tak sem usetril 6Kc jednak a druhak bych ji stejne vcera nemel kde koupit abych mel nahradni 

to je mi úspora když ta pojistka stojí 6kč
-> petr s: Nejsem magor :-) To prej delaj duchodci ze tam dal zkracenej hrebik aby usetrili 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Proč ji neuděláš z kulatiny?
Ja sem opravil pojistku, ktera nam vcera praskla 

Chvilku sem zas rozebíral motor..Skládal startér... Ale spíš sem bratrovi pomáhal rozchodit motorku..
Zvláštní věc je že r.v. bloku je 1998 takže se mi potvrdila teorie měněného bloku :)
Zvláštní věc je že r.v. bloku je 1998 takže se mi potvrdila teorie měněného bloku :)
-> Borin - Král tuzerů: aku zakladovku si pod to dal? mne to reagovalo na brzdovku vyborne
-> darabos - www.mscfilakovo.sk: pak ze skodovka a pocitac nejdou dohromady
-> Pavel P..: jo,těch 10l vody

-> Pavel P..: vodu mu dala

-> myschaak AZNP K.Hora: jo dojička hmm.. a dala ti?

-> Pavel P..: ee vodu měli...a celkem hezjá dojička..tak 25

-> myschaak AZNP K.Hora: v kravíně neměli vodu tak sis nadojil do vědra

dneska jsem vyndal z červený gls startér a dal ho do červený...pak jsem jel na výlet,třikrát jsem to uvařil,jednou jsem sockoval vodu v restauraci pak v kravíně...vše za tmy...hezkej večer)
-> Fén: nauč se číst....troubo

-> I-Ionzalo: a proc jako?