-> Hurdis: -> myschaak AZNP K.Hora: Chlapy teď mě napadlo, když se v tom motáte...ukecal jsem šéfíky aby mi do půjčovny koupily minibagr...nevíte o něčem jetým ??? rok nad 2000 a váha do těch 1700Kg, aby se to balo vozit na sprinteru
-> poldy: keď som ti napísal ten príspevok pozrel som sa nato, normálne su zimné pneu povinné keď je súvisla vrstva snehu alebo ľadu, zmena je len v tom, že musia mať min. 3mm dezén
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Všude komplet nová skladba ABS 50, ABVH 70, KSC 150, ŠD 350. Jestli si ještě správně pamatuju, prostě naddimenzované jako kráva. Ale neustále se všechno hlídalo, zkoušelo a měřilo. Ani se to nedalo ojebat.
-> mb136gl: nebola teraz nejaka zmena vo vyhlaske o tom ? niekto hovoril ze vozidlo musi byt vybavene zimnimy pneumatikami od 15. novemba do 31.marca aspon na jednej naprave
-> Borin - Král tuzerů: Náznaky přírodní odlehčovací kůry tam jsou, ale postupně se odstraňují. I když blbě, protože si nemůžu dovolit to mět moc dlouho nepojizdné.
-> Hurdis: a jako třešničku před odjezdem likvidace starý tříkomorový senkrovny....tam jsem strávil snad tři tejdny....míchal jsem sračky s vodou aby mohli sosat a vozit na čističku....
takovejch všelijakejch jímek jsme po vesnici dělali 5...samý plastovky a spodní voda bejvala průměrně ve 2-3m.....takže se všechny scucli....tady jedna na "lepším" místě....ten budník jsem pak rovnal heverem z tatry při zasejpání
-> myschaak AZNP K.Hora: Konkrétně na téhle stavbě to bylo pro mě v top 5 nejzáludnějších úkolů asi na 4tém místě. Podobné zakázky bych si docela ušetřil, to sůůů nervy toto
-> Borin - Král tuzerů: -> Mr_Kubas: Snad vydrží. :o) Spotřebu oleje na 10W-40 má minimální a pro tuhle zimu jdu do 5W-40, tak mu to snad prospěje když už musí stát venku.