skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
já právě dodělal ten špatnej sloupek na weltovi.konečně je od toho klid

Zjistil jsem, ze mi umrela baterka ve felde (BOSCH Silver)
naprazdno 12,5V, pri zapnuti klice, svetel, ventilatoru, radia a vyhrivani okna klesne pod 11V a pri startovani jde k 0V
na jedne strane je ponekud vyboulena, takze asi premrzla.
A ted se svama musim podelit o zajimave story
nekteri si mozna pamatuji dobu, kdy jsem jeste mel v aute bednu s 1 basakem. Pak jsem dokoupil 2. a postavil novou bednu pro 2 basaky. Onu bednu na 1 basak jsem dal kamosovi, kterej do te me bedny dal nejakej svuj 25cm basak a strelil to jako komplet typkovi, kterej ten basak asi za 2 dny odpalil. Od toho uz ubehly aspon 2 roky. Na poslednim clubovym sraze(pred 14dnama) jsem prodal jeden z tech 2 mych basaku. Pak jsem s typkem mluvil, do jake to dal bedny a tak a ukazalo se, ze se ten basak vratil do sve puvodni bedny, z zacatku pribehu.

A ted se svama musim podelit o zajimave story

nekteri si mozna pamatuji dobu, kdy jsem jeste mel v aute bednu s 1 basakem. Pak jsem dokoupil 2. a postavil novou bednu pro 2 basaky. Onu bednu na 1 basak jsem dal kamosovi, kterej do te me bedny dal nejakej svuj 25cm basak a strelil to jako komplet typkovi, kterej ten basak asi za 2 dny odpalil. Od toho uz ubehly aspon 2 roky. Na poslednim clubovym sraze(pred 14dnama) jsem prodal jeden z tech 2 mych basaku. Pak jsem s typkem mluvil, do jake to dal bedny a tak a ukazalo se, ze se ten basak vratil do sve puvodni bedny, z zacatku pribehu.

-> Fén: noo joo ručne 
....a nie presne to uz upravali na freze

-> Bedřich: A byl to pravej? :o)) Mě účet teprve přijde...
-> Bedřich: 

-> Fén: Já ve středu, ale nechápu proč chtěl zálohu...
já dneska dodělal rám- dal ho do auta...nasadil sem s bětuškou zadní vokna,nasadil sem sedačky našrouboval pásy a ještě sem tam vyluxoval to bahno který sem tam zvládnul nanosit...a je klid..takový práce co mě to dalo
-> Fén: já též.... máš sz
Já dnes napsal ježíškovi. :o)
-> Gemini: jj, sú to dobré stoly..akurát naše už mali dosky K.O.
-> Jožynek : kupil som ho zo skoly.. :D
-> Gemini: také stoly sme mali na škole na dielnach..

-> m8rinek:
boat edition samozrejme poridim nizsi pruziny:D
dik za pochvalu

dik za pochvalu

-> m8rinek: to sem si heftnul jen při zkoušce jestli to bude fungovat a pak autogenem,je to taková čistčí práce,když to pěkně uleješ nemusíš nic brousit :)
-> venni: spájel? proč jsi to neheftnul COčkem?
-> m8rinek: hele tak dlouho mě to sr*lo až jsem to takhle spatlal mosazí :)v deníku mam víc fotek až budeš na škodateamu....
-> venni: zaujímavé pan Tyčka
-> 105: ty kráso ten Rapid to je edice Country ne? :D Jinak krasavec
-> Placko: Doufám že ručně a na milimetr přesně. :o)
-> Fén: no tak to nam dal majster narezat na asi 30 cm kusy..a potom na freze opracovat

-> Placko: K čemu ta fošna?
No tak dneska na praxi sa rezalo
btw: treba si pomoct ako vieme

btw: treba si pomoct ako vieme

-> Apple STS Chvojkovice-Brod:

-> m8rinek: tento styl jizdy neuznavam

-> 105: a pak ten kolotoč vypli, že?

-> 105: zeskályhop?
sice ne dnes ale vcera v noci sem se naaadherne proletel s rapidem a kamos s favem :)

tak ja som dneska uspesne prisiel nacas do prace... sa ten den zacal celkom dobre, az kym som nezistil ze sme dneska 4 na to co bezne robime 6-7mi...
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: mas recht ja mam to samy dnes jsem se musel vysrat na skolu a lezim taktéž...

bré ráno přátelé, právě sem si uvařil čaj, spolikal nějaký drooogo, a jdu zpět do postele

->petřík: 318 is coupé e36

-> RON: Já sem v něm náhodou dělal autoškolu, a nepříde mi to špatný. Osobně bych teda volil v benzinu (v ty aškole byla nafta). Jezdim po městě, takže i kdyby to byla KIA nebo BMW, bylo by mi to vážně fuk-)
-> petřík: Jo, tak se to dá brát
-> petřík: Jo, tak se to dá brát

-> Bohyn: taky pěkný..co to je zač ?coupe ? jakej motor?
-> RON: A ted vážně... bylo by mi to fuk, pač je to všechno stejný. Kdyby mi to fuk nebylo, škodovku bych dávno dal do šmelcu..
-> David29: teď bych si celkem rejpnul, ale s ohledem na tvé postavení tady budu držet hubu... ok já se vzdávám, kup si Accenta, brácha ho měl, užij si to s ním

-> David29: dobře třeba to tak nemáš beru to podle sebe. prostě pro mě je to auto za kterym se otočim ať už je to stará 4oká E30 která má svoje kouzlo a nebo novější e36 nejlíp kupátko nebo jakýkoliv báwo.. pro mě je to prostě auto který i naprosto seriový poutá svojim charizma pozornost..fajn tvoji třeba ne ale co se dá dělat

-> RON: Hyundai Accent se mi líbí-)
Dostal jsem tě, co
Dostal jsem tě, co

-> David29: ok, to máš pravdu, ale vyber si - KIA, Hyundai nebo BMW?
-> petřík: Neprskám nad nima-) Ale podle mě je to auto jako každý, a nevim proč bych je měl obdivovat nebo mít před nimi respekt...
Ale kdyz uz se tu resi ty auta... Tak jeste radsi nez to BMW bych bral tohle :)
->petřík. NE, nějakej ubožák co si potřeboval něco dokázat s ostrým předmětem
->Stepan FUN: no asi jo, koukám, že dost lidí odsud má Mnichovskou značku

->Stepan FUN: no asi jo, koukám, že dost lidí odsud má Mnichovskou značku

-> David29: to já nevim ty tady nad nima prskáš tak máš snad nákej duvod ne...ale to je fuk nech to bejt zbytečně se to tady zazdívá .. někdo má rád to a někdo něco jinýho.. škodovce zdar špeditére :)
-> havlik: No dobre, tak zrovna Opela nemusim :)
-> RON: Je to EVO X ale jenom si ho půjčuji
Nedavno sem si daval novy BMW do toho jejich konfiguratoru :) Tak novy 320d 180 PS a nejakej vylepsenej packet naraznuku, prahu a kol... Cca 1 025 000 Kc... Spotreba 5/100 mimo mesto ve meste 7/100. A v zakladu to ma to co jiny auta pomalu v plnej palbe...
-> petr s: Kolikátý gumy tam už má? 

-> Syny: Ale zase už letos přišel na garančkách na 67 000