skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prominte za kvalitu trochu mázlá jinak to už je asik po měsíci co se to dodělalo a slouží dobře dneska se pozapojovaly zbytek světel zásuvek atd
asik po 4 měsících už jsme konečně do finiše dodělaly komplet garáž tady fotka jak to vypadalo ta podlaha byla vysipána ze štěrku byly na tom dané hornické pásy,bez omítek staré rozbité okna ...lepší fotku aisk nemám jak jse tam samotná garáž ale jde tam něco vydět
-> maca: taky to mohli protáhnout do 1980 viď,měli bysme po problémech)..ale vlastně pak bych měl problémy s mladou bo bych všecko přitáhl domů

Hurdis 10.12.09 11:17:29 napsal:
→ maca: To už jde, co?
Na eRko platím pojistku za
309 Kč/rok. Bez testace.u jaké pojištovny a za jakých podmínek? jsme dali š100 do depozitu, protože i tech 1500/rok bylo při počtu aut znát ..
→ maca: To už jde, co?

309 Kč/rok. Bez testace.u jaké pojištovny a za jakých podmínek? jsme dali š100 do depozitu, protože i tech 1500/rok bylo při počtu aut znát ..
Hurdis 10.12.09 11:17:29 napsal: → maca: To už jde, co?
Na eRko platím pojistku za 309 Kč/rok. Bez testace.máš auto do 75 vid?

-> 105: jj už aby to bylo..furt chčije a sníh žádnej
-> Petrson: kámoš má na telefonu jak to do mě napral traktor

-> zidlik: taky se tesim na prvni snih :) 

-> zidlik: a nezapomeń na kameru..ať jsou náký onboardy
naložil sem do pracovní škůdky lana,kurty lopatu prkna,smetáček a škrabky a ted už jenom čekat až nasněží at se může jít krosit
ještě sánky na střechu musim dát

-> maca: To už jde, co?
Na eRko platím pojistku za 309 Kč/rok. Bez testace.

vyřídil jsem nové povinko na užovku,platím 238kč ročně

-> haso: Já teď ještě kreslím výkresy elektroinstalace. Je neskutečný, kolik jsem těch kabelů do zdí a podlah uložil u kamaráda v zubní ordinaci, už kreslím desátý výkres.
dneska som ratal fyziku a nakreslil 5 debilnych technickych vykresov, takze uspesny den za mnou:-) a teraz prajem vsetkym konecne pekne sny

-> Stepan FUN: dyk si z tebe delaj jen prdel...
v klidu kazdej bude cumet az to uvidi na zivo...

Aut je na dílně a v blízkém okolí dost, ale rapid momentálně jenom jeden - ŽLUTEJ!!!! Bohužel Nokia 6300 prostě při zářivkách nefotí barvy tak jak vypadaj... :-(
-> Tampajs: hlavně když to jde....
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: kdy budeš dělat toho žlutýho ?

-> Nwkt: Ano!
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Já bych řek, že má dva
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: to vypadá úplně jinak:-)
já jsem taky byl hodinku v garáži.
já jsem taky byl hodinku v garáži.
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Ale to je zase ten bezovej a ne zlutej 

já se jaksi zapomněl u strojení rapida, ted sem dorazil dom
-> Petrson: V pohodě mám jich plnej spodní šuplík v base ale nejni čas.. Mám tam i motorek zadního stěrače zrcátko termostat.. Všechno na fabii a šmelim dál
-> Tampajs: no co destičky řekneš že sou špatný a přitom budou dobrý a zákazník to zaplatí

Dnes sem si v práci našmelil aero stěrače na fábku a konečně po dvou měsících dolil kapalinu do ostřikovačů :-D Kovářova kobyla no.. Ještě to chce přezout na zimní a vyměnit destičky ale to bude nadlouho

Nahodil nové stěrače pač už me štvalo to neustále skřípění a ne příliš efektivní stírání

-> Gemini: ale zato se stydis vid :-))))
ja se dneska zase upsal na dalsich doufam spoustu mesicu do prace
ja se dneska zase upsal na dalsich doufam spoustu mesicu do prace

tak to jsme dva co jsme nic neudelali

ja som dnes nic neudelal
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: to je fakt

-> myschaak AZNP K.Hora: vždyt nebylo kdy, po každý akci se něco pos..lo, ale na LR máš rezervaci

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: a to si mě ani pořádně v b5 nesvezl....to ti nezapomenu

-> krup: Nj., ale zase ta bomba do 750i byla větší, než by felda uvezla
.
Na tyhle auta jsou přestavby v obdobné relaci. Pamatuji si jak dával bratranec LPG do Vision V6, cena byla téměř stejná a realizace před více než 6ti lety.

Na tyhle auta jsou přestavby v obdobné relaci. Pamatuji si jak dával bratranec LPG do Vision V6, cena byla téměř stejná a realizace před více než 6ti lety.
já dnes prodal B5, a koupil š13po prvním majiteli, kvuli dokladum 

-> Borin - Král tuzerů:
zlatá felda :-))

zlatá felda :-))
Klubko_ 08.12.09 00:20:09 napsal:
→ Targa: tohle snad jedine v plynu ne?Kámoš ná 750 a před měsícem do ní dával LPG...35000
→ Targa: tohle snad jedine v plynu ne?Kámoš ná 750 a před měsícem do ní dával LPG...35000

-> Syny: mě vyšel první servis na 28t.kč a to se šahalo jen kolem motoru,nikde jinde

-> Syny: To by celkem šlo. 90+50=140t Kč. To je mnohem lepší cena než za dvě zaprášené 2D škodovky. 

-> Nwkt: A prvni servis rovnou za 50 litru ne? :)
-> Targa 07.12.09 23:52:47: Hmm 750iL bejt ještě ve světlý kůži tak jdu hned do něj
akorát cena se mi zdá nějak podezřele nízká

Targa 07.12.09 23:52:47 napsal:
→ Mantrabeach: ja mam jasno :)
www.sauto.cz/detail-inze ratu/.../rad
a-7/7751390
Abys v tom interiéru potom nezabloudil
.
→ Mantrabeach: ja mam jasno :)
www.sauto.cz/detail-inze ratu/.../rad
a-7/7751390
Abys v tom interiéru potom nezabloudil

-> Targa: tebe už znám ty psychopate
ale myslel jsem že si chtěl starší model?

-> Tampajs: Heled mam na tebe prosbu - viz SZ :)