-> Pavel P..: Nazul jsem zadek, pak jsem se rozhod, že ještě předek... takže všechno sklidil, jel na pumpu nafoukat a pak jsem dělal dál A taky jsem se sem hned nepipojil, že-)
Já od včerejška vyklízel se strýcem jeho sklad s díly-většinou na traktory jelikož má zemědělskou firmu.Našel jsem tam i pár dílu z dvanásettrojky stovky užovky a žigula.spoustu jsem toho vyhodili jako části motoru různé světla atd.Ještě tam má hodně luxusní sedačky ze 1203ky.Jenže nevím kam s nimi a je celkem škoda je vyhodit
-> poldy: tak sa nerozhoduj dlho ... inak su dva typi co som cital ... na podlozky a na bezpodlozkove ... lisia sa vahou a sirkou ... loukote su nadherne kolecka a na kilco ti sadnu
Chlapi ,potrebujem rychlo poradit co su toto za kola
a ci stacia na ne original styfty alebo treba dlhsie ? a este ci stacia origo matice ale treba nejake specialne pre ne ? vdaka aj ked to tu asi nepatri ale potrebujem to rychlo zistit...
tak dneska, teda vcera som pomahal kamaratovi rozbehat jeho fiestu staru a este som stihol pozriet film Vojvodkyna /ten bol fakt super/ a Public Enemies som dopozeral teraz a taku blbost som uz davno nevidel normalne idem pohladat metlu aby som si v izbe tie nabojnice co vystrielali pozametal
a zapojil tachometr v aute sviti presne tak akorat, mam z toho radost. Idealni by sice bylo podsviceni modry(stejne jako zbytek pristroju), ale modry 3mm ledky zrovna poruce nebyly
-> Tipek: to bolo troska nadnesene povedane, nebol som brzdou ani s povodnym (maximalka bola okolo tych 130), ale rad by som troska pridal koniky, pretoze napriklad pri predbiehani sa zidu
-> Tipek: njn ale ked musis tak musis, navyse, aj po oprave tamtoho povodneho, sa stale prejavu tie iste problemy a ked uz, tak si poskladam tento a na to normalne jazdenie to bude stacit, je to 120LS takze ked bude v kilcu brzda premavky by som nemal byt ...
-> haso: ono niektorý jazdia lepšie ako starý jazdci ale poznám pár namachrovancou ktorých ked na štarte nepodbrzdili tak sa šuchli za štart , 5 x sa nepohli a potom ich roztláčali , samozrejme držať plný plyn a pustiť spojku to vedia ale pohnúť v miernom briežku nie