ja menil kulovy cepy na rapidu:) meli trosku vuli a mame pred stk tak aby neremcaly jenze sem zjistil ze mam ko manzetu tak sem levou stranu nevymenil ale jen pripravil (jo a delal sem to bez stahovaku :) )
tak sem se napakal kejty dal si dva rychtáře (první, druhý) a to poslední si dám až uznám za vhodný.
Kdyby náhodou nikdo nevěděl co na silva a byl poblíž horního studence tak se zastavte vedle místního pohostinství, jakosto správný člen SDH pořádame silvestrovský ples a věřte bude to maso
To zase bude v alejích nablito od těch náctiletých
Já se dneska zbláznil a voholil komplet kufr a interiér.vytahal jsem dráty na audio,žádný nebude,akorát v těch drátech je bordel,vytahám ještě elektriku a natáhnu jinou.a interiér konečně stříknu pořádně.a trochu předělám.už se mi to nelíbí
A taky přeju všem at maj megamrtěmocmonstrozního silvestra, příjemnou opičku a aby jim nějaká ta petarda nenatrhla prd*l, kdo se na to má pak ve správach a na facebooku furt koukat
Nj. já na to měl 3 kg prvotřídního domácího uzeného, nic na srovnání s tím, co se dá pořídit u řezníka. Jen jsem to od pondělka skoro všechno sežral. Takže holt půjdu tvořit klasiku...
-> Jarda/felda: cez mBank sa da poistit lacnejsie auto, a hlavnou vyhodou je /aspon pre mna/ ze mozem kdekolvek v zahranici vybrat z bankomatu peniaze a je to bez poplatku
-> Jarda/felda: keby ste mi nedoporučili mogul dal by som si povedať :) a stejne to téma bola dalšia vydarená provokácia na ktorú ste sa všetci chytili , určite sa idem pýtať na tejto stránke aký olej do motora , 3/4 ludí tu má 105 ku a mogul im stačí a tí čo majú lepšie motory do fora aj tak nepíšu .... radšej si pôjdem zobrať castrol za flašu slivovice ako ta mdávať mogul a podobné sračky .
-> Tom.t: to ja som tu už dávno a úprimne je mi tu pár ludí u prdele , všetko vedia aj kedy ideš srať lepšie ako ty, vyrypujú ohovárajú a pod . škoda rečí