skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Syny: Z boku 

-> Mantrabeach: fakt nevyvarujes na zakazku? :) u mna sa zase ozyva lavy A stlpik a aj uchyty podelnych ramien na tom niesu ruzovo ;) a u vodica na prahu vyskocil taky neprijemny flak (pritom nechapem preco, odkedy mam auto trikrat som striekal dutiny)

Dneska sem na praxi řešil 5té dveře na fáčko,platit bych za ně měl 1000kč,za to že si je sám vyvařím
Ale pak jak to slyšel mistr,tak mě vzal do skladu,a ukazal mi 5té dveře po vyvaření,zadara,v zeleném laku. Jen rám okna je v jednom mistě dost blbě udělaný,je věčí.
Viz foto,moc to nejde ale vidět
Tak přemýšlím,zade je vzít nebo ne,ale jak se říká,darovanému koni na zuby nekoukej...
Černá šipka ukazuje vyměněnou část, a trochu jde vidět že e ten ,,rantl,,věčí,, červená šipka je originál. Myslíte že to pude pod těsnící gumou okna vidět?
Nevyvařoval sem to já.
BTW: Na auto bych si je zelené fakt nedal,šli by do černého laku

Viz foto,moc to nejde ale vidět

Černá šipka ukazuje vyměněnou část, a trochu jde vidět že e ten ,,rantl,,věčí,, červená šipka je originál. Myslíte že to pude pod těsnící gumou okna vidět?

Nevyvařoval sem to já.
BTW: Na auto bych si je zelené fakt nedal,šli by do černého laku

nabouchal sem Fiata liťákama a gumama a zítra na praxi v servise si budu přezouvat
pokud vše dobře půjde a bude čas tak o vikendu jedou kola z rapida na opískování a lak
ete takej malinkej dotázek..můžu dostat pokutu když mám na zadním sedadle 7 kol a na spolujezdcovým 3? (nepočítám další 2 v kufru)

-> doly120-ten třetí:o): je to možný,jmenuje se tadeáš barteczek
-> Mantrabeach: Český těšín? To bude skoro soused :)
-> Ad@m:
já na kšeft nevyvařuju,to byl novej přírustek do vozovýho parku ale bylo toho moc na dvoře tak sem se toho postupně začal zbavovat.nemám na to čas ani finance.takže to muselo pryč,teď mám aspoň místo v garáži.Akorát stovky mě je líto.

-> Mantrabeach: to jsem nevěděl že to vyvařuješ na kšeft, myslel jsem že stavíš nový kousek do svojeho vozového parku..
Tak mi právě odjel nadobro rapid.myslím sii že bude v hodně dobrých rukou.Ten člověk si pěkně přijel Q7 a nějak prachy neřešil,jen to zběžně okouk,něco si vzal ještě k němu,naložili to do kamionu a upalovali směr Český Těšín
.No stejskat se mi bude určitě ale aspoň budu mít víc času na erko a žlutku. 

-> Syny: já vím byl jsi tam taky,sorry 

-> venni: Tyvoe 

Sem ometl sníh z fáčka a GLS,a umrznul mi palec

-> Klubko_: ale když ta vlna týhle epidemie přišla tak jsem ze zvědavosti udělal učet.Od tý doby jsem tam nebyl,ale na mail mi pořád chodil zprávy že x milionu lidí chce semnou navázat kontakt tak jsem to všem dnes povolil a vzápětí zrušil svuj učet a mám zase snad klid od spamů 

-> venni: uz ti pozdechaly rybicky a vsechny rostlinky na farme, taks to zrusil? Pises to, jako by byl problem to zrusit, jak to je?
Konečně jsem zrušil učet na facebooku 

-> Syny: asi má otvírání i z boku
-> David29: sis nechal spravit ty dvere, jak nesly zavirat ne?
jen vtip

-> gabo000000: tak no mozno mas pravdu :D uvidim ak bude moc snehu tak nejdem von :D
-> steyr: no na zajtrajsok pozor...ani lyziar si posledne kolo schvalne nedava

-> David29: to si fotíš auta i před tim než je nabouráš jo?

-> gabo000000: ved hej :D hned po prvom kole defekt alebo daka rana na gumu bo vyfucala :D ale itka slo len o skusku zajtrap ojdem este kusok behat co mi ostal benzin :D
-> steyr: s toho si nic nerob...ja som mal za rok 2009 1 preteky na ktorych slo vsetko bez problemu
-> David29 05.01.10 22:49:10: A jak si vyndaval ty rohliky? :)
-> gabo000000: ved hej skusim zohnat este fotky dake :D a dostat do kriza s fabia motorom problem nebol :D ale tiez aj spojkovy valcek blbol musel som spojku vytlacit dvakrat aby som mohol radit a pritom odvzdusnene to bolo :D nebol to moj den :D
-> steyr: ja im vecsinou nedavam sancu odfotit ma rovno no ale mas pravdu..sem tam su prefikany a chcu nas dostat do hanby

-> gabo000000: ona rovno nesla nemozem zato ze blby fotograf nevie kam sa ma postavyt a ine fotky os mzatial nezohnal :(
-> steyr: preco sem davas fotky kde ide skodovka rovno?
-> peti: joo
super 

-> Klubko_: vpohode
nic sa nedeje

-> Tipek: ty taky sry, nemyslel sem to tak zostra
nekdy to tak proste zbytecne uklouzne

-> Klubko_: tak prepac nevidel som ze to pisal niekde nizsie ... a nemyslel som vysledok ale ako sa jazdilo,po trati
-> steyr: tak to si mal zaujimavy den :)

-> steyr: tak to si mal zaujimavy den :)
-> Tipek: akoze nato ze osm sedel v tom aute naposledy v septembri s inym podvozkom celkom dobre skusal s novy motor ale elektrka zradila as isa dostala vodda niekam bo dneska na prve chytil :D alebo benzinove cerpadlo dako mu predrbava :(
-> Tipek: myslim,ze vysledek psal kousek niz.
-> steyr: ako sa jazdilo ?
z pretekou :D dlho osm vahal ci to dam do obludaria alebo nie
-> milano: zavada ''C'' nesouhlasi typ motoru

uspesne absolvovali sme s formanom stk. s obavami pristavili auto, technik kukol na motor a hovori- ste sa vyhrali s motorom, co? /namiesto karburatorovej 135 je tam 136 BMM/. a my ze viete, lepsie to v zime startuje a menej to zere. na cislo motora ani nekukol. taku krasnu stk som este nezazil.

-> jerzy: nj lenze predne hmlovky nemam na aute vobec tazke to neni zapojene, ale mozno casom budu tak to aj zapojim
-> peti: jeste predni mlhovky
toto jsem měl taky v plánu, strašně jsem chtěl využít všechny kontrolky 

-> stika87: Hlavní je že jsem to udělal a jesi za tolik či za tolik je mi docela fuk

Ja sem dal nabit baterku a trochu sem to projel
ty gumy co tam ted mam nejsou idealni na snih, minus tri stupne a zmrzly silnice :-D nastesti kdyz se jede v klidu tak je to celkem citelny :)

-> peti: parádáa
tak už vim jakou další drobnost si až bude teplo udělám 

-> Syny: no nad pasamy som rozmyslal ale neviem ze ako, tak zatial iba toto, inac tu je viac fotiek : peti-ga.rajce.idnes.cz/ko
ntrolky
ja byl na stk a zjistil sem ze mi nebrzdi na provozni brzdu zadni pravy kolo...tak to rozhodim a bude:)
-> peti: Spinac rucky mam taky, ten sytic jeste dodelam a budu si hrat i s pasama :) Chci mit ty kontrolky vsechny zapojeny nez auto vyjede :)
-> Peťa Klíč: aj ja som si to myslel ze to bude zavadzat ale ono to vyde tak ze spinac je az za tou rozsirenou castou packy tazke to vobec nezavadza
uz komplet zapojene
uz komplet zapojene
-> Syny: Jojo, tý červený M1 je celkem škoda. Co naděláš, musíš to brát tak, že čím víc se těch auto zlikviduje, tím budou vzácnější a lidi se na ně začnou dívat s obdivem a ne s opovržením.