-> David29: taky bych sem moh dát fotku s prachama když sem šetřil na rapida i s píchačkama z práce jak sem si to nafotil ....ten příspěvek co sem dal gabo000000 asi znamená že zaplatil alimenty
-> Ad@m: Ale joo..taky jse me zatim nestalo aby neco neprislo nebo nejak bylo poskozeny... Ale proste je lepsi osobni predani ...a to byste me mohli dat za pravdu. (samozrejme kdyz jste ze stejnyho aspon kraje:D) ... Ne aby tady zacalo probihat takhle: Joo jasny no ale kdyz chci neco od nekoho ktery je z ostravy a ja jsem z chebu:D ...tak to nemyslim
asi jsem divný ale mi se v životě nestalo že by něco nepřišlo, pošta úplně v pohodě, každý den jezdí 2 ženské z opavské pošty po dědinách, které pod Opavu patří, u nás jsou každý den okolo 13. hod. a když nejsem doma tak to dají na poštu, a PPL, DHL a podobné mi vždycky ten den volají na mobil že přijedou a jestli budu doma. Když jsem si v září objednával zimní gumy, byl jsem pracovně v Litovli, v úterý jsem si je objednával a ve středu mi borec dopoledne volá jestli budu za hodinu doma, já mu říkám, že jsem je čekal později, že jsem mimo a tak druhý den mi je přivezl do Litovle zase zpátky, takže ve čtvrtek jsem je měl. Naštěstí u těch gum doprava byla zdarma.
-> Nwkt: to je ještě ok, mě ho ,,doručili,, na adresu kde nebydlim, nemam tam zvonek, ani schránku, místo aby mi zavolali, nebo balík vrátili, tak ho ,,předali,, na moje jméno (viz sledování zásilek) a já mam hovno...
tak sem se ted vratil domu a pred chvili sem videl jak frajer v BMW nezvladl jizdu na snehu, vylomil si kolo o ostruvek a sejmul sloup verejnyho osvetleni....capek byl docela v soku kdyz z toho lezl ven....
já se byl podívat na přednášce a dnu otevřených dveří na Mendelově lesnické univerzitě..nechodí nebo nezná tam někdo někoho?hodlám se tam hlásit tak abych věděl jak to tam chodí
Dnes zatím nic extra jen jsem seřidil spojku zdálo se mi,že při vysokých otáčkách se točí ložisko.... Včera jsem nahodil zimáky,,špalky'' a hned je jel vyzkoušet oproti letním je to 100a1