skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> haso: u nas sa dat aj tak ze pol bodu chyba ale IS to zaokruhli nahor :) takze uz som zazil Ecko za 49.5 

-> haso: stastny to clovek ... gratulujem
ja som dal skusku z matiky o celeho 0,5 boda, takze mam Ecko ja sa asi zblaaaaaaznim...
jihahaaaaaa

Napsal jsem ošklivej email do PPL (jeho kopii jsem samozřejmě nezapomněl poslat i na místa nejvyšší :)) a konečně se začly věci ohledně mé ukradené zásilky hýbat. Si kua člověk musí vždycky dupnout aby se něco začalo dít :/
-> Sita: Dík, traktor je náš firemní, stalo se to v lese za Rudolfovem u firemního areálu, proč? :)
-> Karel.: blazon

-> darklord: já asi nepůjdu, uvidíme.,.....asi pojedu s mladou a jejíma rodičema na chatu, to je daleko lepší než pivo

-> Karel.: v sobotu ideme na beer? jak sa to tu niekde riesi... 

-> RottenAngel: nemachruj, ja este chodim na plny uvazok do prace...
ja 2/4 

Skuskovy progres po dnesnom dni 5/6 

-> darklord: tak to jsme na tom stejně

Taaaak progress v skuskach 2/5 hotovo

-> aceboss: gratulace já se idu podívat k vám na den otevřených vrátek

Ja dal dneska eletriku za 2 

-> rockboy: -> aceboss: gratulacia páni, ja som mal včera len prvú skúšku ... zajtra zápočet ... 

-> aceboss: gratuluju, já si byl dneska nechat zapsat dva zápiky, večer sjedu nechat zapsat ještě jeden seminář, v pátek odevzdám index a prvního února první státnice...
Sice né dneska,ale včera jsem udělal poslední zkoušku semestru a tedy mám volno(teda jak se to veme) od školy ano,ale jiné práce je jako na kostele

thommy: peknej Z4011 , kde se to stalo? Ci je ten traktor?
-> RON: Jj, oba ty kočáry jsou služební :) Akorát s Navarou jezdí normálně nadřízenej, já si musim vystačit s pickupem
-> Ad@m: ja netvrdim ze vsichni doktoranti jsou kokoti, ale casteji utapej nez profesori. Ze svy zkusenosti a prodelanejch cca 20 zkousek :-D z toho tak 5 u doktorantu a 3 topili ciste pro radost. Musim uznat ze tedka snima vychazim naprosto v pohode, ale pri zkousce to bylo s nima peklo.
-> THOMMY : to je sluzebni kocar? moc pekny...
-> gim: tak jak já jsem studoval předloni, měli jsme z chemie na cvika mladou doktorantku a ta byla teda super, u zkoušky byl ten přednášející ale jestli i cvičící, to nevím, na zkoušku jsem ani nešel :o)
Ale i tak to trvalo přes hodinu...Jo, když je někdo šikovnej 

Já si dneska hrál na vyprošťováka :) Motorová pila, krompáč a Navara, to by bylo, aby jsme ho nedostali ven

-> Syny: je to fakt a kdyz uz nekdo topi tak to sou doktoranti :-D alespon u nas...
-> Davo:
hele nerej do mě

-> myschaak AZNP K.Hora : tak tak az na jaře jsem na tom stejne
-> poldy: jj,hoší kutná hora hlásí takovej pěknej pár tisíc kubíku za odvoz)
-> poldy: Když si přijedeš,tak ti to naložím i odvezu
-> Kaprof:

-> afro100: klidně i se sjezdovkou

-> Kaprof: aj s vlekom?
-> poldy: jen si prijed nabrat rad ti tatru daruju

-> myschaak AZNP K.Hora: ty voe a u nas ani kuska snehu...

-> myschaak AZNP K.Hora: tak ta má dost

-> Nouf: stolarskou rasplou podla fotky....
-> Bohyn: čím to brousíš?
Začal jsem pracovat na Apollech
ještě je hodně, hodně co brousit

-> m8rinek: -> 105: ja gute

-> castrol: -> m8rinek: gute :)
-> 105: -> castrol: hezky, já dnes taky byl ;)
já si dnes vyzvednul opravenou novou elektriku do žlutky,ta co tam byla předtím byla ze 105L takže byly nějaký kabely zbytečně tahaný navíc,teď bude jen holá origo elektrika a nic víc
Samozřejmě největší dík patří Bobeshovi
Samozřejmě největší dík patří Bobeshovi
afro100 12.01.10 18:35:34 napsal:
→ maca: octa?ano
→ maca: octa?ano

-> 105: tak na 2roky pokoj

-> castrol: áno 

-> 105: ty ties ?
-> castrol: takze dneska taky ?